miercuri, februarie 28, 2024
AcasăMass-mediaHerjeu, Cristea, Gubernat, aşa ceva cum aţi sancţionat? CNA, o instituţie capturată...

Herjeu, Cristea, Gubernat, aşa ceva cum aţi sancţionat? CNA, o instituţie capturată politic de Ciuma Roşie

-

Realitatea TV a fost „executată” de CNA, cu oprirea emisiei de la ora 19.00, la propunerea lui Radu Călin Cristea (care a acuzat-o de mediatizarea lui Daniel Dragomir, ex-SRI, deşi el a fost invitat la Antena 3 şi RTV, nu la Realitatea TV). Alţi cinci colegi de-ai lui au votat o măsură de tip bolşevic, anti-europeană, anti-democratică şi – mai grav, căci asta-i fişa postului lor – anti-presă liberă.

Realitatea TV, pusă la zid în CNA pentru că a fost CONFUNDATĂ cu Antena 3! Ce mizerie! Ce ordinari!

Principala acuzaţie a fost aceea că televiziunea şi-a făcut datoria şi a difuzat imagini de la un eveniment altfel specific dictaturilor: mitingul din 10 august 2018. „Incitare la violenţă” este aberaţia imputată Realităţii TV de nişte nulităţi media, pe placul lui Dragnea, Dăncilă, Carmen Dan şi al tuturor „măcelarilor” cu uniformă din Piaţa Victoriei.

Dar procurorii militari (pe capul cărora Tudorel Toader a trimis „potera” Inspecţiei Judiciare, la intimidare) au PROBE reale despre cine a incitat cu adevărat. Pe listă apare şi o televiziune la care se uită Radu Călin Cristea, de unde îşi extrage motive ca să condamne o altă televiziune fără nicio legătură cu acuzaţia CNA.

- Advertisement -

Întrebare pentru toţi analfabeţii presei din CNA, care protejează televiziuni ce incită la violenţă şi le sancţionează pe cele care relatează adevărul: imaginea alăturată sau cea principală de mai sus înseamnă incitare la violenţă? Sau difuzare de informaţii false, cu bună ştiinţă? Unde se încadrează aşa ceva, în lege? Când mediatizezi oamenii care incită la violenţă, care vorbesc de lovituri de stat şi de mobilizarea rezerviştilor, ca să facă din România a doua Ucraină, asta ce e, Herjeu, Cristea şi Gubernat?

Sursa foto: captură Adrian Mayer – Facebook

CITIŢI ŞI:

Augustin Lazăr dă de pământ cu Antena 3. „Atacaţi în fiecare seară independenţa magistraţilor, în loc să vă ocupaţi de siguranţa cetăţeanului”

Realitatea TV opreşte emisia diseară între 19.00 şi 19.10. Televiziunea va transmite live pe Facebook

Realitatea TV, pusă la zid în CNA pentru că a fost CONFUNDATĂ cu Antena 3! Ce mizerie! Ce ordinari!

Andrei, şef de promoţie la Oxford, se întoarce acasă. „Să schimbăm România ca PAŞOPTIŞTII!”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -