EXCLUSIV. Blonda lui Arsene, de la PSD Neamţ, a ajuns baroana sării din România. E specialistă în „respiraţia inimii”

3
7473
Oana Gianina Bulai (foto stânga), o blonda din PSD susținută de Ionel Arsene, omul lui Dragnea, numită șefa Societății Naționale a Sării

PSD dă o nouă dovadă de numiri în funcții publice pe ochi frumoși. Oana Gianina Bulai, o tânără blondă din Roman, județul Neamț a fost numită președintele Consiliului de Administrație a Societății Naționale a Sării.

Liderul PSD Neamț este Ionel Arsene, un apropiat al lui Liviu Dragnea. Acesta este trimis în judecată pentru acuzații de corupție în două dosare. În anul 2014 a fost implicat într-un scandal sexual – o televiziune locală a prezentat o înregistrare video în care acesta era surprins alături de o tânără despre care s-a spus că e minoră.

Poliția locală a deschis o anchetă, dar dosarul a fost înaintat procurorilor fără a se fi luat vreo măsură până acum. Arsene a susținut că înregistrarea e falsă.

Oana Gianina Bulai, 36 de ani, a fost numită, în martie 2018, consilier de stat al prim-ministrului Viorica Dăncilă, iar acum a primit și funcția de președinte al SALROM.

A avut legături politice cu Ionel Arsene, fost preșendinte al Consiliului Județean Neamț, pentru că Oana Bulai deține mai multe funcții în organizația PSD din orașul Roman.

Aceasta e asociată într-o companie de modeling și una de consultanță, iar conform declarației de avere, este o femeie bogată, având peste 500.000 de euro depozite în bani, terenuri și apartamente.

Oana Bulai, protejata lui Ionel Arsene (foto), a publicat și o carte, intitulată „TU – Ghid de secrete despre tine” în care scria:  „Pentru a-mi răspunde la întrebările personale şi pentru a-mi descoperi misiunea pe acest pământ, m-am lăsat la rândul meu, învăţată de către alţii. Am studiat, trăit şi experimentat Theta Healing, Respiraţia inimii, Shamanism, Respiraţie holotropică, Reiki, Meditaţia prin rugăciune şi cam tot ce înseamnă cursuri de profil din România. Am avut trăiri extraordinare care m-au purtat pe calea inspiraţiei şi a transformării”.

Oana Bulai a fost la Ateneul Român în data de 11 ianuarie, evenimentul solemn prin care România a preluat președenția Consiliului Uniunii Europene.

Suntem, iată, acolo unde merităm și se cuvine să fim! Cu demnitate și profesionalism, așezați pe valorile Europei unite, așa cum a subliniat și prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă”, a scris ea într-o postare pe Facebook.

Despre consiliera Vioricăi Dăncilă care a „experimentat… respirația inimii” au existat mai multe postări ironice pe rețelele de socializare atunci când a fost numită. Iată că în numai câteva luni, Oana Bulai este promovată din poziția de consilier în cea de președinte al „sării” din România.

Respirația inimii i-a fost de ajutor.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV. Tăriceanu, fotografiat în aeroportul din Dubai alături de baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene. Din grup face parte şi Daniel Chițoiu

Oreste, atac la Guşă şi Denis Rifai, după întâlnirea de la Belgrad. „S-au căţărat pe succesul lui Rareş Bogdan. Am fost trist”

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

„Am vrut să mă omor. Ziceau că-i vor da foc bunicii! Unei fete i-au tăiat limba, pe alta au obligat-o să mănânce banconote tăiate”. Mărturii din infernul fraţilor Săndulache, condamnaţi la 108 ani de închisoare în Spania

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here