Acasă News Rucsacul fermecat. O coincidență bizară, dar atât de frumoasă! Poveste din lumea...

Rucsacul fermecat. O coincidență bizară, dar atât de frumoasă! Poveste din lumea reală

Jurnalista Anca David Titorov a povestit, pe 6 februarie, o întâmplare incredibilă. Una dintre acele coincidențe rarisime care te pun gânduri. Slavă Domnului că a fost cu happy-end! Orice comentariu suplimentar e inutil. E suficient să citești mărturia Ancăi și, inevitabil, exclami: wow!

„Mereu am avut o slăbiciune pentru coincidențe. Dar cea de astăzi are toate șansele să ocupe unul dintre primele locuri în topul întâmplărilor mele favorite.

De dimineață aveam o întâlnire în fața Palatului de Justiție, cu o doamnă pe care îmi doream mult să o cunosc. Este unul dintre acei oameni cu energie bună, care schimbă lucruri în jur, fără să facă mare tam-tam.

Am luat un Uber, am coborât la locul cu pricina, mașina a plecat și… am constatat că rucsacul meu rămăsese în ea. Cu tot cu o bună parte din identitatea și viața mea socială și profesională. Adică toate actele și laptopul care mă însoțește pretutindeni.

După primele momente, în care mi-a pierit pulsul, am început să caut febril soluții pentru a-l contacta pe șofer. Voi sări peste amănuntele următoare, până la clipa când mașina Uber a reapărut și a oprit din nou la locul întâlnirii. M-am năpustit spre ea jubilând, iar din mașină a coborât doamna pe care o așteptam. Comandase un Uber pentru a veni la întâlnirea cu mine și fusese următorul client în mașina în care se afla, uitat, rucsacul meu. Pe care îl găsise și tocmai se întreba ce e cu el”.

CITIȚI ȘI:

Erou înainte să piară. Cu un ultim efort, Doru a scos TIR-ul de pe autostrada din Austria, a tras în parcare şi a murit în pace

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările