sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăMainPutin ne amenință în stil stalinist: "Vom închide gurile murdare" ale celor...

Putin ne amenință în stil stalinist: „Vom închide gurile murdare” ale celor ce dezvăluie crimele Armatei Roșii!

-

Dictatorul Rusiei, Vladimir Putin, nu mai suportă ca istoria să fie prezentată altfel decât vrea Moscova. Putin vrea să fie prezentat doar eroismul Armatei Roșii, nu și faptele abominabile săvârșite de aceasta: crime, violuri, jafuri, intervenția brutală în schimbarea regimurilor politice din țările ocupate.

Vladimir Putin a anunţat că va crea un centru de documente de arhivă, „pentru a le închide gura celor care încearcă să rescrie istoria şi să bagatelizeze rolul ruşilor în victoria împotriva nazismului”.

„Vom crea un centru de documente de arhivă. Şi le vom închide gura celor care încearcă să rescrie istoria, să o prezinte în mod fals şi să bagatelizeze rolul taţilor şi bunicilor noştri care au apărat patria şi, practic, întreaga lume de ciuma brună”, a declarat sâmbătă Putin, potrivit Interfax, citată de Agerpres.

Liderul de la Kremlin a făcut aceste declaraţii la Sankt Petersburg, la o întâlnire cu veteranii de război şi cu reprezentanţii organizaţiilor patriotice, în cadrul evenimentelor care marchează 77 de ani de la spargerea blocadei Leningradului (numele sovietic al orașului Sankt Petersburg), în cel de-al Doilea Război Mondial.

- Advertisement -

„Vom închide gurile murdare pe care le deschid anumiţi domni din străinătate cu scopul de a bifa obiective politice pe termen scurt. Le vom închide gurile cu informaţii obiective fundamentale”, a amenințat Putin, într-o declarație de-a dreptul obscenă.

Președintele Federației Ruse își arată încă o dată gândirea primitivă. Conform acesteia, adevărul trebuie impus cu forța, iar „gurile murdare” ale celor care contestă versiunea Moscovei trebuie „închise”.

Nenorocirea  e că Rusia a încercat întotdeauna să impună istorii mincinoase, negând cu vehemență rolul criminal al Armatei Roșii și al comisarilor sovietici în țările ocupate în 1945. Regimurile staliniste impuse de Moscova (de exemplu: Gheorghe Gheorghiu Dej – Ana Pauker – Vasile Luca – Emil Bodnăraș în România) au omorât milioane de oameni în numele doctrinei comuniste.

- Advertisement -

Putin ar vrea ca toate acestea, ca și jefuirea țărilor ocupate de Armata sovietică, să fie trecute sub tăcere.

Recent, Putin a scandalizat Polonia, declarând că această țară este responsabilă pentru declanșarea celui de-al Doilea Război Mondial, la fel ca Germania nazistă.

Diversiunea lui Putin

Pentru a-și masca barbaria, Putin a recurs la o diversiune: a dat ca exemplu Israelul, care nu permite nimănui să uite de Holocaust.

„Organizaţiile evreieşti şi guvernul Israelului fac foarte bine că nu lasă lumea să uite Holocaustul”, a apreciat Putin, adăugând că multe dintre victimele nazismului au fost evrei din Uniunea Sovietică.

Putin a susținut că nici ruşii nu trebuie să permită nimănui să uite victimele din rândul poporului rus şi ale altor popoare din Uniunea Sovietică.

El a anunţat că în următoarele zile va efectua o vizită în Israel pentru inaugurarea unui monument dedicat victimelor blocadei Leningradului. „Sunt foarte recunoscător Guvernului Israelului şi tuturor promotorilor acestei iniţiative. Este un rezultat bun. Păstrează vie amintirea victimelor celui de-al Doilea Război Mondial şi celor care au avut o contribuţie decisivă la zdrobirea naziştilor”, a mai spus Putin.

E bine că nu sunt date uitării ororile nazismului, dar la fel trebuie să se întâmple și cu ororile stalinismului! Iar în țări care au trecut prin suferințe atroce, precum România și Polonia, crimele patronate de Moscova nu vor fi uitate niciodată, oricât de mult l-ar enerva asta pe Putin!

