Realitatea TV opreşte emisia diseară între 19.00 şi 19.10. Televiziunea va transmite live pe Facebook

1
11631

Decizia CNA de a opri emisia Realităţii TV este un abuz fără seamăn, decis la ordin politic, aşa cum înşuşi preşedintele Klaus Iohannis a declarat ieri. Radu Herjeu. Monica Gubernat, Radu Călin Cristea au fost tartorii deciziei anti-democraţie, anti-presă liberă. Pentru fapte mult mai grave şi repetate, cum ar fi atacul la statul de drept şi la viaţa privată, alte televiziuni nici măcar nu au primit amendă, darămite să fie oprite.

De altfel, din înregistrarea discuţiilor date publicităţii de Rareş Bogdan ieri seară, la Jocuri de Putere, rezultă că Radu Călin Cristea (dreapta), cel care a propus măsura incredibilă, a confundat Realitatea Tv cu Antena 3! Cristea i-a reproşat lui Rareş Bogdan că l-a mediatizat pe ex-colonelul SRI Daniel Dragomir, un fals grosolan! Dragomir a fost intens mediatizat de Antena 3, cu un mesaj anarhist şi care incita la violenţă, chiar înainte de mitingul din 10 august.

Pentru ce-a făcut Antena 3, CNA a pedepsit Realitatea TV!!!

Diseară, televiziunea îşi va opri emisia, dar şi-a invitat telespectatorii să urmărească transmisia pe pagina de facebook a Realităţii TV.

Zeci de mii de mesaje de susţinere au venit pe adresa postului TV din partea românilor care au văzut liber adevărul din 10 august 2018.

CITIŢI ŞI:

Realitatea TV, pusă la zid în CNA pentru că a fost CONFUNDATĂ cu Antena 3! Ce mizerie! Ce ordinari!

Augustin Lazăr dă de pământ cu Antena 3. „Atacaţi în fiecare seară independenţa magistraţilor, în loc să vă ocupaţi de siguranţa 

Ce caută în CNA astfel de BOLŞEVICI?! Radu Herjeu, zis şi Norica Nicolai, despre măcelul din 10 august: „informaţii neverificate”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here