Șeful Crucii Roșii – Gorj, infectat cu coronavirus. Alertă: el e angajat al Complexului Energetic Oltenia. Fiul său are examen de Capacitate

0
1072
Marius Vlaicu

Marius Vlaicu, șeful Crucii Roșii din județul Gorj, este infectat cu Covid-19. În bazinul Gorjului s-a dat alarma: Vlaicu este angajat TESA al Complexului Energetic Oltenia.

În urmă cu o săptămână, Marius Vlaicu s-a simțit rău și s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu, unde i s-ar fi comunicat că ar avea o simplă răceală.

Câteve zile s-a simțit mai bine, apoi starea de rău a revenit. Sâmbătă, 23 mai, a fost testat pentru Covid-19, iar duminică dimineața a venit rezultatul: pozitiv – transmite Digi 24.

În prezent, Marius Vlaicu este internat, iar familia sa se află în izolare la domiciliu.

Vlaicu are și un fiu de 14 ani, aflat la final de clasa a 8-a, deci care ar trebui să participe la examenul de Capacitate. Familia este îngrijorată că dacă și copilul va fi depistat pozitiv, nu va mai putea susține exemenul.

Gazeta de Sud scrie că alţi trei colegi de serviciu ai lui Marius Vlaicu au fost şi ei infectaţi, fiind internaţi în spital.

Direcţia de Sănătate Publică Gorj a declanşat o anchetă epidemiologică.

Vlaicu este șeful filialei gorjene a Crucii Roșii și membru în Comitetul de Direcție al structurii centrale.

La nivelul județului Gorj sunt înregistrate 117 cazuri de infecție cu Covid-19 (0,6% din cele 18.070 de cazuri din România, mult sub media celorlalte județe).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Lista celor 103 municipii cu zone metropolitane pe 30 km, în care nu e obligatorie declarația pe proprie răspundere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.