Prime pentru ultimii veterani de război

Dictatorul Rusiei a mai declarat că, pentru a marca 75 de ani de la victoria asupra Germaniei naziste, pe 9 mai 2020 fiecare veteran de război rus va încasa din partea statului o primă de 75.000 de ruble (puțin peste 1.200 dolari), iar membrii ariergărzii vor primi câte 50.000 de ruble (aproximativ 820 de dolari).

Evident, la 75 de ani la acele evenimente mai sunt în viață puțini veterani de război.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Acestui nesimțit îi vom plăti pensie mare și lungă. A fost prins beat la volan și, de ciudă, s-a pensionat la 51 de ani

Gâdea a forțat-o pe Cristina Țopescu să plece de la Antena 3 pentru că era „haștagistă”! Acum o plânge cu lacrimi de crocodil

- Advertisement -

10 COMENTARII

 1. Putin – un criminal roșu KGB’ist malefic, al cărui singur scop este deținerea puterii absolute de către el (în calitate de țar) și limbricii pestilențiali cu miros de hoit care roiesc la kuru’ lui ! Îi urez din adâncul sufletului o moarte cât mai grabnică în cele mai grele chinuri acestui odios și sumbru specimen !!! 👹👺😱

 2. Să mori tu,???…Ai ajuns de râsul curcilor,vi acum cu altă gogoriță …. armata roșie!!!…păi atunci ba criminalule ești pe același palier cu Stalin..și ăla lauda aceași armată..
  cred că orașul Stalin se va numi Putin…ai ce zici ?…se vor găsi ciumpalaci in Brașov să-ți facă pe plac….e unul cu trei procese de corupției care ar fi dispus să te pupe in cur… locul potrivit pentru statuie e liber știa boul ce va fi….

 3. Exista online imagini ale delegatiei sportivilor sovietici intrand pe stadion la Olimpiada din 1936 cu salutul hitlerist, ca si mesajul fratesc al lui Stalin catre socialistul Hitler cu acest prilej.

  WW II a fost un razboi intre socialisti: Stalin , Hitler ( partidul socialist al muncitorilor germani ) si Mussolini (Fascia Socialist Party).

 4. Educat în stil cazon şi cu vodca lângă el imbecilul ţar roşu Putin aplică cu sârguinţa prostului cele învăţate de la tătuca Stalin. Râgâind şi sughiţând mai trage câte o ameninţare ca tot beţivanul ce se crede mare şi tare după care trage un pârţ ca să se răsufle. Mai ştiu eu un beţivan de România care procedează la fel! 😀

 5. Per primo,dacă nu interveneau US în război,situația era cam „albastră”.
  Per secundo,pot cercetătorii ruși să închidă ochii la toate mărturiile consemnate asupra jafurilor,violurilor și crimelor comise de membrii Armatei Roșii(că nu doar soldățimea a jefuit,violat și ucis),adevărul este de neascuns.
  Tertium:mai bine și-ar cere guvernul Rusiei iertare de la toate popoarele înrobite în 1944-1945.

 6. Duceti-va dracului cu statul vostru de golani.
  Davai ceas davai palton.
  Asta stim de la bunicii nostrii.
  Armata Rosie- o adunatura de jegosi, infractori si criminali.
  Bunicul meu a fost pana la Cotul Donului.
  Cica romanii au jefuit pe acolo. Ce sa jefuiasca? era saracie lucie. Nu aveau presuri sau covoare, era numai jumatatea de metru coji de seminte prin case (sa le tina de cald ziceau ei). Pentru un colt de paine erau in stare de orice.
  Niste salbatici. Asa au ramas si acum, spalati pe creier.
  Dati-mi un brand rusesc. Stolichnaya si Kalashnikov.
  Atat ii duce mintea.
  Se tot lauda cu avioane si mula mea dar ei nu sant in stare sa construiasca un avion comercial competitiv.
  Antonovurile si IL-urile moderne au fost construite pe structura Airbus si cu avionica Boieng.(furate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -