luni, februarie 26, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaRusia spumegă: Medvedev avertizează NATO să nu dea Ucrainei sisteme antiaeriene Patriot,...

Rusia spumegă: Medvedev avertizează NATO să nu dea Ucrainei sisteme antiaeriene Patriot, deși Moscova bombardează orașele cu rachete și drone primite de la Iran

-

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev a avertizat marți NATO să nu dea Ucrainei arme cu care să se apere, precum sistemele antiaeriene Patriot. Avertismentul vine într-un moment în care Rusia efectuează bombardamente de teroare asupra orașelor ucrainene și a infrastructurii vitale a țării folosind drone și rachete importate din Iran!

Într-o perfectă răsturnare a realității, în care albul devine negru și negrul devine alb, Medvedev a acuzat NATO că este „entitate criminală” pentru că înarmează „regimuri extremiste”! Asta, deși cei care de peste 9 luni omoară, jefuiesc și distrug în Ucraina sunt tocmai rușii.

Medvedev i-a numit pe ucrainenii care-și apără țara „fanatici” și a spus că eventualii experți ai NATO care ar intra în țara atacată vor deveni „o țintă legitimă” pentru forțele de invazie rusești.

În summitul NATO desfășurat zilele trecute la București, organizația a decis să-și intensifice sprijinul acordat Kievului, care încearcă să reziste invaziei lansate de armatele lui Putin pe 24 februarie. Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, a fost prezent la conferință și a cerut aliaților occidentali să livreze „mai repede, mai repede, mai repede” sisteme defensive antiaeriene cu care să poată fi protejate orașele și centralele electrice ale Ucrainei. Rusia atacă deliberat infrastructura civilă, într-o repetare a rețetei deja perfecționate în 2002 la Groznîi și în 2015-2016 în Siria.

- Advertisement -

Se încearcă astfel producerea a cât mai multe pierderi de vieți omenești printre civili în timpul iernii, prin lăsarea oamenilor fără electricitate, gaze și apă.

În timp ce valuri de drone iraniene și rachete de toate felurile sunt aruncate de ruși asupra orașelor ucrainene, Medvedev acuză NATO că e „entitate criminală”.

Discursul oficialului rus arată gradul de nebunie instaurat la cel mai înalt nivel la Moscova.

- Advertisement -

Mesajul dement al lui Dmitri Medvedev

„Secretarul general al NATO a tranșat că Ucraina va câștiga ca stat suveran și independent. Dar nu a spus nimic despre integritatea sa teritorială.

Ca și cum va învinge, dar, aparent, în noile granițe, mult reduse, ale independenței sale, și toți suveranii se vor așeza la masa negocierilor. Acesta este deja un progres.

Iar regresul permanent este că aroganții parveniți ai NATO uită întotdeauna cu ușurință loviturile de stat date de organizația lor în țări suverane din întreaga lume, care au înlăturat șefii de stat aleși legal și au ucis zeci de mii de civili – bătrâni, femei, copii. Despre livrările de arme către tot felul de gunoaie, zodii și regimuri extremiste. Despre impunitatea liderilor Alianței Nord-Atlantice pentru atrocitățile pe care le-au comis.

La urma urmei, încă de la formarea sa, NATO a dovedit în mod repetat natura sa corporatistă strict închisă, acționând în interesul unei grămezi de țări anglo-saxone și al lacheilor lor. În același timp, nu mai mult de 12% din populația lumii trăiește în țările NATO.

Lumea civilizată nu are nevoie de această organizație. Trebuie să se pocăiască în fața omenirii și să fie dizolvată ca entitate criminală.

Dar nici măcar Pontifex Maximus nu va putea să-i absolve de păcatele lor.

P. S. Dacă, așa cum a sugerat Stoltenberg, NATO ar furniza fanaticilor de la Kiev sisteme Patriot împreună cu personalul NATO, aceștia ar deveni imediat o țintă legitimă a forțelor noastre armate. Sper ca impotenții din Atlantic să înțeleagă acest lucru.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Baronul PSD-ist Niculae Bădălău a fost înhățat de procurorii DNA! Vicepreședintele Curții de Conturi făcea trafic de influență pentru a căpușa banii statului, folosindu-și fiul, fiica și ginerele drept paravan

* Listele negre făcute de putiniștii români. Politicieni, medici, jurnaliști, artiști și sportivi „vacciniști” sunt somați să-și ceară scuze, fiind comparați cu „criminalii Revoluției”!

* PSD impune, cu complicitatea PNL, o lege abuzivă, care favorizează mafiotizarea sindicatelor. Acestea primesc dreptul să facă afaceri și politică și să colecteze cotizații cu forța!

* Comisia Europeană: pensiile militarilor sunt pensii speciale și trebuie reformate până la sfârșitul anului!

* Statele UE caută soluții să ajute și corupta Românie să intre în Spațiul Schengen: se discută formarea unei comisii de monitorizare după modelul MCV

* Adevărul despre scandalul din TVR: Olaianos n-a „împins-o” pe Nadine Vlădescu, ci a bătut-o crunt! „Am fost lovită cu palmele, pumnii și un set de chei peste față, cap și corp, strangulată și dată cu capul de perete, lovită cu picioarele, dar și cu pumnul în sânul drept”

* VIDEO. O rușine națională: Ilie Năstase. Infractor, agresor, recidivist, mitocan. Spune că pleacă din țara care nu-l merită, dar care l-a făcut general și senator prin impostură. Șantajează, minte și înjură ca un birjar

* Mondialul surprizelor lovește din nou: Belgia – Maroc 0-2! Record istoric: niciodată Asia și Africa n-au șifonat atât de tare Marile Puteri ale fotbalului

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -