Acasă Main CE MIZERIE! Nepotismul de Videle, adus la Ateneu: FIUL şi NORA lui...

CE MIZERIE! Nepotismul de Videle, adus la Ateneu: FIUL şi NORA lui Dăncilă le suflă în ceafă lui Iohannis, Tajani, Tusk şi Juncker! Pe aproape e şi infractorul Severin

Teleormania distruge România!

Premierul Viorica Dăncilă şi-a adus neamurile la ceremonia preluării oficiale a preşedenției Consiliului UE. Astfel, fiul acesteia, Victor Dăncilă, şi nora ei, Elena Dăncilă, au stat chiar în spatele ei, alături de cei mai importanți oameni din Europa.

Deşi nu aveau nicio calitate oficială care să-i califice pentru a fi prezenți la acest eveniment, fiul (care lucrează la Curtea de Conturi) şi nora (consilier juridic la Primaria Sectorului 5) au avut privilegiul de a sta alături de Juncker, Tusk şi Tajani.

Se continuă astfel „tradiția” beizadelelor în politica din România, în timp ce milioane de români au părăsit deja țara din cauza acestui mod de a face politică şi de ocupare a funcțiilor publice.

Nu au fost singurele prezențe controversate la acest eveniment.

Adrian Năstase

De asemenea, a fost invitat şi fostul premier PSD Adrian Năstase, condamnat la închisoare cu executare în două dosare, pentru şantaj, luare de mită şi spălare de bani. Într-unul din dosare a fost condamnată la închisoare şi soția sa, Dana Năstase, dar cu suspendarea pedepsei.

Adrian Severin

Altă prezență controversată este cea a lui Adrian Severin, fost europarlamentar PSD, condamnat definitiv la închisoare cu executare în 2016. Europarlamentarul PSD a fost condamnat la patru ani de închisoare deoarece a acceptat, în perioada decembrie 2010-martie 2011, promisiunea a doi jurnalişti de la Sunday Times de a-i plăti 100 000 de euro anual, în schimbul depunerii de amendamente în comisiile de specialitate din Parlamentul European.

A fost eliberat condiționat în februarie 2018, după executarea a un an şi trei luni din pedeapsă. În ultima perioadă, acesta este o prezență constantă la televiziunile conduse de patroni care sunt în conflict cu legea şi care militează pentru distrugerea justiției şi a statului de drept.

Prezența lui Severin la acest eveniment este văzută de analişti ca o sfidare la adresa oficialilor europeni din partea guvernului de la Bucureşti. În repetate rânduri, liderii PSD-ALDE s-au declarat deranjați de mesajele de susținere a statului de drept din partea liderilor UE.

CITIȚI ȘI:

România MAFIOTĂ: Oana Pellea afară, în zăpadă; nora Dăncilei în lojă, lângă Tusk

I-am prins pe cei patru asasini ai lui Dragnea! Erau cazați la Athénée Palace şi făceau semne insistente cu mâna. De frica lor a fugit şeful PSD departe de țară!

Mesaj de țață al Vioricăi Dăncilă în fața liderilor europeni: Eu reprezint România, nu Iohannis!

Klaus Iohannis l-a ignorat pe „vicele” Ciordache, alegând să li se adreseze doar preşedinților

Fake news istoric la Antena 3: diversiunea „Iohannis nu vrea să vină la Ateneu”, însoțită de linșaj profesionist. Despre absența lui Dragnea – nimic

loading...

3 COMENTARII

  1. Astfel de premier avem. Dupa faptul ca face greseli si de citire numai zic de exprimare, vine ca la nunta, la ea la Teleorman , cu toate neamurile sa se faleasca intre ce oameni de vaza sta ea si sa fie si fii-su cunoscut. De ce Dancila ,nu i-ai trimis in sala sa fie spectatori in rand cu lumea? Il voiai pe seful statului spectator ? Sa-l umilesti ? Te-ai umilit pe tine. Nu ti-e rusine? Pe tine te-a pus acolo Dragnea, dar pe presedintele tarii l-au ales alegatorii si nu cu putine voturi cum aveti voi PSD ,unde s-au prezentat doar 1/4 din pupulatie. Huoo !!! .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here