vineri, aprilie 12, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaRușii l-au reactivat și trimis pe front pe Pavel, un general obez,...

Rușii l-au reactivat și trimis pe front pe Pavel, un general obez, veteran al războiului din Afganistan. Are 67 de ani, 127 de kilograme și bea o sticlă de vodcă pe zi

-

Conducerea armatei ruse, intrată în criză de cadre de conducere, a reactivat un general de 67 de ani, veteran al războiului din Afganistan, relatează The Mirror. Generalul Pavel este obez: are 127 de kilograme, este reputat pentru faptul că ia 5 mese și bea o sticlă de vodcă în fiecare zi. Acum, a fost pus la comanda trupelor din estul Ucrainei.

Rusia a pierdut un număr neverosimil de mare de generali de la începutul războiului (12). La aceștia se adaugă alții care au fost epurați de Putin, nemulțumit de performanțele lor. Așa s-a ajuns ca armata rusă să intre în criză de comandanți. Enormul Pavel nu e singurul veteran reactivat. Se știe deja de cel puțin un general și câțiva colonei care au fost uciși în ultima perioadă după ce au fost chemați de la pensie și trimiși pe front.

Predecesorul generalului-maior Pavel la comanda trupelor speciale a fost rănit grav într-un bombardament de artilerie

Conform informațiilor disponibile până acum, generalul-maior Pavel (numele complet nu este dat nici de Daily Star, care scrie de asemenea despre subiect) a fost investit cu supervizarea forțelor speciale rusești. El îl înlocuiește pe un alt general, precedentul comandant, care a fost grav rănit într-un bombardament de artilerie.

O sursă de informații de rang înalt a declarat pentru Daily Star: „Putin răzuiește acum pe fundul butoiului. Cei mai mulți dintre cei mai buni și mai experimentați comandanți seniori ai săi au fost uciși sau răniți luptând în Ucraina, așa că recurge la trimiterea pe front a unor ofițeri de mâna a doua care nu rezistă prea mult. El trage acum de generali aflați la pensie, iar unul dintre aceștia este generalul Pavel“.

- Advertisement -

Ceea ce oricui alcuiva i se poate părea o nebunie în Rusia devine perfect posibil. Sursa din serviciile de informații britanice a completat: „Putin este ca un șef mafiot căruia nimeni nu poate refuza să i se supună. Dacă un general în retragere primește un mesaj de la Putin în care i se spune că mama Rusia are nevoie de el pentru a lupta în Ucraina, nu prea are ce să facă“.

Atât de gras încât are nevoie de două seturi de veste antiglonț

În cazul generalului de 67 de ani, situația este de-a dreptul grotescă. Pavel a fost, într-adevăr, militar și comandant al forțelor speciale din Rusia, având o carieră lungă, dar asta a fost acum 25 de ani! Totuși, se pare că a mai fost activat o dată acum 5 ani, când a fost trimis în Siria.

Ofițerul este atât de gras încât trebuie să i se confecționeze o uniformă specială și poartă două seturi de veste antiglonț pentru a-și acoperi circumferința corpului.

- Advertisement -

Se pare că are nevoie de cinci mese pe zi, pe care le bea cu cel puțin un litru de vodcă.
Cele mai recente estimări sugerează că Rusia a pierdut până acum, în războiul din Ucraina, până la 30.000 de militari uciși și până la 100.000 de răniți.

Rusia ar mai fi pierdut peste 4.000 de tancuri și vehicule blindate, 216 avioane de luptă, 183 de elicoptere de atac și 620 de drone.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rușii bombardează din nou Kievul! Trimit rachete de la distanță. O fetiță de 7 ani, scoasă de sub dărâmături. Joe Biden: „Încă o barbarie a lor”

* „Putin nu va reuși. Va fi o catastrofă pentru Rusia. Ucraina va reveni la granițele ei din 1991, își va recupera toate teritoriile”

* VIDEO. O rachetă trimisă de ruși, în Lugansk, s-a întors și a lovit punctul de lansare, provocând o explozie catastrofală!

* Misterul împușcării colonelului FSB care purta valiza nucleară a lui Putin. Vadim Zimin se afla în arest la domiciliu

* VIDEO. PSD-istul pervers care i-a cerut favoruri sexuale unei tinere pentru a o angaja la Primărie: „Sunt un familist convins!”

* Prins că a trucat un concurs de angajare, ministrul Chesnoiu (PSD) și-a dat demisia de la Agricultură, dar nu și din Parlament. DNA cere ridicarea imunității sale parlamentare

* Netejoru, șeful Inspecției Judiciare cu care PSD a terorizat magistrații reformiști, se pensionează cu 6.500 de euro/lună, mai mult decât salariul pe care l-a avut

* Nepoata directorui SRI din regimul Iliescu, salariu de 11.000 de euro pe lună la stat. Ioana Timofte a făcut o facultate particulară și a fost pusă șefă la ISCIR București

* Populismul grețos al lui Dan Negru. Are salariu de 25.000 de euro, dar a pus motorină de 1,4 lei, instigând la blocarea benzinăriilor

* Dulce ca mierea e pușcăria patriei. Cazul Elena Udrea

* Extraterestrul David Popovici, dublu campion mondial la seniori, deși are doar 17 ani și 9 luni! Din 1973, nimeni n-a mai reușit „dubla” 100 + 200 de metri liber

 

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -