Rareș Bogdan o somează pe Dăncilă: „Să dea explicații pentru 10 august! A spus că a fost lovitură de stat”

2
1807
Viorica Dancila, Rares Bogdan, alegeri prezidentiale
Rareș Bogdan îi cere fostului prim-ministru să răspundă pentru scrisoarea oficială trimisă la Comisia Europeană după 10 august în care a anunțat că în România a avut loc o lovitură de stat

Rareș Bogdan a reacționat la acuzațiile Vioricăi Dăncilă cum că acesta amenință un candidat la alegerile prezidențiale “cu procurorii”.

Într-o intervenție la Digi24, Rareș Bogdan, vicepreședinte PNL, a spus: „Dancilă a intrat în concediu exact cu 2 zile înainte (manifestația din 10 august 2018). Dăncilă nu a fost prezentă, și-a delegat atribuțiile domnului Paul Stănescu, vicepremier, însă ea a semnat documentul prin care România a fost pusă într-o situație hilară la nivel internațional, vorbind despre lovitura de stat. Doamna Dăncilă este semnatara acelui document care a ajuns la Strasbourg în care un premier în funcție vorbește despre o lovitură de stat. Doamna Dăncilă încearcă să se victimizeze, e ultimul sfat pe care i l-au dat consultanții, care sunt speriați că va obține un scor mai mic decât pe 10 noiembrie”.

Liderul liberal, fost realizator de emisiuni la Realitatea TV, a anunțat că e nevoie ca Viorica Dăncilă să răspundă la întrebările anchetatorilor cu privire la implicarea ei în înăbușirea manifestației din data de 10 august 2018. 

„Mi-aș dori ca doamna Dăncilă și toți cei care au fost atunci acolo să fie chemați în fața procurorilor pentru a răspunde pentru că Dosarul 10 august are reverberații mult mai mari decât ne putem închipui noi. Poate doamna Dăncilă nu cunoaște exact sensul cuvintelor spuse de mine, poate i s-a tradus greșit din limba română în limba română și nu a înțeles exact ce am spus. Faptele de la MAI, pe care le-a dezvăluit domnul Cîțu sunt de procuratură”, a adăugat Rareș Bogdan.

Într-o conferință susținută joi, Viorica Dăncilă s-a plâns reprezentanților presei că e amenințată cu procurorii pentru că va candida împotriva lui Iohannis: „L-am văzut cu toții pe Rareș Bogdan, portavocea președintelui Klaus Iohannis, amenințându-mă cu procurorii. Citez: «Dăncilă să se pregătească de o dezbatere cu procurorii». Ce să înțeleg? Pentru că am îndrăznit să îl chem pe președintele Iohannis la o dezbatere în fața românilor, sunt amenințată cu procurorii și cu dosare?”

Strategia politică a Vioricăi Dăncilă este aceea de a se victimiza, evitând să răspundă și să argumenteze în problemele importante ce țin de guvernarea PSD din ultimii trei ani.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

2 COMENTARII

  1. Fă hahalero, fă analfabeto, fă jigodie trădătoare … , du’te’n morții mătii de tikăloasă mizerabilă ce ești și intrați odată în pușkărie să scape țara asta de voi ! Mințiți mai mult decât cum respirați, lighioane malefice spurcate ce sunteți ! Până și porcii, și găinile sunt mai deștepte ca tine / voi, zdreanță scârboasă ! 👹😱👺💀😲😤

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here