PSD și Antena 3 fac pui: doi foști consilieri ai Vioricăi Dăncilă înființează Partidul Laufer-Coita

4
6307
Alex Coita - Ilan Laufer

Asta ne mai lipsea: doi PSD-iști (unul cu acte, celălalt în gândire) să „reaprindă flacăra speranței” în politica românească! Cei doi sunt Ilan Laufer (36 de ani) și Alexandru Coita (38 de ani), foști consilieri politici ai Vioricăi Dăncilă la Palatul Victoria.

Ilan Laufer şi Alex Coita au anunţat aproape simultan, pe Facebook, că lansează un proiect politic nou. Fiecare dintre ei a făcut referire şi la celălalt.

Ilan laufer a fost ministru pentru Mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat între 29 iunie 2017 și 29 ianuarie 2018, în Guvernul Tudose, apoi consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă. În noiembrie 2018, aceasta l-a propus pentru un mandat de ministru, la Dezvoltare, dar președintele Klaus Iohannis l-a respins. Furios, Laufer i-a adus șefului statului acuzații de antisemitism! Scandalul l-a pus pe Ilan Laufer într-o postură absolut ridicolă, etalându-i potențialul de parvenit iresponsabil.

Alex Coita a fost numit consilier onorific al prim-ministrului Viorica Vasilica Dăncilă în luna august 2019, dar a renunțat după numai două săptămâni.

Atât Ilan Laufer, cât și Alex Coita sunt produse mediatice ale Antenei 3, postul care i-a promovat intens pe vremea când notorietatea lor era cvasi-inexistentă.

Anunțul lui Alexandru Coita (pe Facebook)

„Azi, de Ziua Națională, vreau să transmit un mesaj tuturor românilor care cred în viitorul acestei țări binecuvântate, care sunt dezamăgiți și sătui de lozinci, de ipocrizie, de adevăruri trunchiate, de lipsa unei viziuni și de promovarea unor interese meschine.

Este un mesaj pe care mulți dintre voi îl așteaptă de luni bune.

Astăzi a venit momentul!

Am decis să fondez o nouă mișcare politică, care se adresează tuturor oamenilor onești, patrioți și lucizi care vor să ofere un viitor mai bun acestei țări.

Energia tinereții, împreună cu experiența celor trecuți prin multe lupte, dar care nu au încetat să creadă în România, pot reda acestei țări locul pe care îl merită. Este un proiect care se adresează tuturor, oameni noi și vechi, indiferent de apartenența politică, cât timp ni se alătură cu inima curată și cu dorința de a face bine.

A venit momentul să reaprindem flacăra speranței în România!

Să punem capăt dezbinării și să ne UNIM în jurul idealului unei țări puternice, respectate și prospere, în care să domnească dreptatea!

Să avem curajul să scriem o nouă pagină din istoria acestei țări și să înlocuim sloganurile cu PROIECTE!

Să respingem naționalismul, dar să ne recâștigăm IDENTITATEA NAȚIONALĂ și să îmbrățișăm simbolurile și valorile care sunt piatra de temelie a României de azi!

Să deschidem porțile țării pentru milioanele de oameni, la fel de ROMÂNI ca noi, pe care greutățile vieții i-au împins pe greul drum al străinătății!

Să reconstruim CAPITALUL AUTOHTON și să scriem un nou contract național cu INVESTITORII STRĂINI, care să ne aducă și nouă, și lor beneficii mai mari!

Să respingem izolarea internațională și să călcăm apăsat, cu fruntea sus, ALĂTURI de partenerii României, și nu în urma lor!

Să transformăm țara noastră într-un LIDER REGIONAL și un actor important în Europa și în lume!

Vă chem să veniți alături de noi pentru a da un RESTART acestei țări și de a reporni motoarele României noastre!

În zilele următoare vor urma mai multe detalii privind proiectul politic pe care îl lansăm astăzi.

(Împreună cu Ilan Laufer.)”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Cioloș, Barna, Orban – strategia pentru primari în două tururi, desființarea secției speciale și anularea recursului compensatoriu

Ratatul bețiv care a violat-o pe Luiza, cu acordul lui Dincă, în „casa groazei”. E bănuit că a participat și la omor, și la ardere

4 COMENTARII

  1. Coita plus Laufer. Si Pleșoianu ?! Ala ramane somer ?
    Cred ca aici ar putea intra si actorul negrabit Mircea Diaconu – cam aceleasi idei tip „varza la toata lumea” are si el.

    PS. Nu am folosit diacritice sa pot scrie Coita fara a fi banat pentru vulgaritati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here