Acasă Economie Guvernul formelor fără fond. O "sexy-arbitră" a ajuns şefă la Drumuri! Sabotarea...

Guvernul formelor fără fond. O „sexy-arbitră” a ajuns şefă la Drumuri! Sabotarea profesionalismului prin pofte tip Vâlcov&Teodorovici

Creşte numărul „podoabelor” numite de PSD-ALDE în diverse funcţii publice foarte bine plătite, pe care nu le recomandă prea multe în afară de dimensiunea bustului, gonflarea buzelor curcubeul ţipător din vopseaua de păr şi, inexorabil, legăturile cu potenţii politicii actuale.

Ultima pe lista presei este o anume Gabriela Dănănae, veche clientă a publicaţiilor bulevardiere, care au botezat-o deseori ca „sexy-arbitra” sau „sexy-poliţista”, pentru pasiunile sale pe terenul de fotbal şi în afara lui. (Foto sus: Libertatea.ro).

Potrivit Aktual24.ro, Dănănae joacă acum „la dublu”: este şi consiliera „fantelui” Orlando Teodorovici, ministrul de Finanţe, dar are timp şi să ia bani grei din Consiliul de Administraţie (CA) al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Ce legătură are arbritrajul cu învârteala de consilieră pe lângă un ministru prea atent la forme fizice şi administrarea drumurilor din România? Niciuna. Aşa se explică, în parte, şi dezastrul infrastructurii din România.

Categoria Dăncilă

Dănănae este doar ultima pe lista unui guvern ce poate fi lesne numit al „formelor fără fond”. Asta dacă nu privim spre categoria „Dăncilă”. Aici nu atracţia fizică a contat pentru Dragnea&co., ci slăbiciunile intelectuale ale aleselor politice, care fac din ele pradă uşoară pentru masculii alfa ai PSD-ALDE. Nevoia de promovare a marionetelor „purii” în funcţii-cheie e explicată clar prin dorinţa „greilor” din partid de le folosi pe respectivele drept simple instrumente.

Incapabile să se descurce în viaţă decât prin astfel de combinaţii, respectivele acceptă să fie „păpuşile” celor care le numesc în funcţii. Dacă tac şi fac, primesc ce alte femei mult mai capabile n-au şanse: super-salarii, rude angajate pe pile, pensii nesimţite şi toate avantajele materiale ce decurg din „funcţia de stat la stat”. Iar aici, are balta peşte: Dăncilă, Carmen Dan, Olguţa Vasilescu, Rovana Plumb, Natalia Intotero, Ioana Bran (n-a mai „corespuns” şi a plecat), „motostivuitoarea” Graţiela Drăghici etc. etc.

Mihaela Triculescu

Dar „categoria Dănănae” continuă să producă specimene îndesate în poziţii-cheie pe criterii doar de Vâlcov, Teodorovici, Dragnea sau Tăriceanu ştiute. E încă proaspătă în mintea românilor numirea Mihalelei Triculescu (foto sus, lângă Teodorovici), botezată şi „blonda lui Vâlcov”, la şefia ANAF. Dintr-o exprienţă de contabilă comunală, ea a fost paraşutată instant în ditamai şefia Fiscului. Criteriul? În niciun caz proba orală n-a fost punctul forte al Mihaelei Triculescu; a picat-o de nu mai puţin de cinci ori. Dar poate a trecut alte teste…

Cert e că numirea ei a fost considerată un afront pentru toţi profesioniştii sistemului. Un director din ANAF declara atunci următoarele:

„Este strigător la cer ce se întâmplă! Să pui tu la conducerea ANAF  pe una care în viața ei nu a condus pe nimeni, să te joci cu un astfel de sistem… Nu o recomandă nimic, este un contraexemplu pentru toți tinerii de azi care își iau cariera în serios, treaptă cu treaptă! Astăzi, poţi ajunge într-o astfel de poziţie-cheie fără orice fel de competentă, doar pe prietenii, fie cu Vâlcov, fie cu Teodorovici! Ce le arătăm oamenilor? Că se poate fără să fii demonstrat vreodată vreo competentă, că poți fii în fruntea oricărei instituții?! E trist! Niciodată nivelul nu a fost atât de jos! Toată conducerea ANAF e una formată absolut din amatori foarte prost pregătiți profesional!”.

Adriana Cotel

Altă tănără speranţă a politicii hormonale a apărut în prim-plan cam în acelaşi timp cu „blonda lui Vâlcov”: este vorba de Adriana Cotel, (sus, stânga, lângă prietena sa, Mihaela Triculescu), care, atenţie, a fost numită nici mai mult nici mai puţin decât preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS)! Ce-o recomanda pentru o astfel de poziţie atât de importantă? Nimic în afară de criterile mai sus enunţate. Ce s-a ales de starea sănătăţii naţiunii? Praful şi pulberea.

 Ancuţa Gianina Opre

Altă „figură”: o mai ţineţi minte pe Ancuţa Gianina Opre (alăturat) A fost numită în noiembrie anul trecut ditamai preşedinte al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), instituție care a amenințat Rise Project cu o amendă de 20 de milioane de euro pentru că au dezvăluit afacerile camarilei Dragnea în scandalul #TeleormanLeaks.

Ancuța Gianina Opre are o carieră strâns legată de PSD, partid care a propulsat-o în diferite demnități publice. În plus, ea este urmărită penal într-un dosar DNA. În calitate de președinte al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (A.N.R.P.), Ancuța Gianina Opre ar fi aprobat în 2009, în trei dosare de despăgubiri, rapoarte de evaluare prin care trei suprafețe de teren din orașul Bistrița ar fi fost supraevaluate în folosul oamenilor de afaceri Mihai Rotaru și Diana Le Bomin.

CITIŢI ŞI:

Blonda de la ANAF, „relaţie apropiată” cu Vâlcov. Olguţa ia foc, profesioniştii la fel: „Fiscul n-a ajuns NICIODATĂ atât de jos”

Orlando l-a lăudat pe „domnul președinte al Casei de Sănătate”, dar nu i-a știut numele, și nici că e femeie!!!

Afară cu sperietoarea de ziarişti! USR constestă numirea Ancuţei Opre la Autoritatea pentru Protecţia Datelor

 

loading...

1 COMENTARIU

  1. Guvernantii care nu au interesul sa fie promovati in functii de raspundere adevaratii profesionisti in fiecare domeniu de activitate , ar trebui sa-si dea demisia . Avem romani de profesie doctori, ingineri, economisti , etc. bine pregatiti profesional, insa sunt someri. Cine se apleaca asupra acestui aspect extrem de alarmant ?. – NIMENI , pentru ca interesul este sa fie oameni nepregatiti pusi in functii importante , pentru a putea fi manipulati de cei smecheri , avizi de inavutire prin foloase necuvenite . La ce grad de decadere morala s-a ajuns !…… Pacat, mare pacat pentru ca romanii trec prin aceasta situatie reala . Putem macar sa ne spunem fiecare parerea , ca poate, poate se misca ceva in bine si in Romania. Speranta este ultima care moare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările