România nu are bani de pensii şi salarii, dar măreşte bugetul Jandarmeriei. Recompensa PSD-ALDE pentru represiunea din 10 august

0
4374
Jandarmii au încălcat legea, folosind periculos gaze lacrimogene

România nu mai are bani pentru pensii şi salarii decât pentru 3-4 luni de zile, părerea unanimă a observatorilor financiari indiferent de simpatie sau antipatie politică. Statul nu a reuşit să se împrumute la ultima încercare de vânzare de titluri de stat, din cauză că băncile au fost lovite în plin de „ordonanţa lăcomiei” şi au reacţionat ostil faţă de nevoie de bani a guvernului.

Dar cu toată această criză bugetară, majoritatea PSD-ALDE aruncă în continuare bani în instituţii care au mari probleme de imagine. Este cazul Jandarmeriei, care primeşte bani în plus noul proiect de buget, după cum a semnalat deputatul USR Claudiu Năsui.

„Creşte Jandarmeria, creşte cu 6.300 de oameni, bugetul ei pentru muniţii şi armament de tip de război creşte cu 520% şi atunci ne întrebăm: de ce aţi crescut acest buget aşa de mult? Ajunge la peste două miliarde de lei. De ce se întâmplă lucrurile acestea? Şi aici este o întrebare legitimă: vă pregătiţi de război? Ştiţi dumneavoastră că se va întâmpla ceva ce noi nu ştim?”

„Cheltuim banii oamenilor pentru că, până la urmă, nu sunt banii noştri, suntem generoşi cu bani altora. Pensiile speciale din buget cresc de la 9,5 miliarde la 12 miliarde, banii pentru partide explodează, de asemenea, i-aţi mai scăzut puţin prin amendamente la presiunea publică (…), şi bine aţi făcut, dar tot nu este suficient, tot se dau mult prea mulţi bani la partid”, a scris Năsui pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here