„Scopul lui Putin este crearea unui coridor terestru spre Crimeea și capturarea unei părți a fluviului Nipru, care umple Canalul Crimeei de Nord”

0
1225
Canalul Crimeei de Nord se alimentează din Nipru, înainte de vărsarea acestuia în Marea Neagră

Oleksandr Skipalski, fost șef adjunct al Serviciilor Secrete Ucrainene (SBU), dezvăluie planurile dictatorului criminal Vladimir Putin, într-un interviu acordat site-ului Obozrevatel.com. Generalul-locotenent spune că sceleratul președinte rus nu va renunța la scopul distrugerii statului vecin, chiar dacă își epuizează potențialul militar.

În prezent, Oleksandr Skipalski (77 de ani) este președintele Uniunii Ofițerilor din Ucraina. În opinia sa, Vladimir Putin visează să realizeze un coridor terestru spre Crimeea anexată printr-un referendum fals în 2014. Vizat este sudul Ucrainei. Mai mult, sceleratul de la Moscova dorește să captureze o parte a cursului fluviului Nipru!

Vă prezentăm principalele declarații ale generalului-locotenent Skipalski.

„A nu avea o conversație cu agresorul înseamnă a conta fie pe un război nesfârșit, fie pe victoria asupra Rusiei, adică pe capturarea Rusiei și distrugerea acesteia ca stat. Este o sarcină dificilă”

  • „Nereușind să-și îndeplinească sarcina de a cuceri Kievul, Rusia își va concentra atenția tocmai pe direcția estică. În primul rând, în Donbass.”
  • „În plus, este clar că scopul lui Putin este coridorul terestru spre Crimeea, pe care visează să-l aibă prin partea de sud a Ucrainei, până la capturarea unei părți a fluviului Nipru, care umple Canalul Crimeei de Nord.”
  • „Aceste sarcini sunt clar vizibile. Fără îndoială, noua fază activă se va dezvolta în această direcție. Prin urmare, amenințarea la adresa populației civile este în creștere.”
  • „A treia sarcină este capturarea trupelor noastre într-un «cazan», pentru a putea dicta condiții la semnarea tratatelor, acordurilor și așa mai departe, pentru a pune din nou presiune asupra Ucrainei, așa cum a fost cazul la încheierea așa-numitelor «Acorduri de la Minsk».”
  • „Susțin poziția președintelui Zelenski că ar trebui să existe o conversație cu agresorul. A nu avea o conversație înseamnă a conta fie pe un război nesfârșit, fie pe victoria asupra Rusiei, adică pe capturarea Rusiei și distrugerea acesteia ca stat. Aceasta este o sarcină dificilă.”

„Scopul lui Putin este distrugerea Ucrainei și a ucrainenilor. Putin nu va renunța la acest obiectiv. Uitați-vă la comportamentul lui, la declarațiile lui. Urăște patologic ucrainenii ca oameni, ca națiune”

  • „Negocierile distrag atenția Rusiei și oferă armatei ucrainene posibilitatea de a redistribui trupe, de a reface resurse. Prin urmare, ambele părți sunt interesate de o anumită pauză pentru a câștiga timp.”
  • „Dictatorul nu va renunța la ideea de a distruge Ucraina chiar și atunci când va epuiza toate rezervele. Ca argument, voi da un exemplu al ultimei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU. Întreaga lume vede cum se comportă diplomații ruși – o încălcare a tuturor normelor de moralitate, diplomație, decență. Sper că Rusia va fi lipsită de dreptul de veto în Consiliul de Securitate al ONU, astfel încât acești mincinoși să fie lipsiți de dreptul de a-și bate joc de viața umană.”
  • „Scopul lui Putin este distrugerea Ucrainei și a ucrainenilor. Sunt convins că Putin nu va renunța la acest obiectiv. Uitați-vă la comportamentul lui, la declarațiile lui. Aceasta este o persoană care urăște patologic ucrainenii ca oameni, ca națiune. Desigur, singura forță care nu îi va permite să facă asta sunt apărătorii noștri, Forțele noastre Armate, serviciile noastre speciale, poporul nostru ucrainean. Ucrainenii, văzând această groază, văzând crematoriile mobile pe care Rusia le folosește, în special, la Mariupol, se vor lupta de zece ori mai mult. Planul rus nu va fi implementat.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Finala Macron – Le Pen începe de la +4,5% pentru actualul președinte francez. În 2017, diferența a fost mai mică (2,7%), dar Macron a spulberat-o în turul 2 pe candidata extremei drepte

* Trucurile Elenei Udrea în instanță: s-a smiorcăit, a amintit că e mamă, a invocat „grave probleme de sănătate”, a cerut azil politic în Grecia. Va fi extrădată în România, dar după cel puțin 7 zile în arestul bulgar

* Ambasada Rusiei, comunicat delirant după ce pedofilul Drăghici s-a sinucis la poarta sa: „O explozie de isterie anti-rusă“

* Flota rusă nu mai poate bombarda Odessa fără „s-o ia în freză”: britanicii trimit în Ucraina celebrele rachete antinavale Harpoon

* VIDEO. Carnagiu înfiorător: rușii au bombardat cu rachete gara din Kramatorsk, unde se aflau peste 1.000 de refugiați. Au fost uciși zeci de copii, femei și bătrâni

* Radioul putinist al lui Cozmin Gușă, cocoșat de amenzi: după 50.000 de lei, încă 110.000! Minciuni infernale lansate la microfonul Gold FM

* Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

* „Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

* Fost consilier al lui Putin: „Ofensiva invadatorilor nu poate fi oprită decât printr-o ruină militară a Rusiei. Ucraina trebuie să meargă pe calea polonezilor, care în 1920 au învins armata sovietică lângă Lvov”

„La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Cele mai bizare afirmații ale lui Donald Trump despre Rusia. Cum încearcă să modifice adevărul în contextul crizei din Ucraina

* Ungurii au ales prietenia cu Putin și gazul ieftin de la ruși: Viktor Orban – 53%, Opoziția – 35%. Fidesz are două treimi din Parlament

* Baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene, trosnit de vechea DNA a Codruței Kovesi: 8 ani și 4 luni de închisoare, pentru o șpagă de 100.000 de euro!

* Cele 8 grupe la Campionatul Mondial de fotbal, Qatar 2022. Derby Germania – Spania încă din start

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here