Reacție imbecilă după surpriza PNL – Nicușor Dan. Firea: „E noaptea minții! Țara arde şi bătrâneii se piaptănă. Ca nuca în perete şi colac peste pupăză”

3
3251

Anunțul PNL privind susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei a provocat o reacție isterică până la imbecilitate a Gabrielei Firea. Aceasta a avut un discurs halucinant la Primăria Capitalei.

„Ce pot să vă spun? Ştiţi cum e: ţara arde şi bătrâneii se piaptănă – că nu erau nişte doamne care se pieptănau, erau nişte bătrânei simpatici (…) am văzut şi eu aşa, ca nuca în perete şi colac peste pupăză, acest anunţ. E ca un «no comment» pur şi simplu. Deci, este noaptea minţii”, a delirat Gabriela Firea, răspunzând unei întrebări din partea presei.

VIDEO: Delirul imbeciloid al Gabrielei Firea

 

„Le urez succes cu mult fair-play tuturor candidaţilor de la toate primăriile din ţară, pentru că am văzut că toată campania s-a concentrat doar pe Bucureşti. Să ştiţi că mai sunt primării şi în ţară. Multe, multe. Dar se vorbeşte doar despre Bucureşti. Oare de ce?!”, a mai băgat Firea un fitil, încercând o jalnică autovictimizare.

Apoi, Gabriela Firea l-a îndemnat pe premierul interimar, Ludovic Orban, să nu-i mai transmită prin intermediari mesaje soţului său, Florentin Pandele, primar al oraşului Voluntari, ci să discute cu acesta în mod direct.

„L-am văzut pe domnul premier, care a fost demis de către Parlament, că îi transmite bezele soţului meu. Eu îi voi transmite – că am numărul lui de telefon – telefonul soţului. Nu ar fi mai bine să vorbească ei direct? De ce mă folosesc pe mine ca şi translator sau curea de transmisie? Au fost colegi la PNL în anii ’90. Cine ştie ce or avea ei de împărţit şi îi încurcăm… Au fost prieteni, mergeau la mese împreună. Ştiu anumite lucruri unul despre celălalt. Mai ales unul, mai apropiat de mine, despre celălalt. Eu zic să le facilităm un acces direct. Să nu mai transmită prin mine şi prin televiziuni. Cam atât. Pur şi simplu de ne-comentat”, a conchis vorbit Firea cu accente interlope, de genul „Vezi ce faci, că știm multe despre tine…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Ce să ceri unei curve….. atât o duce sârmă din cur,…e o vorbă din bătrâni”cu proștii să nu te pui, că au mintea odihnita”… să vedem ce vor vota bucureștenii,o rămășiță fanariotă a prostituției și corupției,sau un primar care va face ceva pentru oraș… acum să văd unitate de dreapta,…. indiferent de partid … toți pentru unul,unul pentru toți…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here