Premierul Cîțu a deschis anul școlar alături de condamnatul Piedone. Primarul l-a lăudat: „Florin ne ajută să facem imposibilul posibil”

3
623
Premierul Cîțu și primarul Piedone (în dreapta imaginii), la inaugurarea anului școlar 2021-2022

Premierul Florin Cîțu a ales să deschidă anul școlar 2021-2022, luni dimineața, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, alături de Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 condamnat în primă instanță pentru incendiul de la Colectiv. Primarul Piedone l-a secondat pe primul-ministru, în timp ce acesta ținea discursul inaugural. Imaginile au fost postate chiar pe contul de YouTube al Guvernului.

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii în Guvernul Orban, a sesizat anomalia și a scris pe Facebook: „Am vrut să spun ceva despre deschiderea anului școlar, fiindu-mi drag să o însoțesc pe fetița mea în prima zi de școală (clasa a V-a) dar m-am blocat când mi-am văzut colegii din Guvernul liberal, Florin Cîțu și Sorin Cîmpeanu, cu pieptul înainte alături de Băluță/PSD și de Piedone/tot pe acolo. Dar Ciprian Ciucu ce avea? Asta e. Succes, dragi copii! Mulțumim profesorilor pentru grijă. În această perioadă este și despre grijă, nu numai despre învățare“.

Piedone – care este omul oligarhului Dan Voiculescu – pare apropiat de premierul Cîțu, pe care l-a lăudat, pe pagina sa de Facebook, pentru că „ne ajută să facem imposibilul posibil“. El i s-a adresat premierului cu „Florin“: „Și… dacă finalul poveștii noastre de astăzi este cu primul-ministru al României în peisaj… este TOCMAI pentru că ne ajută să facem imposibilul… posibil! În administrația locală nu este loc de politică, dragii mei! Aici… este despre oameni! Și despre investiții! Iar Florin a făcut destulă școală, cât să știe exact ce înseamnă ȘCOALA ANULUI 2021!“.

Condamnat în primă instanță la 8 ani și 6 luni de închisoare în dosarul incendiului de la Colectiv, unde au pierit 64 de oameni în 2015, Piedone este sigur că va scăpa la apel. Un fost consilier a dezvăluit că primarul se laudă deja:Am puterea, am Sistemul, am Securitatea, am SRI-ul, sunt Primar, am bani mulți și sunt șmecher. Am judecătorii în buzunar, iar ăia de la Colectiv o vor lua în gură. Pe mine nu mă închide nimeni!“.

Astă-vară, când DNA l-a inculpat pe baronul sindical Ion Rădoi, a ieșit la iveală o discuție între acesta și primarul Piedone, în care cel din urmă cerea să primească și el niște chioșcuri la stația de metrou Izvor, ca să nu pună în aplicare decizia de demolare a acestora. Piedone și Negoiță au fost cei doi primari din București care au întârziat luni în șir dezmembrarea gheretelor amplasate ilegal de sindicaliștii de la Metrorex în stațiile de metrou.

Piedone a trecut la treabă imediat după ce au ieșit la iveală stenogramele DNA. El a explicat că, până atunci, timp de 4 luni, nu fuseseră disponibili muncitorii, dar totul s-a rezolvat peste noapte, odată ce a fost făcut public dialogul dintre Piedone și Rădoi.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Orban, dezlănțuit la Focșani: „Asta nu e «echipă câştigătoare»! Asta seamănă cu o juntă, cu o armată de ocupaţie!”

* VIDEO. Mircea Hava dezvăluie cum ar fi încercat să-l cumpere Florin Cîțu: „Cât vrei s-o închidem acum?”

* VIDEO. Orban l-a reevaluat pe Iohannis: „președintele care tace și NU face… sau face?!”

* Gheorghe Flutur: „«Festivalul democraţiei» a omorât PNL. Am greșit. Mă rog la Dumnezeu să se termine odată Congresul. Am contribuit la breaking-news-uri toată vara”

* Un primar PNL acuză: „În Suceava e «Festivalul dictaturii»! Flutur a eliminat de pe lista pentru Congres toți simpatizanții lui Orban”

* Dîncu: „Cîțu este un foarte bun agent electoral pentru PSD. De ce să ne băgăm noi? El e oricum terminat. Efectul politic e mai mare să dai jos președintele PNL“

* Scos de alegători din Parlament, Victor Ponta își dă salariu 5.000 de euro pe lună de la partidul său, unde s-a angajat consilier juridic, pe bani publici

* Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* Mesaj straniu în echipa sovietică a „revoluției televizate”. Mircea Dinescu: „Odă lui Iliescu la moartea lui Caramitru”

* VIDEO. Emma Răducanu și-a desăvârșit legenda: campioană la US Open la 18 ani, după 10 meciuri fără set pierdut! Prima jucătoare din istorie care câștigă un turneu de Mare Șlem venind din calificări

 

3 COMENTARII

   • CE RUȘINEEE!!!

    Aproape… DE-NECREZUT (!!!): cum de-a ajuns în… HALUL ĂSTA (!!!) acest Florin Cîțu, un tânăr în care… CHIAR AM INVESTIT SPERANȚĂ???!

    PROBABIL căăă… „N-A AJUNS”, ciii… „AȘA A FOST (DINTOTDEAUNA!)”, iar noi am căzut, IARĂĂĂȘI…, PRADĂ MARELUI-NOSTRU… DEFECT/HANDICAP: NAIVITATEA(-GENUINĂ) DE A CREDE ÎN CARACTERUL-INTEGRU AL… PREA-MULTORA DINTRE SEMENII NOȘTRI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here