„Rușine, Cîțu!” Tatăl unei victime de la Colectiv îl critică dur pe premier pentru asocierea cu Piedone la deschiderea anului școlar

3
1511
Cîțu - Piedone, la Colegiul "Lazăr"

Florin Cîțu este criticat sever de președintele Asociației Colectiv, Eugen Iancu, după ce, la deschiderea noului an școlar, premierul și-a făcut apariția alături de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, condamnat în primă instanță la 8 ani și jumătate de închisoare în dosarul Colectiv.

Alexandru, fiul lui Eugan Iancu, a fost unul dintre cei 64 de tineri care au murit în urma incendiului din clubul Colectiv, din 30 octombrie 2015. Avea 22 de ani. Deși a ieșit din club pe picioarele lui, Alex și-a găsit sfârșitul trei săptămâni mai târziu, la Spitalul „Sf. Ioan” din București, cu căile respiratorii arse și cu 5 infecții nosocomiale în corp.

Eugen Iancu își strigă durerea din postura de votant al PNL. „De 30 de ani votez PNL. L-am votat pe Iohannis”, precizează tatăl lui Alex. Mai mult: și Alex l-a votat pe Iohannis!

Acum, văzându-l pe „premierul lui Iohannis” alături de Piedone – condamnatul de la Colectiv – la deschiderea anului școlar, la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din București, Eugen Iancu se revoltă prin două postări succesive pe Facebook: „Rușine, PNL! Rușine, Cîțu!”.

Apoi, la Europa FM: „Mi s-a părut că avem un prim-ministru la fel de lipsit de moralitate ca și fostul edil al Sectorului 4”.

Eugen Iancu pe Facebook (prima postare)

„De 30 de ani votez PNL. L-am votat, împreună cu Alex, pe Iohannis”

„De 30 de ani votez PNL. L-am votat, împreună cu Alex, pe Iohannis.

A venit Colectiv și am crezut că da, Iohannis chiar se va lupta pentru o justiție independentă și dreaptă.

Astăzi îl văd pe Cîțu, candidatul susținut de Iohannis, alături de Piedone și nepotul lui. O mare familie.

Rușine PNL, rușine Cîțu.”

https://www.facebook.com/iancu.eugen.7/posts/5933634473373459

Eugen Iancu pe Facebook (a doua postare)

„Ți-aș zice și eu «Florin», dar cu mine nu ești prieten”

„La 6 ani de la Colectiv, PM-ul în funcție, mare vorbitor despre resetarea României, candidat la funcții de conducere în partid și în stat, se alătură primarului Piedone, administratorul în mandatul căruia s-a produs tragedia din Colectiv. Asta da dovadă de moralitate din partea omului care ne vorbește despre schimbare.

Peste câteva zile este un nou termen în procesul din care Piedone speră să iasă liber.

Tu ce zici, domnule Cîțu?

Ți-aș zice și eu «Florin» (ca Piedone – n. red.), dar cu mine nu ești prieten.”

https://www.facebook.com/iancu.eugen.7/posts/5936815889721984

Eugen Iancu la Europa FM

„Avem un prim-ministru la fel de lipsit de moralitate ca Piedone”

 • Eugen Iancu

  ”Mi s-a părut că avem un prim-ministru la fel de lipsit de moralitate ca și fostul edil al Sectorului 4. Un primar condamnat, în mandatul căruia au murit 64 de oameni. Asocierea primului-ministru cu acest om, care cred că a văzut toată lumea pe pagina lui că îl numește ca pe un foarte bun prieten – «Florin». Nu cred că premierul nostru nu se putea coborî mai jos de cât a făcut-o ieri. Oare primului-ministru îi pasă?”

 • ”Statul român încearcă să-i scape de pedeapsă pe reprezentanții lui. Vă dați seama ce ar însemna ca într-un proces cum este «Colectiv» statul să-și recunoască vinovăția?! Statul român nu-și dorește așa ceva, indiferent cine este la putere.”
 • „Eu sper că inculpații din dosarul Colectiv își vor primi pedepsele meritate. Îmi doresc foarte mult, pentru că altfel statul român își ratează, probabil, singura șansă pe care o are de a se îndrepta, de a începe îndreptarea de care se tot vorbește de la Colectiv încoace. Toată lumea vorbește de o nouă Românie.”
Deschiderea anului școlar la Colegiul „Lazăr”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rareș Bogdan e darnic: USR-PLUS va rămâne fără Transporturi și Fondurile Europene, dar va primi Cultura! „Nevoia de a citi e imensă, iar ei au susținere importantă din zona culturală”

* VIDEO. Orban, dezlănțuit la Focșani: „Asta nu e «echipă câştigătoare»! Asta seamănă cu o juntă, cu o armată de ocupaţie!”

* VIDEO. Mircea Hava dezvăluie cum ar fi încercat să-l cumpere Florin Cîțu: „Cât vrei s-o închidem acum?”

