Acasă Moravuri Florin Călinescu: "Livulică, tată, vin io cu tine la baie. Te antrenez...

Florin Călinescu: „Livulică, tată, vin io cu tine la baie. Te antrenez gratis pentru maratonul dă la Jilava”

Actorul Florin Călinescu a ironizat ultima ieșire golănească a lui Liviu Dragnea: invitația făcută unui reporter Pro TV să meargă cu el la baie.

„Angoasat pân Parlament, Livulică îl invită pe un copil dă presă la baie. Nu cunosc continuarea. Livulică, tată, vin io cu tine la baie. Da’ o să stai ceva vreme… Te antrenez gratis pentru maratonul dă la Jilava… sau mai bine Rahova, că e în teldrum spre țărănia ta…”

Liviu Dragnea pare obsedat să-i cheme pe reporteri în baie. A făcut-o prima dată pe 31 octombrie 2018, când i s-a adresat unui ziarist, pe holul Parlamentului: „Hai în baie, puiule! Hai în baie! Ăți ies poze ca lumea acolo. Ce dracu’?!”

Vineri, 15 februarie, reporterul Alex Dima de la Pro TV a avut parte de o experiență asemănătoare: „Vii cu mine în baie?”

Pe Dragnea îl cam lasă nervii. Războiul lui absurd cu instituțiile statului, cu justiția, cu legea și mai ales cu poporul român par să-l fi adus într-o stare de uzură vecină cu pierderea rațiunii.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Dragnea are o problemă cu ziariştii: îi tot cheamă în baie! Ce-a păţit Alex Dima (Pro TV)

Dragnea, tot mai nervos: „Hai, mă, ce naiba?! Parcă sunt răţuşca cu bobocii!”

Semnele PRĂBUŞIRII. Dispărut de o lună, Dragnea apare nervos în public: „E nevoie de avizul lui Iohannis şi pentru viaţă?”

loading...

4 COMENTARII

  1. Bovina asta chiar nu si da seama ca este infracorul nr 1 al Romaniei si ne face de rusine cu toata sleahta lui de imbecili si hotomani?De ce nu o chiama si pe masa in baie sa i explice de ce nu merge nimic fara spaga in tara asta.

  2. Asta-i versiunea taranoiului dughit din Teleorman LIVIU NICOLAE DRAGNEA (asa cum scrie pe dosarele sale care nu-s putine ) a invitatiei facute de telectualul si recidivistul PSD-ist Adrian Nastase jurnalistilor ,,sa-i numere ouale ” .Evident ca aceste personaje infecte cu acelasi destin final , adica puscaria ptr coruptie si hotii enorme, sunt unite in muget si nesimtiri enorme .Si au si aceleasi obsesii legate de sex si closete .Ca doar la asa ceva se pricep ghertoii PSD-isti ! MUIE PSD !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările