Prima reacție a lui Stelian Ion: „Florin Cîțu și-a semnat propria plecare din guvern”. A depistat și o „miză ascunsă” a demiterii sale

6
2978
Stelian Ion

Revocarea ministrului Justiției, Stelian Ion, de către premierul Florin Cîțu a aruncat în aer coaliție de guvernare. Între PNL și USR-PLUS e război total. Stelian Ion a reacționat miercuri seara pe Facebook.

„Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern, pentru că este doar o chestiune de timp până când va pleca acasă”, a scris ministrul revocat.

Acesta dă de înțeles că „miza nevăzută” a revocării sale o reprezintă „procedura de numire a procurorilor de rang înalt, aflată în derulare”.

Replica lui Stelian Ion

„Premierul Florin Cîțu arată în seara aceasta încă o dată că nu are respect pentru lege, pentru Constituție. Având în vedere antecedentele sale, poate că nu este de mirare.

În felul acesta, Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern, pentru că este doar o chestiune de timp până când Florin Cîțu va pleca acasă.

Șantaj și iresponsabilitate înseamnă să-i ceri imperativ ministrului Justiției să-ți dea un aviz «la minut» pe un proiect cu miză uriașă, pentru care termenul legal de avizare este de 4 zile lucrătoare de la primirea originalului. Precizez încă o dată că nici până la această oră originalul proiectului PNDL 3 nu a fost trimis la Ministerul Justiției pentru obținerea avizului.

Povestea are și un substrat nevăzut, legat de procedura de numire a procurorilor de rang înalt, aflată în derulare. Aceasta este miza nevăzută.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Al doilea ministru USR-PLUS dat afară din guvern de premierul Cîțu: Stelian Ion de la Justiție! Război total, coaliția e în aer

* Criză majoră la guvernare: Cîțu încearcă să impună PNDL 3, USR-PLUS boicotează ședința de guvern și amenință cu căderea Cabinetului, UDMR blochează desființarea Secției Speciale

* Încă un dosar pentru Dragnea! Vacanțe exotice în Qatar, Maldive, Bali și Caraibe, alături de concubina Irina, pe banii PSD – subvenție de la stat

Bilanț rușinos al Secției Speciale: 7 procurori au făcut doar 5 rechizitorii în 3 ani, dar au blocat 6.465 de dosare! „Moftul lui Dragnea” ne-a costat peste 4,5 milioane de euro și încurajarea corupției în justiție

* Senatorul Bodog (PSD), trimis în judecată de DNA. Ca ministru, a falsificat semnături pentru ca o consilieră a sa să ia leafă de la stat fără a trece pe la serviciu

* Se strânge lațul: Nicușor Dan anunță audit la achizițiile imobiliare făcute de Firea. „Acolo a fost cea mai mare sursă de corupție în Primărie”

* A dispărut un dosar cu probe esențiale în procesul beizadelei Victoraș Micula!

* VIDEO. Șoferița „Băi, tâmpitule, eu nu sunt beată, sunt persoană publică!” se plânge că a văzut toată țara cât e de isterică

Baronul Oprișan s-a însurat cu fosta sa secretară, pe care a făcut-o directoare la CJ Vrancea. Familia tradițională PSD-istă: el 56 de ani, ea 37, împreună au trei copii din căsătorii anterioare

6 COMENTARII

 1. Chiar în aceste clipe, unii parlamentari ai P.N.L. (!) declară, la televizuiuni, că în cazul în care se va ajunge la vot în Parlament – moțiune-de-cenzură sau un eventual vot-de-încredere sau de-(re)investire –, (ȘI!) ei vor vota… ÎMPOTRIVA LUI FLORIN CÎȚU (ne referim la Guvenul cu acesta prim-ministru!)!!!

  • Sunt, evident, parlamentarii P.N.L. care-l susțin pe Ludovic Orban pentru păstrarea președinției partidului lor (șiii… NU-S DELOOOC PUȚINI, în special în Camera-Deputaților, condusă de Orban!)!!!

 2. FOARTĂ INTERESANTĂ informația/PRECIZAREA aceasta a lui Stelian Ion (cităm din articol):

  „(…) Acesta (Stelian Ion – N. n.) dă de înțeles că „miza nevăzută” a revocării sale o reprezintă „procedura de numire a procurorilor de rang înalt, aflată în derulare. (…)”!!!

  OPAAA…!!!

  • Klaus Iohannis este cel care-i supărat că Stelian Ion a inițiat și derulat procedurile de numire a acestor procurori… FĂRĂ SĂ-L IMPLICE ȘI PE EL!!!

   Precizăm căăă… NICIO Lege (NICI CONSTITUȚIA!!!)… NU (!) PREVEDE IMPLICAREA PREȘEDINTELUI ÎN ACESTE PROCEDURI DE SELECȚIE/ALEGERE!!!

  • NU sunt (DOAR!) „ambiții(-de-doi-bani)”: sunt (MAI ALES!!!)… INTERESE(-DE-MUUUULȚI-BANI)!!!

   De exemplu, acest P.N.D.L.-3 (numiit POMPOS-CARAGHIOS și… fără NICIO LEGĂTURĂ:… „Anghel Saligny”!), ÎN FORMA ACTUALĂ (adică: FĂRĂ… FILTRE-de-SELECȚIE și FĂRĂ… TRANSPARENȚĂ-și-CONTROL, așa cum cer AMENDAMENTELE U.S.R.-P.L.U.S.!!!) este o NOUĂ (!!!)… (IMENSĂĂĂĂ!!!) HOȚIE DIN BANUL/BUGETUL-PUBLIC (așa cum s-au DOVEDIT a fi P.N.D.L.-urile 1 și 2, ale „CIUMAȚILOR”!), prin care Cîțu (de fapt:… IOHANNIS!!!) vrea să-i CUMPERE pe primarii P.N.L., la Congresul de alegere a președintelui partidului!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here