„Vor fi scoși de sub dărâmături și duși în pachete acasă, în Rusia”. Baza conducerii putiniste din Herson a fost distrusă după un atac cu rachete

0
4717

Armata ucraineană le-a dat o lovitură teribilă invadatorilor ruși în Herson, bombardându-le baza principală din complexul hotelier Saldo. Un fum negru s-a ridicat spre cer pe 3 septembrie în urma mai multor explozii. Știrea este confirmată de site-ul Obozrevatel.com, care postează mai multe fotografii doveditoare în acest sens.

Potrivit propagandiștilor ruși de la agenția TASS, niciun putinist n-ar fi fost rănit după atacul cu rachete. Mai multe canale independente de Telegram relatează însă că ucrainenii au spulberat nu doar averea trădătorului Volodimir Saldo, internat de ceva vreme la secția de toxicologie a Institutului Sklifosovski din Moscova, ci și o întreagă echipă de ocupanți de rang înalt aflați în acel loc.

Obozrevatel.com: „Localnicii dezvăluie că prima explozie s-a auzit inițial dinspre zona portului fluvial. Apoi s-a aflat repede că de fapt toate «cadourile» venite din partea militarilor ucraineni au aterizat în complexul de relaxare din Herson, situat în apropierea hotelului «Lumea pierdută». Clădirea a fost grav avariată”.

„Herson. Acesta este complexul hotelier «Lumea pierdută», care-i aparține lui Saldo. Sau, mai degrabă, era un complex hotelier. Și i-a aparținut lui Saldo” 

Complexul i-a aparținut ucraineanului Volodimir Saldo, cel care a trecut de partea Rusiei teroriste în timpul „operațiunii militare speciale”.

Acesta se află pe patul de spital încă din 13 iulie, după ce ar fi fost otrăvit cu o substanță necunoscută. În ziua în care s-a îmbolnăvit brusc, colaboratorul lui Putin a băut un coniac scump, în valoare de 2.500 de dolari, adus special de la Moscova.

Politicianul ucrainean Borislav Bereza scrie cu ironie: „Herson. Acesta este complexul hotelier «Lumea pierdută», care-i aparține lui Saldo. Sau, mai degrabă, era un complex hotelier. Și i-a aparținut lui Saldo. Și asta este tot ce a mai rămas din el. Apropo, acolo locuia conducerea de vârf a ocupanților. Mai locuiau și oficiali de la FSB. Acum nu mai trăiesc. Vor fi scoși de sub dărâmături și duși în pachete acasă în Rusia. Operațiunea decurge conform planului. 100%”.

Trădătorul Saldo își cedase complexul pentru a fi utilizat pe post de reședință a Comandamentului forțelor de ocupație. Constatarea i-a aparținut blogger-ului Serghei Sternenko, persoană publică recunoscută în Ucraina.

Agenția TASS, aparținând Kremlinului, cataloghează atacul ucrainean drept unul terorist: „În timpul atacului cu rachete asupra unei zone rezidențiale din Herson, nimeni nu a fost rănit. Potrivit agențiilor de aplicare a legii din regiune, prin bombardarea de Ziua Solidarității în Lupta împotriva Terorismului, regimul de la Kiev și-a confirmat din nou statutul de stat criminal, terorist”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ce-a căutat George Simion la Colegiul „Gheorghe Lazăr”? „Nu s-a autoinvitat nicăieri. Directoarea Ionela Neagoe îl cheamă chiar ea pe Căpitan la microfon. Dacă e ordin de la servicii, cu plăcere”

* Rusia dă drumul la protestele de toamnă în Europa: George Simion cheamă poporul la revoltă pe 2 octombrie, pe motiv că „Oculta Mondială a scumpit gazul”

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit

* Promovat de B1 TV, „nuntașul” Turcescu lovește din start: doar invitați AUR-isto-PSD-iști, cu „nuntașul” Palada în frunte! Publicul e oripilat: „Locul tău e la RTV. «AUR» scrie pe fruntea ta!”

În 10 luni de guvernare PSD-PNL, pensiile speciale au crescut în medie cu 438 de lei, iar cele obișnuite cu 3 lei, anunță Cătălin Drulă (USR)

„Dinastia Piedone”: PSD ar susține beizadeaua primarului pușcăriaș să-i ia locul acestuia în fruntea Sectorului 5! Tatăl și fiul sunt, de fapt, pionii oligarhului Dan Voiculescu

Un senator putinist și-a persecutat fiica de 25 de ani pentru că s-a opus invaziei din Ucraina. Fata a fugit din Rusia în Georgia

Șoc în Caucaz: Kadîrov anunță că va fi debarcat de la conducerea Ceceniei! „Timpul meu a venit, până nu mă vor izgoni. Sunt deja bătrân”

Translatorul lui Gorbaciov: „A murit șocat și năucit, devastat emoțional și psihologic” de războiul pornit de Putin în Ucraina

„A căzut” de la fereastră și directorul LukOil, oligarhul Maganov, care criticase deschis invadarea Ucrainei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here