„Pe Radu Călin Cristea l-am ajutat de câteva ori în viață. Este unul dintre cazurile cele mai abjecte de rinocerizare”

3
24455
Radu Călin Cristea

După izbucnirea scandalului „CNA – Realitatea TV”, Vladimir Tismăneanu a scris, pe pagina sa de Facebook, două texte necruțătoare la adresa unuia dintre vectorii abjecți ai PSD în CNA, Radu Călin Cristea (foto).

Cei doi s-au intersectat de mai multe ori în ultimii 30 de ani, deci Tismăneanu își cunoaște bine mușteriul. Profesorul-istoric stabilit la Washington dezvăluie câteva episoade care creionează „caracterul” lui Cristea.

Jegul

„Pe Radu Călin Cristea îl cunosc de aproape trei decenii. Este unul dintre cazurile cele mai abjecte de rinocerizare. Ceea ce face acum în CNA, inclusiv prigoana împotriva jurnaliștilor care refuză să îngenuncheze, ține de un amoralism pe cât de mizerabil, pe atât de bine remunerat. Lipsit de operă, de o monumentală sterilitate, calofilul de-odinioară nu lasă în urma sa decât un miros fetid de guzgan păduchios…”

Un scatofag bine remunerat

„Acum câțiva ani, a scris un serial împotriva mea în publicația firmei Muşat și Asociații (Observator Muşatin). Titlul era «Homo Brucanus». Când i s-a spus că unicul lucru care mă putea aşeza în compania lui Brucan era evreitatea, a schimbat titlul, dar nu şi-a cerut niciodată scuze. Nici el, nici stăpânii lui.

L-am ajutat de câteva ori in viață. A publicat în Wall Street Journal-Europe recomandat de mine. Este jegul personificat. Nu sunt un fan al televiziunii lui Guşă. Dar, o spun deschis, când coprofagul RCC lovește ignobil, imund și laş în libertatea presei, îmi ridic vocea și spun: Marş de-aici, javră râioasă! Ești întruchiparea proverbului «Facerea de bine, amor cu mama…»

Morala acestei triste poveşti: Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti…

P. S. Ura ta morbidă pentru Traian Băsescu vine din momentul în care ți s-a refuzat oferta de a conduce TVR. Ne-am întâlnit la un restaurant de pe Pangratti, te-ai plâns de felul cum ai fost mințit de familia Săftoiu. Ai primit ce-ai dorit de la Ponta. Acum de la Tăriceanu. Ești, vorba lui Păunescu, cu care te asemeni la«caracter», nu și la talent, un cățel pe niște scări…”

CITIŢI ŞI:

Realitatea TV, audienţă-record cu emisia blocată pe cartoanele slugilor PSD din CNA. Peste Antena 3 şi RTV

Rareş Bogdan: „Îi vom executa civil, cu averile personale, pe cei şase din CNA care au comis abuzul îngrozitor împotriva Realităţii TV”

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

Oreste, atac la Guşă şi Denis Rifai, după întâlnirea de la Belgrad. „S-au căţărat pe succesul lui Rareş Bogdan. Am fost trist”

CARTIANU: Putin, Guşă, Ghiță, Andronic… E frumos la Belgrad, în ziua când românii sunt solidari cu Realitatea TV

VIDEO. După ce i-a găzduit cu drag pe cei 4 asasini ai lui Dragnea, Stoiceasca binemerită primul loc pe lista PSD

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here