„Dragnea se comportă ca Hitler în buncăr. Își trăiește ultimele săptămâni de putere”

2
3208
Liviu Dragnea

Într-o zi fără emisiune, Rareș Bogdan și-a exprimat gândurile pe Podul.ro. Moderatorul TV (nu la fel de bun ca Gușă, dar orișicât!) crede că Liviu Dragnea își trăiește utimele săptămâni la putere precum Hitler în buncărul din Berlin, în aprilie-mai 1945.

  • „PSDragnea își trăiește ultimele săptămâni de putere. Gândiți-vă că în fiecare zi au pierdut câte un deputat, începând cu Mihai Tudose”.
  • „În acest moment, Liviu Dragnea este complet la mâna UDMR și a minorităților naționale, pentru că pierde deputați împotriva lui Victor Ponta, pierde majoritatea în camera Deputaților și oricând poate fi demis”.
  • „Miza nu este doar demisia lui Dragnea, care e inerentă și se va întâmpla foarte probabil până în luna iunie, adică imediat după europarlamentare sau chiar în timpul alegerilor europarlamentare. Miza este ridicarea imunității în cazul lui Dragnea”.
  • „Acum, Dragnea se comportă ca Hitler în buncăr. El mai are două buncăre și se mișcă din unul în altul. Primul este buncărul din Kisselef 10, sediul central al PSD, care a devenit o cazemată și unde se intră cu cartele, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată în istoria partidului, nici pe vremea lui Ponta, Iliescu, Năstase sau Geoană. Este pentru prima oară când PSD devine o cazemată. Al doilea buncăr: s-a restricționat accesul și în Palatul Parlamentului. Așadar, Dragnea nu mai ieste pe stradă. Nu mai poate coborî nici măcar la o benzinările să-și facă necesitățile sau să-și ia o sticlă de apă, pentru că este apostrofat de cetățenii României”.
  • „Dragnea a devenit simbolul a tot ceea ce înseamnă corupție, nesimțire și sfidare în România. De la Ceaușescu încoace nu a existat un asemenea personaj. Indicii negativi pe care îi acumulează Liviu Dragnea nu i-a avut nici Năstase în perioada de cădere maximă, nici Ponta, nici Iliescu”.

CITIŢI ŞI:

E GRAV! Guşă i-a luat lui Rareş Bogdan emisiunea de joi. „Va mai face din când în când, atunci când n-o fac eu”

Guşă şi-a făcut debutul TV cu Cornelia Catanga şi un mesaj patriotic: „Să te duci la mă-ta-a ştirbă!”

Andronic către Guşă: „Eşti mai bun decât Rareş Bogdan”. Hoandră, încurajat să tacă la un talk-show demn de Guşă TV, nu de Realitatea

Oreste despre bâlciul Guşă TV: „Fraților, a început geostrategul! Mirobolant! Rupe audiența!”

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.