joi, mai 30, 2024
AcasăDezvăluiriPontul lui Oreste: șpaga turcească aterizează la Firea prin insula grecească Mykonos....

Pontul lui Oreste: șpaga turcească aterizează la Firea prin insula grecească Mykonos. Viceprimarul Bădulescu știe tot…

-

Oreste Teodorescu a prins un pont, îl împachetează și-l livrează pe Facebook. E despre „duoamna Firea”, primărița dedulcită la turcisme. De o vreme, dânsa cumpără doar din bazarul lui Erdogan. Pe banii bucureștenilor, desigur. Pe șpaga turcilor, zice Oreste. 

Ce scrie Oreste

„Patri(h)oata înfășurată în sârmă are slăbiciuni orientale”

„Brevetând o rețetă perfectă în întocmirea caietelor de sarcini, echipa vrăjitoarei roz favorizează la licitații pentru transportul public numai firme turcești… Marea patrioată, adoptatoare de moaște la birou, nu a găsit până acum nicio modalitate de a susține firmele cu capital românesc! Autocarele, tramvaiele, autobuzele electrice, toate la preț de Mercedes, sunt achiziționate direct din Turcia. Surse din Consiliul General spun că șpaga astfel primită de peste Bosfor ajunge securizat în conturile clanului Pandele, via Mykonos… Bădulescu are cheia, iar Firea lacătul…”

Legenda:

 • Mykonos – insulă grecească din Marea Egee, situată în largul coastei Turciei, la jumătatea distanței dintre Atena și Kușadasi. Parte a Cicladelor, Mykonos se află între Tinos, Syros, Paros și Naxos. Insula se întinde pe o suprafață de 85,5 kilometri pătrați, are o populație de 10.100 de locuitori și se ridică la o altitudine de 341 de metri deasupra nivelului mării, în punctul cel mai înalt.
 • Bădulescu – viceprimar al capitalei României, scandalagiu notoriu, PSD-ist exclus și reprimit în partid. Numele complet: Bădulescu Aurelian.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

POVEȘTI LA GURA SOBEI: Zăpada

- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. Nu ma surprinde. Tot ce spune Oreste a dedus logic orce roman cu un dram de minte. Dar, daca Oreste are si dovezile, bravo lui! Poate ca mai exista un procuror cu mintea inca neincetosata de carnati, sarmale, palinca sau de salariul baban, care sa o si folodeasca/
  Cum sa dai bani mai multi pentru niste lucruri mai proaste decat merita banii aceia, facand servicii unei alte economii, mai bogata decat ce aproape sucombata din tara ta? E clar, ca exista un motiv ticalos.
  Eu am mai spus ca-mi este mila de Firea. Oricat de isteata se crede, si oricat de prosti ii crede pe bucuresteni, va plati.
  Imi este milla fiindca ma gandesc ca ar fi posibil sa fie o inconstienta manipulata de mafia de Ilfov care a facut-o primareasa ca sa se foloseasca de ea.

 2. Nu iese fum fara foc–-In urma cu ceva timp, mai precis in perioada cind se afla permanent in scandaluri cu draghea se vehicula ideea ca _FIREA NU VA MAI CANDIDA LA NICI_UN POST PENTRUCA SE MUTA IN GRECIA_______OK!~!!! iata ce se scrie acum de catre ORESTE–-un adevar –aproape–insa se va vadea pe parcursul timpului

 3. Știe Aurelian Bădulescu ce nu știe ( încă) DNA? Individa asta de Gabriela Firea ni se prezintă ca zeița dreptății și puritatea absoluta!!
  Dacă viceprimarul Capitalei cunoaste
  Ceva ar fi bine sa dea din el cam tot ce știe!!!!
  Pana când nu este prea târziu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -