Rușii mai au rachete doar pentru 2-3 lovituri masive. „Li se termină și Kalibr, și Iskander. Ceea ce produc ei acum sunt rămășițele componentelor care se aflau în depozite”

1
6400
Generalul-maior Vadim Skibițki, cu ochii pe rachetele rusești

Invadatorii ruși își epuizează simțitor stocurile de rachete balistice și de croazieră. Departamentul de Informații din cadrul Ministerului ucrainean al Apărării a estimat că regimul de la Kremlin mai are resurse doar pentru 2-3 lovituri masive. În acest sens, sunt luate măsuri pentru a stopa o nouă producție de proiectile.

Într-un interviu acordat canalului UATV, în cadrul emisiunii „Edini Novini”, preluat de site-ul Obozrevatel.com, reprezentatul GRU de la Kiev, generalul-maior Vadim Skibițki, a declarat că sancțiunile economice instituite de Occident dau rezultate. Rusia nu mai poate fabrica rachete în ritmul de care are nevoie.

Generalul Vadim Skibițki: „Ceea ce produc ei acum sunt rămășițele componentelor care se aflau în depozitele Federației Ruse. În plus, «Informațiile» ucrainene iau măsuri pentru a preveni creșterea producției de arme pe teritoriul Federației Ruse. Cel mai dureros pentru invadatori este deficitul de rachete balistice Iskander. Puteți observa că ei au folosit de multă vreme acest tip de armament – tocmai balistica”.

De asemenea, teroriștii lui Putin aproape că au terminat arsenalul de rachete de croazieră Kalibr, utilizate intens anul trecut în „operațiunea militară specială”:

  • la 14 iulie – în direcția Vinniția;
  • la 23 iulie – în direcția Odessa;
  • la 11 septembrie – în direcția Harkov;
  • în noiembrie și decembrie – pentru a distruge infrastructura energetică a Ucrainei.

Generalul Skibițki: „Nu cresc nici stocurile de rachete Kh-101 și Kh-555. Calculele noastre sunt foarte simple. Rusia este capabilă să mai dea maximum două sau trei lovituri atât de puternice, așa cum am văzut în ultima vreme”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un fost deputat traseist a ratat de două ori să se sinucidă de Revelion. Băgat în Parlament de PP-DD, Răzvan Rotaru a migrat spre PC și UNPR

* VIDEO. Tzeapă Uraganu. De Revelion, peste 1.000 de maneliști maramureșeni au fost păcăliți de Tzancă Uraganu. Explicațiile penibile ale țeparului

* A început atacul regimului Iohannis-PSD la pensiile private ale românilor, pentru a alimenta pensiile speciale de la stat! Pilonul II, în pericol de moarte. „Obsesia lui Dragnea-Vâlcov-Diaconu trebuie dusă până la capăt”

* Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

* Marele fâs al șantajului rusesc: prețul gazelor naturale în Europa a scăzut sub cel de acum un an! Cotația petrolului e la aproape același nivel ca în decembrie 2021

* VIDEO. Dana Budeanu în prime-time, la Antena 3 „CNN”: „Putin e omul anului 2022! Din politică, din orice. Pe pozitiv”. Conspirații și delir, cu Gâdea „copil de mingi”

* O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

* VIDEO. Viața, gloria și moartea unui fotbalist de legendă: Pelé. L-a urmat în Ceruri, după doi ani, pe rivalul său Maradona. Singurul triplu campion mondial a fost răpus de cancer, la 82 de ani

* Messi e campion mondial, dar Cristiano Ronaldo va avea cel mai mare salariu din istoria sportului! Contractul fabulos pentru care portughezul va juca în Arabia Saudită: o jumătate de miliard de euro în doi ani și jumătate!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here