ODĂ. De la Bogdan Chirieac, cu toată dragostea: „Rareș Bogdan își suflecă mânecile pentru guvernare: «Nu voi ezita să fac acest pas pentru România»”

3
2240
Bogdan Chirieac și oda pentru Rareș Bogdan

Un text publicat în seara de luni, 22 august, pe DCNews.ro, site-ul lui Bogdan Chirieac, se înscrie hotărât în galeria marilor ode aduse unor politicieni. Beneficiarul osanalelor este Rareș Bogdan, europarlamentar PNL și prieten sincer al patronului Chirieac.

Semnatara articolului, Roxana Neagu, punctează încă din titlu: „Rareș Bogdan își suflecă mânecile pentru guvernare: «Nu voi ezita să fac acest pas pentru România»”. Sigur, nu se știe dacă titlul a fost pus de autoarea textului sau de angajatorul ei, Bogdan Chirieac, zis și „Morsa Competentă”. Stilul lingușitor pare a fi al jurnalistului-milionar.

Aflăm, așadar, nu doar că „Rareș Bogdan își suflecă mânecile pentru guvernare”, ci și de ce o face: „pentru România”!

Șapoul ne revelează, cu toată forța, sacrificiul pe care este gata să-l facă europarlamentarul: „Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, este gata să intre în viitorul Guvern”. „Să intre în viitorul Guvern”, adică la ocnă!

De menționat, totuși, că viitorul Guvern va fi condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu. Aică de șeful „Ciumei Roșii”, pe care Rareș Bogdan promitea, în 2009-2010, că o dă afară în șuturi de la guvernare… Sigur, mai promitea și că în 30 de zile taie pensiile speciale…

Ce portofoliu ar urma să ocupe Rareș Bogdan în viitorul Gvern, condus de PSD? Răspuns: oricare, nu contează, minister să fie!

Bogdan Chirieac este cunoscut (și) pentru frecvanța cu care, în emisiunile de la Antena 3 și RTV, repetă expresia „cu toată dragostea”.

De data asta, cu toată dragostea pentru Rareș Bogdan și sacrificiul acestuia de a accepta să fie ministru în Guvernul Ciolacu!

Articolul elogios de pe DCNews

„Rareș Bogdan își suflecă mânecile pentru guvernare: «Nu voi ezita să fac acest pas pentru România»”

„Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, este gata să intre în viitorul Guvern.

«Dacă domniile lor consideră că prezența mea în Guvern, pe 25, anul viitor, este necesară, nu voi ezita să trec la îndeplinirea acestei chestiuni», a asigurat Rareș Bogdan, prim-vice al PNL, într-o intervenție la Digi 24.

Cât despre un anumit portofoliu vizat, el răspunde negativ.

«Eu mă simt foarte bine în calitate de europarlamentar, sunt șeful delegației României acolo, sunt un om cu multe proiecte pe partea de Parlament European, fac lucruri importante legat de banii europeni pentru România, relaționez extrem de bine cu colegii mei din PPE și nu numai. Nu țin în mod deosebit să abandonez mandatul pentru a veni la București. Dar, repet, dacă PNL consideră că prezența mea în Guvern este necesară, nu voi ezita, cu scuzele de rigoare pentru colegii mei din Parlamentul European, să fac acest pas pentru România», afirmă Rareș Bogdan. 

Declarațiile au venit în urma afirmațiilor făcute de către președintele PSD, Marcel Ciolacu, în această dimineață.

Rareș Bogdan spune «haideți să ne preocupăm de problemele românilor», afirmând că pare că guvernarea se află într-o «ruptură» față de nevoile cetățenilor. (…)”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* FSB pretinde că a și găsit vinovatul pentru uciderea Dariei Dughina: Natalia Vovk, o ucraineancă de 43 de ani, membră a regimentului Azov, intrată în Rusia împreună cu fetița sa de 12 ani

* Cum ar fi fost fabricată „asasina” Dariei Dughina. „Rusia a încercat să netezească pixelii neuniformi din imagine și să insereze o altă fotografie în certificat”

* „Daria Dughina e victima propriilor idei și a propriului tată”, care „de 30 de ani predică ură, violență, extremism” / „Pe Daria a ucis-o tocmai doctrina tatălui ei”

* DOCUMENT. 17 înalți oficiali americani, scrisoare către Joe Biden: „SUA trebuie să înarmeze Ucraina ACUM, înainte să fie prea târziu. Războiul e într-un punct decisiv. Dacă Putin câștigă în Ucraina, aliații noștri estici sunt în pericol”

* Trădare la vârf: un general ucrainean din GRU a trimis Rusiei informații secrete. Încolțit, a încercat să-i împuște pe anchetatori

* VIDEO. Principalul propagandist al lui Putin recunoaște, în premieră, că Rusia are mari probleme cu producția de armament și cu mobilizarea populației

* Încă un disident anti-Putin „s-a aruncat de la etaj”! Dan Rapoport avea 52 de ani și se refugiase în SUA pentru că-l sprijinise pe Navalnîi

* „Segmente prietenoase ale elitei”, aproape exclusiv din PSD, sunt sub controlul Chinei, care vizează să-și sporească „influența malignă” în România, atrage atenția un important think-tank

* De ce refuză coaliția PSD-PNL-UDMR să ia măsuri reale împotriva scumpirii energiei: Guvernul va încasa 8,6 miliarde de euro în plus de pe urma creșterii prețurilor

* Nunta lui George Simion – amestec de erezie și populism ieftin. Va reacționa Biserica Ortodoxă Română?

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here