Șeful cenzurii militare din Rusia, comandant important în Statul Major General, s-a trezit cu limuzina incendiată într-o curte din Moscova

1
3414

Mai multe canale rusești de Telegram au raportat pe 27 august că limuzina șefului adjunct al Direcției a 8-a a Statului Major General, Evgheni Sekretarev, a fost incendiată într-o curte din Moscova.

Principala sarcină primită de Evgheni Sekretarev dinspre Kremlin o reprezintă controlul temeinic realizat în instituțiile mass-media de pe întregul teritoriu al Federației Ruse. Altfel spus, cu cenzura militară.

Locul unde s-a produs incidentul se află amplasat de-a lungul autostrăzii Leningradskoie.

Conform site-ul ucrainean Obozrevatel.com, care a preluat informațiile însoțite de fotografii, partea din spate a autoturismului marca BMW a suferit cele mai mari avarii, portbagajul fiind practic total distrus.

Suspecta, o femeie de 60 de ani, a ajuns în arest. Ea le-a declarat oamenilor legii că a stropit mai întâi mașina cu benzină, apoi i-a dat foc ca să se răzbune astfel pe „operațiunea militară specială” a Rusiei în Ucraina.

Publicația on-line Gazeta.ru, citând site-ul Shot, scrie că putinistul păgubit, Evgheni Sekretarev, a pus la îndoială declanșarea incendiului de către o femeie în vârstă. El nu locuiește în clădirile din curtea în care își parcase BMW-ul.

„N-am avut conflicte cu nimeni. S-a întâmplat să fiu în curte, așa că nu există nicio bănuială. Ancheta merge mai departe. Grupul a venit, a examinat totul. Declarația a fost scrisă. Exclud orice conflict. Pe această femeie am văzut-o pentru prima dată în viața mea și asta ridică multe întrebări. O femeie în vârstă de 60 de ani…”, a declarat Sekretarev.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Săgețile” Rusiei s-au întâlnit la Măciuca: extremistul Simion a fost cununat religios de anarhistul Teodosie, „tămâiați” de propagandistul Ciutacu

* „Cârtițele” AUR din presă: Ciutacu, Turcescu, Dan Diaconescu. Cei trei au participat la paranghelia propagandistică a lui George Simion, susținută grețos de RTV

Nunta lui George Simion – amestec de erezie și populism ieftin

* Cum au ajuns Nicu Covaci și Phoenix să cânte la nunta extremistului George Simion: „Am auzit că sunt 10.000 de oameni”

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit

* Ruptură brutală între Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu! „Am spălat de păcate un mic monstru. Am greșit. I-am iertat toate mizeriile pe care mi le-a făcut de-a lungul anilor”

* Teribila poveste a zorilor zilei de 24 februarie. Zelenski e trezit de ministrul de Interne: „A început invazia!”. Șeful Cancelariei lui Putin îl sună pe omologul său de la Kiev: „Predați-vă!”. Iermak îl înjură pe rus și-i închide telefonul

„Segmente prietenoase ale elitei”, aproape exclusiv din PSD, sunt sub controlul Chinei, care vizează să-și sporească „influența malignă” în România, atrage atenția un important think-tank

„Daria Dughina e victima propriilor idei și a propriului tată”, care „de 30 de ani predică ură, violență, extremism” / „Pe Daria a ucis-o tocmai doctrina tatălui ei”

* Cu cine joacă FCSB și CFR Cluj în grupele Conference League: West Ham United, Anderlecht, Slavia Praga, plus danezi, turci și kosovari

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here