PMP a pregătit 2.500 de amendamente la Legea bugetului, inspirate din promisiunile PSD. Evident, vor fi ignorate

1
189
Eugen Tomac

Președintele PMP, Eugen Tomac, spune că parlamentarii partidului său vor depune circa 2.500 de amendamente la Legea bugetului pe 2019. Acestea sunt inspirate din promisiunile cu care PSD a câștigat alegerile în 2016.

Conform tradiției, PSD nu va ține cont de amendamentele Opoziției, în dezbaterea parlamentară.

Mesajul lui Eugen Tomac (pe Facebook)

„Tocmai am încheiat pregătirea celor aproximativ 2.500 de amendamente ale PMP la Legea Bugetului de stat pentru anul 2019.

La fel ca anul trecut, acestea sunt inspirate din promisiunile PSD, ale celor care îndrăznesc să ne mintă de ani buni, realitatea fiind din ce în ce mai îngrijorătoare.

Este un buget al recesiunii, un buget care nu soluționează niciuna dintre problemele mari ale României. Trebuie să alocăm bani pentru creșe și grădinițe, trebuie să alocăm bani pentru ambulanțe, trebuie să alocăm bani pentru infrastructură: centura capitalei, autostrada București – Brașov, autostrada Iași – Târgu Mureș; trebuie să alocăm bani pentru gazificarea României. Este inadmisibil ca în secolul XXI să avem în România orașe și comune care nu sunt racordate la rețelele de gaze.

Acesta este bugetul-catastrofă marca Dragnea. Aceasta este țara guvernată de PSD.

PMP va lupta pentru fiecare dintre amendamentele pregătite și avem speranța că acestea vor fi susținute de colegii parlamentari din alte partide”.

Calendarul bugetului în Parlament:

  • până luni, 11 februarie, ora 12.00 – depunere amendamente;
  • de luni, ora 15.00: discuția în comisiile permanente, pentru obținerea avizelor;
  • de luni până miercuri, ora 15.00: dezbateri în comisiile pentru buget din cele două Camere, care vor întocmi raportul de fond;
  • miercuri, ora 15.00: va începe dezbaterea Legii bugetului în plenul reunit al Parlamentului;
  • vineri, 15 februarie: votul final asupra bugetului,în plenul reunit al Parlamentului.

CITIȚI ȘI:

Emil Boc, o nouă lovitură de imagine. Primarul Clujului și toba lui, senzația momentului în România

Gușă trece la șantaj. Ținta lui: ziariștii care-l critică. Insinuează că Oreste e „omul generalului Zamfir”

„Aceasta nu mai e democrație! Sunteți în afara cadrului UE! În România se schimbă legislația cu dedicație pentru protecția unor politicieni corupți”

1 COMENTARIU

  1. Suntem in cea mai catastrofala situatie.Acest guvern trebuie sa cada! Tocmai acum, cand suntem la presedintia rotativa a UE, ar putea zice multi. Pai atunci acesti ministri ar trebui sa colaboreze cu toate fortele formate din specialisti in diverse domenii, pentru a echilibra bugetul atat cat se poate la acest moment.Ei, uite sunt curioasa, ce deschidere vor dovedi psd-istii si ce va iesi din programul bugetului. Cat de patrioti sunt ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here