„Rușii, cu Sebi Ghiță în prima linie, o să facă orice s-o distrugă pe Kovesi. O să încerce să o și aresteze. UE și USA o să facă și ei totul să o protejeze”

5
2158
Andrei Caramitru

În ultima postare a lui Andrei Caramitru (USR) există o secvență care-ți dă fiori pe șira spinării. Fiul cel mare al lui Ion Caramitru vorbește explicit de rolul rușilor în jihadul anti-Kovesi.

Parcă retrăim zilele din decembrie 1989, când sovieticii au preluat inițiativa în România, cu un plan criminal care prevedea mii de morți, iar noi, românii, eram simpli figuranți. Atunci, sovieticii și americanii s-au înțeles să-l dea jos pe Ceaușescu, dar rușii au mers mai departe cu planul lor sângeros de a prelua controlul.

Acum, rușii și americanii se confruntă în spațiul românesc. Andrei Caramitru pune pe seama Moscovei jocul lui Sebastian Ghiță și hăituirea Codruței Kovesi.

  • „(…) Când a văzut că nu-i iese, Ghiță a fugit la sârbi și a vândut tot ce știe, pentru protecție. La ruși.”
  • „Acum este aproape sigur folosit și controlat la milimetru. I se spune ce sa zică și să facă. Nu de Dragnea – de «şefii» din Est care îi controlează pe toți. Nu cred că mai poate face ceva de capul lui”.
  • „Când jocul se va termina, va fi aruncat la gunoi de toată lumea (rușii folosesc plutonium pentru trădători, ai noștri însă sunt mai «fraieri» – folosesc doar închisoarea). De fapt, nu mai are nicio putere și nicio relevanță pentru nimeni.”
  • „Ce înseamnă asta pentru Kovesi? Că ei o să facă orice să o distrugă. Vor merge până la capăt, cu Sebi în prima linie – sunt aproape sigur că o să încerce să o și aresteze. Știe mult prea multe despre ei ca să o lase să controleze Procuratura Europeană. Însă sigur UE/USA înțeleg jocul mai bine decât noi, care ne luam informațiile de pe Google și Facebook, și vor face și ei totul să o protejeze”.
  • „Dacă nu ajunge procuror european însă, este clar că UE ne-a abandonat în mâinile borfașilor și ale rușilor. Și că cele mai rele scenarii pe care ni le putem imagina se vor întâmpla.”
  • „Eu, personal, sunt încă optimist, dar depinde de noi și de cum vom vota pe 26 mai. Că nu ne mai ajută nimeni dacă noi vrem să stăm cu Sebi și cu păpușarii lui.”

CITIŢI ŞI:

Andrei Caramitru: „Sebi Ghiţă, golanul ăsta din Ploieşti, vorbea cu nevasta lângă el ce femei are el! A fugit la sârbi și a vândut tot ce știe, pentru protecție. La ruși”

Florin Călinescu: „Livulică, tată, vin io cu tine la baie. Te antrenez gratis pentru maratonul dă la Jilava”

Ce ţară-i aia în care procurorii anchetează procurori la comanda unui inculpat fugar?

Iată DOVADA că Secţia Adinei Florea este Miliţia lui Dragnea! Documentele MAI probează că Ghiţă minte în cazul Kovesi: plata aducerii în ţară a lui Nicolae Popa a fost făcută de statul român

„Procurorii lui Tudorel” încearcă să-l sperie pe procurorul general, ca să nu accepte recuzarea cerută de Kovesi

5 COMENTARII

  1. Trebuia sa apara Caramitru sa ne spuna, ca ziaristilor le e frica desi stiu toti de amestecul rusesc in Romania. Numai Malin Bot si Oreste am vazut sa vorbeasca deschis despre asta iar Rares face apropouri cu „estul”. Cam atit. Restul ziaristilor, complicitate sau frica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here