vineri, mai 31, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaȘoc la Kremlin: ucrainenii l-au lichidat pe colonelul de aviație Kleșcenko, cel...

Șoc la Kremlin: ucrainenii l-au lichidat pe colonelul de aviație Kleșcenko, cel care-i antrena pe super-piloții ruși

-

Sceleratul Vladimir Putin a primit o nouă lovitură năucitoare pe frontul de război din Ucraina. L-a pierdut tocmai pe șeful adjunct al Centrului 344, colonelul Vasili Kleșcenko, cel care antrena piloți de cea mai înaltă categorie ai Federației Ruse. El coordona, de asemenea, și programul pentru angajarea în luptă și recalificarea personalului militar din aviația invadatorilor.

Lichidarea ofițerului de top al Kremlinului a fost anunțată de colonelul ucrainean Anatoli Ștefan “Stirlitz” pe pagina sa de Twitter. Informația a fost tratată ironic, apoi, pe site-ul Obozrevatel.com: “Șeful adjunct al Centrului 344 al personalului de zbor din aviația armatei, colonelul Vasili Kleșcenko, a făcut un pas de bunăvoință – a fost oficial denazificat și demilitarizat”.

Centrul 344 de aviație al armatei ruse este amplasat pe teritoriul orașul Torjok din regiunea Tver, cu o populație de peste 43.000 de locuitori. În trecut, Torjok a fost un mare punct comercial pe drumul către Novgorod și Sankt Petersburg, aflându-se la 250 de kilometri distanță de Moscova.

“Regimentul în care a servit Kleșcenko testează toate modelele și modificările moderne ale elicopterelor militare rusești”

Obozrevatel.com: “Din surse deschise se știe că Centrul 344 include Regimentul 696 Instructor Test Elicoptere, care antrenează piloți de cea mai înaltă categorie, precum și specialiști militari străini pentru personal de zbor și tehnic. În plus, în baza Centrului există o echipă de acrobație pe elicopterele de luptă Mi-24 – Berkuts. Regimentul, în care a servit invadatorul lichidat Kleșcenko, testează, totodată, toate modelele și modificările moderne ale elicopterelor militare rusești. Acest lucru confirmă încă o dată faptul că dictatorul rus Vladimir Putin își aruncăîn luptă  «cei mai buni» și practic ultimii războinici”.

- Advertisement -

Armata ucraineană l-a eliminat recent și pe ofițerul Ivan Pozdeev – locotenent-colonel din Brigada 31 de asalt aeropurtată a trupelor aeriene ruse. Era originar din satul Ust-Tsilma, aparținător de Republica Komi.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* General ucrainean: „SUA îl poate lichida pe Putin la fel ca pe liderul Al Qaida, dar există un obstacol”

* Noua spaimă a rușilor: dronele secrete create de SUA pentru armata ucraineană. Avioanele-kamikaze Fantoma Phoenix pot zbura neîntrerupt 6 ore chiar și noaptea, având senzori în infraroșu

* Raport clasificat american: Rusia a pierdut în Ucraina 75.000 de militari, uciși sau răniți, adică peste 1‰ din populația masculină a țării!

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* VIDEO. Propaganda lui Putin le prezintă rușilor, la TV, avantajul de a le muri copiii în războiul din Ucraina: își pot cumpăra o Lada nouă!

* Azerbaidjanul sfidează Rusia și declanșează operațiunea „Răzbunarea” în Nagorno-Karabah. „Demilitarizarea acestor teritorii era absolut inevitabilă”

* Parchetul Militar se jură că de data asta chiar îi înfundă pe Iliescu, Voican și generalul Rus (media de vârstă: 87 de ani). „Dosarul Revoluției” a fost retrimis în judecată

* Și sinistrul Nicolicea rămâne fără certificatul de revoluționar! Maximă impostură: nu s-a găsit nicio dovadă că fostul parlamentar PSD ar fi jucat vreun rol în evenimentele din 1989

* Angajații unei agenții „patronate” de Gabriela Firea – trimiși „la specializare” la Mamaia, Brașov și Băile Felix, în hoteluri de 4 stele, pe bani publici

* FOTBAL. Turul 3 preliminar e deja prea greu pentru echipele românești! Iar până la grupe ar mai fi și turul 4…

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -