Pe unde v-ați rătăcit, PSD-iști și AUR-iști? V-a zis Balabașciuc că ședința se ține la „Călărași, județul Constanța”?

3
1795

Mari chiulangii mai sunteți, voi, cei din PSD și AUR! Ați absentat tocmai de la ședința Comisiei juridice comune a Senatului și Camerei Deputaților, unde s-a respins raportul de activitate al Avocatului Poporului, Renate Weber. Adică, al aceleia care v-a sărit tot timpul în ajutor, v-a susținut toate ideile toxice și nu le-a dat curs celor normale, venite din partea „poporului”.

Pe unde vi s-a rătăcit celebrul medic Streinu Cercel? Pe la firma aia de deszăpezire, care s-a ocupat de modernizarea instalațiilor electrice de la „Matei Balș”?

Pe unde vi s-a rătăcit celebrul medic Rafila? Prin biroul Amaliei Șerban, directoarea care a „uitat” să plătească medicii în lupta lor cu virusul SARS-CoV-2?

Pe unde vi s-a rătăcit Ionuț Vulpescu („copilul lui Iliescu”), pe care l-ați pus la un moment dat ministru al Culturii? S-a dus cumva să-l „caute” pe „scriitorul” Hamlet la bibliotecă, fiindcă îl considera „unul dintre cei mai mari scriitori pe care i-a dat umanitatea”?

Pe unde vi s-a rătăcit George Simion, fostul șef de galerie devenit „scriitor” pe pagina sa de Facebook, cu 510.000 de urmăritori? Ăla care a recitat o poezie dintr-un Bamboi cu școală profesională la CV, spunând că e scrisă de Eminescu.

Pe unde vi s-au rătăcit toți „vătafii”? I-a „vrăjit” cumva „marele savant” în geografie, Călin-Constantin Balabașciuc, spunându-le că ședința se va ține la Călărași, județul Constanța?

Pe unde vi s-a rătăcit Șoșoaca Urlătoare, care minte grosier?

Ce sfaturi v-aș putea da, ca s-o luați pe calea cea bună?

Niciunul.

Dacă v-aș trimite la spovedit, ca să scăpați de păcate, v-ați buluci cu toții la Teodosie Șpagoveanu’!

Dacă v-aș trimite la vreo bibliotecă universitară, v-ați duce într-un suflet la cea de partid, unde ați lectura „capodopere” scrise de foștii pușcăriași Gigi Becali și Dan Voiculescu și ați studia ordonanțele pușcăriașului Liviu Dragnea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* George Simion – acțiuni de aurolac politic, împotriva Constituției. Vrea „suspendarea președintelui Iohannis printr-un referendum național”, deși suspendarea o poate face doar Parlamentul! Prin „referendum național” se decide demiterea, nu suspendarea!

* Primăriile lui Negoiță și Piedone au blocat demolarea chioșcurilor ilegale de la metrou ale baronului Rădoi

* Cadou la „aniversarea” a doi ani de pușcărie: Liviu Dragnea mai rămâne după gratii cel puțin trei luni! Până la 27 august nu mai are voie să depună cerere de eliberare

* Adrian Năstase recunoaște că doi securiști grei l-au sfătuit să-l aducă pe Cozmin Gușă în PSD: generalul Iulian Vlad și turnătorul Dan Voiculescu

* VIDEO. Șoșoacă, vulgară în Parlament. Orban i-a tăiat microfonul, anarhista a strigat: „Dvs. nici măcar un minut nu rezistați!”

* Tolontan e anchetat de tabăra denunțătorului său, primarul Băluță! De dosar se ocupă soțul avocatei care a luat bani de la clanul Goleac, despre care au scris ziariștii. În tablou apar și două deputate PSD, dar și nașul fugar Daniel Dragomir

* Metrul pătrat de gazon din Sectorul 6 s-a ieftinit de 5,5 ori după venirea lui Ciucu în locul lui Mutu la Primărie!

* Emilia Șercan i-a distrus pe șantajiștii care conduceau Academia de Poliție: 3 ani de închisoare + 80.000 de lei daune morale + muncă în folosul comunității + funcții pierdute

* Sinecură și pentru Carmen Dan: a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România! Bani mulți, muncă puțină

* VIDEO. Mama jurnalistului răpit de Lukașenko: „L-au lovit la nas, i-au acoperit vânătăile cu pudră. L-au strâns de gât ca să scoată dovezi de la el”

3 COMENTARII

 1. Păiii…, s-au rătăcit în/prin/printre… „MEANDRELE-CONCRETULUI” (Sic!), ca să cităm o (CELEBRĂ la vremea respectivă – adică: începutul anilor’ 90 –, dacă vă mai aduceți aminte!) exprimare aaa… TĂTUCULUI-lor-ORIGINAR, Ion „Ilici” Iliescu, care „explica” (Sic!) astfel… MARILE-MISTERE ale așa-zisei „revoluții” românești din decembrie 1989!!!

  • Citatul complet din Ion Iliescu:

   „Pus astfel în lumină, ancorat in sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.”

   Haiii…, că-iii… „SPUS ADÂNC” (Sic!), ce maiii…!!!

 2. Astia toti sunt rataciti din facere, macar daca s-ar duce pe pustii si sa nu-i mai vedem in parlament nici pe unii nici pe altii!!!! S-au saturat cercelul si rafila de reprezentarea romanilor, de parca ar fi acolo pt popor si nu pentru ei insisi, unul ca sa scape de cercetari dupa dezastrul de la spitalul pe care l-a jecmanit ani de zile iar celalalt sperand ca o sa ajunga ministru la sanatate…ori poate amandoi se doreau ministrii.
  De habarnistii AUR-isti ce sa mai zic, cum e turcu-asa pistolul, simion de la sef de galerie la sef de partid, si cunostinte, macar generale, ioc (vezi abordarile si deviatiile din parlament, ignoranta privind evenimentele istorice, versurile atribuite altor poeti din care cu mandrie proletara recita, etc ) iar celalalt practic nu stie pe unde se afla zona pe care o reprezinta, URAT si RUSINOS domnilor parlamentari!!!
  Iar astia vrem noi sa ne faca legi, pffffff!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here