Acasă Dezvăluiri SPIOANA clanurilor penale, la vârful Justiţiei? Dezvăluiri privind întâlnirile conspirative ale Lia...

SPIOANA clanurilor penale, la vârful Justiţiei? Dezvăluiri privind întâlnirile conspirative ale Lia Savonea, şefa CSM, cu capii PSD ai jihadului anti-magistraţi

Analistul Cristian Hriţuc, fost consilier prezidenţial, a făcut o dezvăluire şocantă despre legătura şefei CSM, Lia Savonea, cu cercurile penale de la vârful PSD. Potrivit lui Hriţuc, Savonea s-a întâlnit conspirativ cu Florin Iordache, în sedii ale PSD, pentru a pune la cale atacul la justiţie prin ordonanţe, începând chiar cu mai vechea OUG 13!

 • „Tot mai multe surse din politică și magistratură acuză legăturile periculoase ale actualei președinte a CSM cu partidul aflat la guvernare, PSD. Contestarea acesteia este mai veche, încă de la alegerea în înalta funcție într-un organism care ar trebui să apere breasla magistraților din România. Legăturile judecătoarei cu partidul lui Dragnea au fost puse pe seama relației speciale pe care soțul ei, Mihai Savonea, le-a avut cu inculpatul Cătălin Voicu, fost senator PSD, condamnat la închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu.”
 • „În cazul OUG 7, Savonea se dovedește a fi calul troian al PSD în sistemul judiciar. În vreme ce mai multe asociații ale magistraților din România au refuzat invitația la așa-zisul dialog cu prim-ministrul Dăncilă, cu o justificare corectă– consultările se fac înaintea adoptării unui act normativ, nu după– Savonea s-a oferit să se întâlnească cu șefa Executivului.”
 • „Surse bine informate au arătat că Savonea a lucrat împreună cu parlamentarul Florin Iordache, cunoscut și el ca un adversar al justiției independente, încă de la OUG13 din 2017, la textul Ordonanței care a stârnit revolta magistraților. Partidul la guvernare le-ar fi pus la dispoziție celor doi, una din casele plătite de PSD cu bani mulți din subvenția de stat.” 
 • De altfel, aceste imobile închiriate peste prețul pieței, așa cum a arătat o investigație de presă care îl viza pe trezorierul Drăghici, au devenit adevărate ”T2 și K4”, adică un fel de vile conspirative, departe de ochii publicului, unde se pritocește exact genul acesta de acte normative sau de strategii de punere sub control a instituțiilor fundamentale ale statului.”, a scris Cristi Hriţuc pe blogul personal.

Informaţia gravă a fost confirmată şi de jurnalista Ioana Ene Dogioiu, specializată în chestiuni de justiţie, care a comentat pe ziare.com:

Aveam si eu informatia din doua surse independente, aceasta e a treia.
Asadarsistemul judiciar incepe sa afle ca sefa CSM ar fi conspirat cu PSD impotriva magistratilor.”, a scris jurnalista.

Ziaristii.com a dezvăluit în exclusivitate o informaţie care susţine dezvăluirea de mai sus: la întâlnirea de ieri cu Viorica Dăncilă, Lia Savonea i-a trădat pe magistraţii care s-au revoltat împotriva Guvernului PSD-ALDE pentru atacul acestuia la independenţa justiţiei.

Surse judiciare au declarat pentru ziaristii.com că plenul CSM a mandatat-o să meargă totuşi la discuţiile cu principală vinovată de apariţia Ordonanţei, premierul Viorica Dăncilă, în ciuda faptul că marea masă a procurorilor şi judecătorilor au refuzat simulacrul de negocieri, prin asociaţiile lor cele mai reprezentative, care n-au acceptat invitaţia lui Dăncilă şi Tudorel Toader. Dar CSM i-a cerut expres Liei Savonea să folosească prilejul întâlnirii cu autorii atacului la magistratură pentru a bate cu pumnul în masă, cerându-i ferm lui Dăncilă ABROGAREA Ordonanţei 7.

Lia Savonea s-a dus la Palatul Victoria, dar pe post de ficus, nu de reprezentantă a magistraţilor oneşti, care cereau în stradă oprirea atacului la justiţie. Ea a făcut pe muta în faţa Vasilicăi Dăncilă, trădându-şi astfel colegii care au acceptat-o în vârful ierarhiei tocmai pentru a fi de partea lor, nu a clanurilor politice penale care au declanşat atacul la statul de drept.