* Gheorghe Flutur: „«Festivalul democraţiei» a omorât PNL. Am greșit. Mă rog la Dumnezeu să se termine odată Congresul. Am contribuit la breaking-news-uri toată vara”

* Un primar PNL acuză: „În Suceava e «Festivalul dictaturii»! Flutur a eliminat de pe lista pentru Congres toți simpatizanții lui Orban”

* Dîncu: „Cîțu este un foarte bun agent electoral pentru PSD. De ce să ne băgăm noi? El e oricum terminat. Efectul politic e mai mare să dai jos președintele PNL“

* Scos de alegători din Parlament, Victor Ponta își dă salariu 5.000 de euro pe lună de la partidul său, unde s-a angajat consilier juridic, pe bani publici

* Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* Mesaj straniu în echipa sovietică a „revoluției televizate”. Mircea Dinescu: „Odă lui Iliescu la moartea lui Caramitru”

* „Perla lui Hagi”, cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1 la fotbal: 15 ani și 6 luni. Născut în Canada, pregătit un an la Barcelona

3 COMENTARII

 1. UN (IMEEEEEENS!!!) JEG-UMAN(OID!!!), acest… ÎMPUȚIT-GUNOI de Cîțu: CUM TE POȚI ASOCIA (chiar… și pentru un moment-…”FESTIV” – Sic! – !) CUUU… MARELE/PRINCIPALUL-RESPONSABIL PENTRU… CRIMA-ÎNGROZITOARE (!!!) DE LA CLUBUL-„COLECTIV”????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  CATASTROFA(-NAȚIONALĂ!!!!!!!!!!!!!) de Cîțu chiar… NU MAI AREEE… NICIUN CONSILIER CU CAPUL-PE-UMERI (CÂT-DE-CÂT…, măcar!!!)), la Palatul Victoria????????????????????!!!

  Acum…, v-ați ostoit, în sfârșiiiiit…, MÂRȘAVA-jinduială, HERR Iohannis: P.N.L…. KAPUT-,-KAPUT-,-KAPUT!!!

  Dar, DIN-NENOROCIREEEEE…, AȚI DISTRUS ȘIII… BIATA-ROMÂNIE. HERR… MARE-DEZAMĂGIRE (!!!), ce sunteți: ROMÂNIA… KAPUT,-KAPUT-,-KAPUT!!!!!

  • ATENȚIEEEE…, MAREEE… ATENȚIE, Klaus Iohannis (MAI ALES!!!) și Florin Cîțu (&…-GAȘCA/MAFIA!!!): DEJAAA…, AȚI DEPĂȘIT… ORICE-LIMITĂ-SUPORTABILĂ (orice barieră a… RĂBDĂRII… PREA-BLÂNDULUI POPOR-ROMÂN!!!!!), VĂ BATEȚI JOC DE ACEASTĂ ȚARĂ ÎNTR-UN HAL FĂRĂ DE HAL…, AȚI AJUNS… MAI RĂI/PERICULOȘI/TICĂLOȘI DECÂT… ÎNSĂȘI „CIUMA-ROȘIE” – ! – (aia, aaa… BANDITULUI de Dragnea!!!), IANUARIE-FEBRUARIE-2017 și 10-AUGUST-2018… SE „COC” ACUM, ÎN ACESTE MOMENTE CHIAR…, șiii… (DE ACEASTĂ DATĂ:) VA FI… VAI DE CAPUL VOSTRU, INCONȘTIENȚILOR… NEBUNI-și-HULPAVI!!!

   REVENIȚI-VĂ ÎN… AL DOISPREZECELEA CEAS (MĂCAR!!!), căci, altfel, MAI ALES cei careee… V-AU VOTAT (DA, CHIAR peee… VOI, DEZAMĂGIRILOR-IMENSE: Iohannis și P.N.L.!)… VĂ VOR CERE SOCOTEALĂ… CU MAXIMĂ DURITATE (!!!), PE-BUNĂ-DREPTATE!!!

   • Și noi facem parte din categoria… MARILOR-DEZAMĂGIȚI (de fapt:… PĂCĂLIȚI!), așadar chiar… AVEM-DREPTUL(-MORAL/ELECTORAL) SĂ LE CEREM ĂSTORA SOCOTEALĂ: BINEÎNȚELES că în noiembrie-2014 (Grigore Cartianu – în colaborare cu Laurențiu Ciocăzanu – a scris, despre acea… MARE-FERICIREEE – !!! –, UNA DINTRE… CELE MAI MINUNATE CĂRȚI ALE SALE, LARG PREZENTATĂ-și-DIFUZATĂ ȘI ÎN COMUNITĂȚILE… ROMÂNILOR-DIN-OCCIDENT: Europa-de-Vest, S.U.A. și Canada!!!) L-AM VOTAT, în AMBELE-TURURI, (cu… IMEEEENS ENTUZIASM-și-ÎNCREDERE/SPERANȚĂ!) pe Klaus Iohannis (căăă… DOAR NU ERA SĂ-L VOTĂM PE NEMERNICUL DE PONTA, nuuuuuuu?!!!), iar în turul-doi de la „prezidențialele” din 2019 (după ce în turul-prim îl votaserăm pe Barna)… L-AM VOTAT DIN NOU PEEE… NEAMȚUL-ROMÂNIZAT(-PREA-MULT!) – căăă, vorba-aiaaa…, nu era s-o votăm pe MIZERIA numită Vasilica Dăncilă! –!!!

    Ca să nu mai spunem că la alegerile-locale din 2016 am votat PESTE-TOT… P.N.L., dar apoi, după ce a apărut U.S.R. pe listele noastre de vot – la Constanța, adică – , NUMAI CU EI AM VOTAT, însăăă… la turul-secund al alegerilor-prezidențiale din 2019… NU mai erau, de-aia am votat… (desigur: FĂRĂĂĂ… NICIO TRAGERE DE INIMĂ!!!) „RĂUL…-CEL-MAI-MIC” (Sic!!!), adică peee… „PREMIERUL-de-la-Grivco”!

    Așadar…, INCLUSIV NOI AVEM DREPTUL(-MORAL/ELECTORAL) DESPRE CARE VORBEAM, adică acela de-al chestiona pe acest Herr-Iohannis: CE FACI TU CU/DIN ȚARA-NOASTRĂ, măăă/băăă… DOM’ PREȘEDINTE, aiiiiiiiiiiii…???!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.