Senator PSD bombardat cu hârtie igienică. „Să te ștergi la gură după ce îl pupi în fund pe Dragnea!”

2
8801
PLM (Pop Liviu Marian)

Senatorul Liviu Pop (PSD) a avut o surpriză miercuri seara, când a ieșit de la B1 TV, unde participase la o emisiune în care împroșcase cu minciuni.

În fața sediului televiziunii, pe Calea Victoriei, agramatul „Genunche” a fost așteptat de protestatarul Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu” pentru că imită discursurile fostului dictator.

Moroșanu i-a aruncat lui Pop un sul de hârtie igienică, strigându-i: „Ia-o, o să ai nevoie de ea, să te ștergi la gură după ce îl pupi în fund pe Dragnea!”

Moroșanu a încercat, ca de obicei, să înregistreze secvența cu telefonul mobil, dar nu a reușit. El spune că senatorul PSD are un dispozitiv de bruiaj care i-a șters imaginile. „A îndreptat telefonul către mine și a șters tot ce am înregistrat în telefonul meu”, susține protestatarul.

Liviu Pop nu se află la prima experiență de acest gen. În 2018 a trecut printr-o întâmplare similară. Când aștepta la semafor să traverseze strada, în zona Kogălniceanu, a fost apostrofat și huiduit de un cetățean, care i-a strigat: „Analfabetule! Lăsați justiția în pace, hoților!”

Ceva mai înainte, pe 1 Decembrie 2017, când a fost trimis de Dragnea să reprezinte partidul la parada de la Alba Iulia, Liviu Pop s-a ascuns în mijlocul unui sobor de preoți, ca să nu-l vadă lumea. Câțiva protestatari l-au dibuit însă pe după sutanele și bărbile preoțești, adresându-i huiduielile și „urările” potrivite.

CITIŢI ŞI:

2 COMENTARII

  1. Liviu Pop are nevoie de minte nu de hârtie igienică. Cei din Transilvania au nevoie ca democrați americani să se şteargă la cur ca să nu miroasă guvernarea şi dolarul tipărit de liberalul roşu Bill Clinton. După decesul Grupului Bilderberg Chantilly-Sastriere a crăpat şi PES şi S&D. Vine vremea să muncim după politicieni. Prin orele de muncă ne aducem aminte de Dumnezeu şi de cele 6 zile în care a construit lumea. Avem nevoie de aer. Soarele nu moare. Mor derbedeii care au impus legile dolarului tipărit spre lume. Fizica e model. Matematica la fel.

    Nu cred că bunul Transilvan Liviu Pop la mintea lui are dispozitive de bruiaj. Poate că domnul protestatar consumase ceva canabis fiind pe frontul politic dur. Un asemenea Liviu Pop face numai rele. Dar are grijă Diavolul de ei, de voile lor suple care îndeamnă la rele pe cei care nu au. Liviu Pop nu are şi vrea să fie. Nu am nevoie la „Vocea Popoarelor” cu fraga Denis Rifai Jovis de marile pesedisme. Fiecare țară are aceeaşi carte. Numai ei pricep ce vor după Joe Biden. Opus Dei

    Meine name ist Simion Baruch Spinosa Olivian. Deine name ist?

  2. Liviu Pop și-a gresit cariera politica ! Sa vedeți ca după degringolada PSD -ului când vor avea nici 20% la europarlamentare o sa înceapă o migrație politica la partidul lui Victor Ponta PRO ROMÂNIA și in maxim 1 an numsi mult acest PSD va intra in faliment politic! Va migra inclusiv acest Liviu Pop o caricatura de politician carierist care s-a “ remarcat “ ca sindicalist venit de pe la Baia Mare sa ne dea lecții de democrație PSD-iată! Dacă cei de la PSD ( de la varf ) sunt sociali democrați atunci ma fac preot! Sunt niște borfași cu carnet de membru îmbogățiți ca salariați la stat!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here