Maiorul Apanovici, monstruosul ofițer rus trimis pe front să-i lichideze pe conaționalii săi dezertori, și-a lăsat oasele în Ucraina

0
9944
Pavel Apanovici

Armata ucraineană a scăpat de unul dintre cei mai siniștri ofițeri politici ai Federației Ruse. Maiorul Pavel Apanovici primise misiunea din partea Kremlinului să-i identifice și să-i lichideze pe toți invadatorii care voiau să abandoneze „operațiunea militară specială” a sceleratului Vladimir Putin.

Maiorul Pavel Apanovici era comandantul adjunct pentru afaceri politice al Regimentului 114 de puști motorizate din orașul Ussuriysk. Satrapii conduși de acesta acționau în stilul fostelor miliții sovietice staliniste CEKA (Comisia Extraordinară pentru Întreaga Rusie) sau NKVD (Comisariatul Poporului pentru Afaceri Interne) din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. La fel ca și atunci, gruparea lui Apanovici stătea la pândă pentru a pedepsi defetismul și dezertările, în spatele liniei frontului.

Lupta principală a lui Apanovici se dădea cu ocupanții fugari. Killerii trebuia să prevină fenomenul dezertărilor în masă. În teritoriile capturate din Ucraina, ei au făcut numeroase arestări, deportări și chiar execuții în rândul luptătorilor care se pregăteau să organizeze revolte cu scopul de a stopa războiul.

Anunțul uciderii lui Apanovici a apărut pe canalul de Telegram al colonelului ucrainean Anatoli Ștefan, fiind preluat de site-ul Obozrevatel.com. Ofițerul a scris: „Oficial «demilitarizat»: ofițerul politic din Usuriysk, care a luptat împotriva Forțelor Armate ale Ucrainei, a fost lichidat în Ucraina. Ocupantul a fost ofițer politic al Regimentului 114 de puști motorizate. Slavă națiunii! Moarte dușmanilor!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Gândacii din gura lui Simion și greierii din capul lui Daea – despre un „fake” din galeria propagandei RoExit. De ce tac reprezentanții României la Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară?

Nunta lui George Simion – amestec de erezie și populism ieftin. Va reacționa Biserica Ortodoxă Română?

* Ciocnirea mentalităților la TVR. Sindicatul vrea demiterea șefului de la Știri, care i-ar fi strigat „panaramă” unei jurnaliste. Prisăcariu răspunde: „Colega e expertă în lipsit de la serviciu”

ODĂ. De la Bogdan Chirieac, cu toată dragostea: „Rareș Bogdan își suflecă mânecile pentru guvernare: «Nu voi ezita să fac acest pas pentru România»”

„Segmente prietenoase ale elitei”, aproape exclusiv din PSD, sunt sub controlul Chinei, care vizează să-și sporească „influența malignă” în România, atrage atenția un important think-tank

* Ipoteză-șoc în cazul „asasinei” Dariei Dughina. „Rușii au forțat-o să vină la Moscova, fără a-i spune adevăratul scop. A intrat sub camerele de supraveghere pregătite dinainte”

„Daria Dughina e victima propriilor idei și a propriului tată”, care „de 30 de ani predică ură, violență, extremism” / „Pe Daria a ucis-o tocmai doctrina tatălui ei”

VIDEO. Principalul propagandist al lui Putin recunoaște, în premieră, că Rusia are mari probleme cu producția de armament și cu mobilizarea populației

Încă un disident anti-Putin „s-a aruncat de la etaj”! Dan Rapoport avea 52 de ani și se refugiase în SUA pentru că-l sprijinise pe Navalnîi

* Trei fotbaliști ex-iugoslavi pun România în vitrina cupelor europene: CFR Cluj și FCSB în grupe, U Craiova eliminată la penalty-uri după ce conducea în prelungiri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here