Putin e amenințat de un afacerist ucrainean cu un blestem evreiesc care l-ar fi omorât și pe Stalin

1
5369
Ghenadi Korban - Vladimir Putin

Avertisment dur lansat de un om de afaceri ucrainean la adresa teroristului planetar Vladimir Putin. Ghenadi Korban, șeful apărării teritoriale a orașului Dniepropetrovsk, l-a amenințat pe dictatorul rus cu un puternic blestem evreiesc, în caz că o singură rachetă a Kremlinului va mai ajunge în zonă.

Informațiile au apărut pe site-ul Obozrevatel.com. Se arată că, din cauza blestemului “Pulsa de Nura”, o persoană își poate pierde viața în decursul unui an. În această teorie cred în speță adepții Cabalei.

În sensul dat, jurnaliștii ucraineni prezintă comentariile unei prezentatoare TV, Natalia Vlașcenko. Ea și-a amintit de un interviu realizat cu rabinul-șef al Ucrainei, Moshe Reuven Azman. Acesta a spus că, în 1953, în urma unei ceremonii “Pulsa de Nura” organizată la New York, cu o participare numeroasă, Iosif Stalin a pierit după numai câteva zile din pricina unui accident vascular cerebral.

“Pentru ca blestemul să funcționeze, victima trebuie avertizată în prealabil, astfel încât să aibă timp să se pocăiască și să-și corecteze greșelile”

Principalele considerații făcute de Obozrevatel.com, cel mai popular site din Ucraina.

 • “Din pricina acestui blestem ar fi murit dictatorul sovietic Iosif Stalin.”
 • “Korban a promis public că va pune un blestem pe Putin – pe pagina sa de Facebook – după atacul rusesc cu rachete asupra orașului Dniepropetrovsk, care a luat viața a 3 civili.”
 • “Se crede că numai cei care sunt periculoși pentru poporul evreu și merită pedepsiți pot fi blestemați. Dacă nu este așa, rabinii care impun un blestem își vor pierde viața.”
 • “De asemenea, pentru ca blestemul să funcționeze, victima trebuie avertizată în prealabil, astfel încât să aibă timp să se pocăiască și să-și corecteze greșelile.”
 • “În comentariile postării lui Korban s-a declanșat o adevărată discuție, în cadrul căreia reprezentanții poporului evreu caută modalități de a îndeplini toate condițiile «Pulsa de Nura».”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Partizanii ucraineni din Crimeea oferă 15.000 de dolari pentru lichidarea comandantului unei divizii de submarine rusești

* Ucraina e amenințată cu Apocalipsa, în caz că va încerca să recupereze Crimeea. Medvedev: „Într-o clipă va veni Ziua judecăţii de Apoi”

* VIDEO. Propaganda lui Putin le prezintă rușilor, la TV, avantajul de a le muri copiii în războiul din Ucraina: își pot cumpăra o Lada nouă!

* Cutremur la vârful puterii în Ucraina! Zelenski i-a demis pe procurorul general și pe șeful serviciilor secrete, pentru „înaltă trădare” a unor subalterni ai acestora

* Destine crunte pentru trei trădători ucraineni care au trecut de partea Rusiei teroriste. Bilanțul: un mort (împușcat) + un spitalizat (otrăvit) + un arestat

* Rusia vrea să anexeze și 3 regiuni din nordul Kazahstanului! Când a aflat planul diabolic al lui Putin, președintele kazah s-a rupt de acesta

* VIDEO-INTERVIU. Remus Cernea, mărturii de pe front. „În Ucraina, când spui că ești român, ești fratele lor. Ne bucurăm de un uriaș respect acolo”

* Marele sforar de la Agricultură nu era demisionarul Chesnoiu, ci actualul ministru, Petre Daea! „Nea Petrică” l-a rugat „două lucruri, trei, cinci, aproape șapte”, inclusiv să-i angajeze o pilă prin măsluirea concursului

* ANALIZĂ REUTERS: Italia ar putea provoca o prăbușire a zonei euro. Are datorii de două ori mai mari decât Spania, Portugalia, Irlanda și Grecia la un loc

1 COMENTARIU

 1. Blestem,

  Daca nu termini razboiul, pana de Sf. Marie… capul tau de hac sa-ti fie!!!
  Venele sa ti umfle, sangele sa-ti iasa-n tromba, iar cutia craniana sa iti crape ca o bomba!
  Tine minte acest blestem, si de nu te conformezi, singur iti semnezi sentinta: dar tu n-apuci sa mai vezi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here