VIDEO-ȘOC. Atrocități ale mercenarilor lui Putin în Siria. E vital să ferim România de barbariile rusești!

2
4908
Tortura la care este supus sirianul înainte de a fi ucis

Un film publicat de „Novaia Gazeta” și preluat de Universul.net arată grozăviile de care sunt în stare bandele de mercenari ale lui Putin care acționează în Siria.

Când vezi atrocitățile săvârșite de rușii care torturează, mutilează și decapitează un sirian, apoi îi profanaează cadavrul, te gândești ce-a pătimit generația bunicilor noștri în timpul ocupației sovietice din 1944-1958.

E vital ca România, prin NATO și alte legături externe în Occident, să-și asigure securitatea în fața barbariilor rusești! Dacă mercenarii lui Putin operează în secolul XXI cum operau asasinii lui Stalin în urmă cu 70 de ani, înseamnă că Rusia a rămas o țară primitivă, o țară a fărădelegii! Trebuie să ferim România de prăbușiri abisale, precum cea de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial! Sau precum cea prin care trece Siria în acești ani.

„Bucătarul lui Putin”

Amprenta militară neconvențională a Rusiei pe frontul sirian este reprezentată de trupele de mercenari din grupul Wagner.

Într-o filmare din 2017, dată acum publicității de Novaia Gazeta, se vede cum câțiva mercenari ruși îl torturează, apoi decapitează și incendiază pe un sirian capturat de ei. După ce a fost omorât, bărbatului i-au fost tăiate brațele. Mutilarea cadavrului continuă pe un fundal de veselie sălbatică, cu strigăte în limba rusă. Imaginile sunt greu de privit.

„Novaia Gazeta” a adus în discuție cazul acum 6 luni, dar instituțiile statului rus nu au fost interesate de caz.

Între timp, jurnaliștii au strâns mai multe documente și imagini care demonstrează atrocitățile făcute de o parte a trupelor de mercenari în Siria.

Victima din imagini ar fi cetățeanul sirian Hammadi Taha Al-Bout. Crima s-a petrecut în iunie 2017, la uzina de prelucrare a gazelor Ash-Shaer.

În noiembrie 2019, „Novaia Gazeta” a reușit să stabilească identitatea unuia dintre participanți – s-a dovedit a fi un angajat al așa-numitului PMC Wagner, Stanislav D.

Grupul Wagner este controlat de afaceristul Evgheni Prigojin, poreclit și „Bucătarul lui Putin”, întrucât printre afacerile sale se numără și contractele de catering cu Kremlinul.

Grupul Wagner se ocupă de multe treburi murdare ale Rusiei lui Putin. Anul trecut, câteva sute de mercenari din Grupul Wagner au fost trimiși în Venezuela, să-l apere pe dictatorul Nicolas Maduro și să descurajeze o intervenție americană pentru revenirea la democrație în această nefericită țară sud-americană.

VIDEO: Atenție, scene dure, șocante!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

 1. azi 22.04.2020 la emisiunea stars ora 20:38′ au ajuns interlopii !!!..ba fratilor ati innebunit ???>..mai aveti putin si bagati curvele ,hotii,prostituatele!!!…dle vela,e un bandit acolo in emisiune si da in judeacta politia !!!!!!..clanul mafiot voiculescu face orice pentru bani,am trait sa vad un interlopt pe ecrane ,se plange ca i-a facut o cheie (limbaj de mahala),ca nu doarme noaptea !!!..Vela era pe TVR1 SI NE POVESTEA DE RELAXAREA,iar pe antene erau interlopii !!!..ce tara e asta ba ??..asta-i adevarul ,ramele militare din subordine faceau bara/bara cu astia ,,,masini,droguri,fetite…si acum cum sa faci ordine ???..ca te dau in gat!!!….

 2. Nu domnule Cartianu, nu trebuie sa va mire astfel de comportamente deviante !
  In mare parte acestea sint profilurile lor, axate pe brutalitate si probabil, cindva, trecutul fiecarui individ a fost dominat/macinat de diferite frustrari, complexe, abuzuri etc. etc. iar aceste manifestari/acumulari au refulat in astfel de medii dar pe personalul civil, pe cetatenii simplii nevinovati !
  Pentru a intelege cel mai bine aceste profile declasate, cel mai bine luati legatura cu niste psihologi si psihiatrii care au avut o cazuistica bogata, in studierea unor astfel de brute; dar evitati „specialistii de ocazie” care mai mult se ocupa, promoveaza – Pseudostiinta !
  In fine, nu ar strica daca puteti face un interviu, repet, cu cineva de specialitate, analizind (pt. publicul interesat) – mentalitatea, comportamantul, personalitatea – unor astfel de brute; si mai ales la inceput de secol 21.
  In final, repet ceea ce am scris tot pe acest site dar in alt context; ideea de baza este aceeasi despre tovarasii rusi:
  https://ziaristii.com/cum-ucide-pandemia-de-ura-si-fake-news-libertatea-de-exprimare-cazul-unei-pagini-de-facebook-care-nu-ar-trebui-sa-existe/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here