Nu întâmplător, magistraţii de la Curtea de Apel Braşov au realizat în cele din urmă că Savonea este aliata oricui numai a magistraţilor nu. Şi astfel au decis să ceară îndepărtarea ei din fruntea CSM.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV. Cum i-a trădat Lia Savonea pe magistraţi. A avut mandat de la CSM să ceară abrogarea ordonanţei, dar a făcut pe muta cu Dăncilă

Judecătorul Danileț confirmă: „Abureală, praf în ochi. Singura soluție – abrogarea Ordonanței 7. Magistrații să continue protestele!”

Marea PĂCĂLEALĂ. Guvernul sfidează magistraţii şi NU abrogă Ordonanţa 7. „Secţia lui Tudorel&Adina Florea” rămâne neatinsă

loading...

3 COMENTARII

 1. Și aceasta marioneta de Livia Savonea de la CSM se alătura acestor mafioți de la gruparea PSD. Doamna ați uitat sa aplicați legea ? Ce-ați reținut din anii de facuktate? Sa va asociați cu mafioții! Afara din justiție! Nu aveți ce cauta in magistratura !

 2. Deșii de două mii de ani (cît reținem noi ,momentan !)omenirea face eforturi serioase , cu multă trudă și suferințe (personale sau de nație ,popoare ,generații întregi chiar ..) uneori de neînțeles sensul și PREȚUL imens de dureros în ansamblul său ptr. a deveni mai BUNĂ și mai aproape de CREATOR (ale cărui căi sunt atît de greu de înțeles chiar și pentru GENIILE lumii )e incredibilă infatuarea MEDIOCRILOR și profitorilor oportuniști în încăpățînarea cu care își reclamă titlul de demiurgi ,fiind capabili de a distruge o lume- și așa destul de INSTABILĂ și IMATURĂ- și a o-mpinge în dezastru în numele ”BINELUI ”-lor și al adepților LOR ,fără nici o tresărire de ”CONȘTINȚĂ ”-și aici stă MONSTRUOZITATEA lor ,ce trebuie urgent OPRITĂ ,cît încă se mai poate !ALTFEL?-DEZASTRUL și consecințele vor fi pe ”măsura ” inconștienței sau ȘI mai grave !-/vezi -NAZISMUL,COMUNISMUL și variante ale lor !..consecințele ?.Le știți !Sau ,nu?..Întrebați-i pe cei CE știu ,atunci !..APEL : la istorie ,la rațiune ,la memorie ,la cultură=NU VĂ JUCAȚI cu forțe și legități pe care nu le ÎNȚELEGEȚI !-căci pot face BUUUM ,praf și scrum din și cu ”FRAGILA ”-VIAȚĂ !ATENȚIE mare la NEATENȚIE !… S.O.S -EUROPA /S.O.S ROMÂNE !s.o.s către tine omule-OM demn și liber prin truda ,suferința și conștința TA -dăruită de demiurg ,deci dator a o PĂZI /nu o datorezi CELORLALȚI ci respect-o cu EI ,de vrei a nu pierde LIBERTATEA-chiar și aceea de a greși ,dar uman nu cointeresat meschin ! -oriunde te-ai AFLA !-E TIMPUL! singurul care certifică un ADEVĂR -și timpul nu stă în loc și ISTORIA NU IARTĂ și nu UITĂ !-orice v-ar VINDE manipulatorii abili în falsuri .Degeaba te vei lamenta ulterior -TREZIREA -căci deja LIMITELE răbdării stau să CRAPE !. ȘI ,totuși !Unii (se știu EI bine care și cum și încet ,încet îi DEVOALEAZĂ și faptele lor chiar dacă REALITATEA a avut răbdarea și curiozitatea
  să-i lase să-și dea măsura completă a (IN)COMPETENȚELOR lor atît de ILUSTRE ,dar doar în mintea lor de IMPOSTORI susținuți de ignoranți și escroci abili în manipulare sau naivii inculți
  !..TEMPORAR -și relativ orice ABERAȚIE se poate infatua /în lipsa REPERELOR ,sau prin vicierea ,modificarea lor /după INTERESE .DAR ,dar doar RELATIV ,căci vine JUDECATA ..a CE,CUM și pentru CE ?..și începe DANSUL -aha !..sau credea-ți că suneți IMUNZI și IMUNI?-Ă?Aoleoo!..)PĂI ?..Credea-ți ..NAIVILOR că nu vine și PLATA ?..RĂSPLATA ?..AOLEOO! sau v-au imbecilizat pe toți?..OARE?
  Penibilul/Grotescul/Ridicolul= nu vă ”deranjează ”..doar se pare că a devenit un modus vivendii ,pentru alde voi-și aici este (se află INPARDONABILA și cauza NEIERTĂRII /nu vă putem UITA și nici ierta /deoarece vreți să instaurați ANORMALITATEA +AMORALITATEA ca fiind normale /și de SUCCES-iar tineretul care este în formare deja a fost viciat/afectat și otrăvit de ”ÎNȚELEPCIUNEA ” voastră izvorîtă din MOCIRLA MEDIOCRITĂȚII ce se autoimpune prin FORȚĂ -încăpățînare specifică PARANOICULUI ajuns la PUTERE =urmează ..CONSECINȚELE !..OARE?..Uite că cineva -undeva va spune ..GAME OVER !-IMBECILILOR !)
  (ALDE voi+gașca complicilor cu care vă AUTO-intitulați/gratulați =MARII ALEȘI /..mari conducători de?..PROȘTI naivi și ignoranți=turmă inconștientă și ignorantă?..MARE ,chestie ..un fel de CHIORI în țara orbilor !.:.puah!) !..ce dreacu !..ai dreacu ei ,de telectuali ..că nu vă înțeleg IDIOSINCROZIILE și INEPȚIILE voastre atît de ILUSTRE /bazate doar pe AROGANȚA și IMPERTINENȚA ignorantului /incultului mediocru și imberb /imatur ce se joacă cu FORȚE și LEGITĂȚI /fără să înțelegă /ba chiar refuză CONSECINȚELE ( în 99% din cazuri =DEZASTRUOASE /de ce?..ÎNTREABĂ-TE ..de ai OPEN MIND FREE!..NU?.înțelegi?nu prea?..Întreabă ..și ascultă pe cei ce POT !)….așa că ?Statuați-le ,băi ..ca” LEGI ”..că tot vă închipuiți voi că ”PUTEȚI” -că sunteți mulți și ALEȘI =FAC TOTUM (penibil..dar nu realizați=imbecili semifuncționali!) !..Confortable ,numb!…PS…În lipsa REPERELOR (în matemetică=constante! )..ORICE ,dar-absolut ORICE !..poate fi INTERPRETAT ALEATORIU și folosit în funcție de INTERESE !..mai ales (dar și la nivel -personal este la fel =de la simplu ,la complex în tot acest UNIVERS /e așa greu de înțeles ?..ptr .unii -îngrijorător de MULȚI /se pare că -da ! /de aici -vulnerabilitatea DEMOCRAȚIEI -ce se bazează pe MULȚIME/cantitate în detrimentul CALITĂȚII /deșii și-o propune ca SCOP !-de aceea DICTATURILE -sunt mai eficiente în primă fază /pe termen scurt ..etc.) de către PUTEREA -impotentă intrinsec ce fabrică o REALITATE PARALELĂ (vezi ex.:STATUL PARALEL -o recunoaștere /inconștientă /a duplicității ce se vrea recunoscută prin ORICE MIJLOC =nu are scrupule ,nu cunoaște mila =pericol major !)..spre a-și servii INTERESELE -individuale,de grup/partid-o altă formă perversă/religie..etc..etc..Iar dacă asta se REUȘEȘTE/prin manipulare/dezinformare/neglijarea EDUCAȚIEI copiilor sau și mai grav ..prin educare ȚINTITĂ și ÎNDOCTRINARE ..etc ..așa .CĂ?..Că nu înțelegeți toți FILOZOFIA sau ”meandrele concretului ”-sîc !..nu ar fi o tragedie !..dar faptul că NU aveți BUNUL SIMȚ să-i RESPECTAȚI pe cei care ÎNȚELEG -și își asumă /un curaj deja-din păcate !-și rolul de a vi-l devoala —ASTA ..este deja o TRAGEDIE !..pe care tot voi ”deștepții”-fără respect,..o veți plătii !..AU EI ,GRIJĂ !..care ,EI?..E ,deja ..aceasta-i ÎNTREBAREA! (una din..)..șamd …șamd ..Bieții ,de voi ..niște vite amăgite/niște oase obosite !..Sclavi vor face din voi(unii deja sunteți ,vînduți cu viitor și cu copii cu tot /dar voi ADULAȚII cu veselie scălîmbă și masochistă înainte !-pe cei ce vă relevă un pic de ADEVĂR ?..scuipații /huiduiții/defăimații/murdăriții /aruncați zoaie în capul lor..alegeți-l pe BARABA ;răstigniți-l și pe CRISTOS /căci?..NU vă minte frumos !..nu?..găsiți voi și o ”filozofie ”-justificativă /mai ales cînd vi se spune că se POATE-orice?..OARE ?..Eheei,..bieți pui de ?..LEI ,sau prăpădiți ..mielușei ?..EȘTI liber ,să ALEGI !..Rezultatele?pe măsură !..Asta ați ALES ?..ASTA AVEȚI !..Semnat :..un (biet !)..OM …supus vremii ,dar nu UMIL !..Așa să ne ajute (ierte !)..DUMNEZEU !..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările