marți, februarie 27, 2024
AcasăCulturăGăitane, unde te încadrezi? Vizante: "Un actor PSD-ist e ori un lingău,...

Găitane, unde te încadrezi? Vizante: „Un actor PSD-ist e ori un lingău, ori e orb, ori doar prost”

-

Și Marius Florea Vizante (46 de ani) e actor, și lui „i-a mărit PSD-u’ leafa”, dar prin asta nu i-a cumpărat conștiința!

Vizante a scris pe Facebook o replică usturătoare la adresa colegului său de scenă Vladimir Găitan (72 de ani), care s-a făcut de râs criticându-i pe actorii care protestează împotriva guvernării PSD-ALDE.

Găitan a vorbit îngrozitor despre Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Marius Manole și Tudor Chirilă, la Antena 3 și în revista „Q Magazine”.

- Advertisement -

„La chemarea lui Tudor Chirilă, mai mulți actori au ieșit ca oile” la protestul din fața Teatrului Național, a spus Vladimir Găitan.

„Cine e Victor Rebengiuc să-i ceară ministrului demisia?”, a venit întrebarea imbecilă a aceluiași Găitan.

„Cei care au protestat sunt nişte iluştri necunoscuţi”, care „au luat-o razna”, a bolborosit actorul iubitor de PSD.

- Advertisement -

„Cred că se întoarce Amza (Pelle) în mormânt: fata lui adună semnături”, a mai spus Vladimir Găitan, care din punct de vedere civic nu ajunge nici la glezna Oanei Pellea.

Replica lui Marius Florea Vizante

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Dl. Gaitan se intreba cine-i Rebengiuc sa-i ceara ministrului demisia . Noi pe Rebengiuc il stim bine din toate filmele si piesele de teatru in care a jucat . Il stim si de la TV cind in urma unei manifestatii anti FSN ( parintii psd-istilor ) I-a adus crainicului Marinescu hirtia igienica sa se stearga la gura . Intrebarea corecta ar fi cine este ministrul (de fapt un salariat al poporului ) ca sa nu ii fie ceruta demisia ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -