Orban anunță că și el vrea dezbatere cu Dăncilă: „o întreb despre dezastrul lăsat la guvern”

6
1319
Ludovic Orban

Problema dezbaterii TV dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă se bucură de un mare interes în rândul opiniei publice.

Într-o declarație de presă făcută de premierul Ludovic Orban, înainte de începerea ședinței de Birou Executiv al PNL, acesta a declarat că el vrea să facă o dezbatere cu Viorica Dăncilă.

“Dacă doamna Dăncilă vrea să facă dezbateri cu cineva să facă cu mine, să vorbim despre dezastrul pe care l-a lăsat în calitate de premier demis”, a declarat Ludovic Orban.

Luni seara, Klaus Iohannis a anunțat că nu e interesat să facă o dezbatere cu Viorica Dăncilă în campania electorală pentru turul 2 de alegere a președintelui.

După acest anunț, Dăncilă a postat un mesaj al președintelui Iohannis din 2014 în care acesta îl acuza de “aroganță” pe Victor Ponta, contracandidatul său de la acea vreme.

Viorica Dăncilă îl atacă pe Iohannis pe tema dezbaterii, încercând să inducă ideea că președintele în funcție n-are curaj să se confrunte cu ea.

“Preşedintele este în dialog permanent cu cetăţenii români, este într-o dezbatere permanentă, comunică cu societatea română şi cred că în campanie preşedintele şi candidatul la Preşedinţie Klaus Iohannis comunică în mod constant cu cetăţenii. Viziunea, proiectele, soluţiile preşedintelui Iohannis trebuie cunoscute de cetăţenii români pentru ca aceştia să voteze în deplină cunoştinţă de cauză”, a justificat Ludovic Orban refuzul lui Klaus Iohannis de a se întâlni cu Viorica Dăncilă.

În toate finalele prezidențiale de până acum, cu excepția alegerilor din 2000 când în turul 2 au ajuns Iliescu și Vadim, au existat dezbateri între candidați, iar ele au marcat mentalul colectiv, devenind momente de referință în cultura politică a României de după 1990.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

6 COMENTARII

  1. Doarrr… STAPÂNUL (!!!!!!!) lui Ludovic Orban, von-CÂRNATEN, FUND-MARE-Vodă(-prin-Lobodă), NU vrea dezbatere-PUBLICĂ, NICI (!!!!!!!!) cu „VEO”: HALAL să Vă fie, căăă… BINE AȚI (căci NOI am votat… RAȚIONAL/UTIL/ANTI-„CIUMĂ-ROȘIE” !) MAI ALES, în turul-întîi !!!

    • TRIMITE-TI FICUSUL LA DEZBATERI INDIFERENT CINE ESTE CONTRACANDIDATUL TRE SA SE PREZINTE SA AUZIM SI NOI CE SPUNE …STIU, MOISE GURAN AR FI NEVOIT SA PRELUNGEASCA EMISIUNEA PTR CATEVA ORE BUNE ..LENESUL DE ABIA SCOATE UN CUVANT ..CA NU ESTE UN BUN SPEAKER ASTA STIM (citeste tot de pe foi ca Veorica) DAR SA NE SPUNA CE VA FACE DE ACUM PENTRU 5 ANI .. CE GAND ARE CE PROIECTE IN AFARA DE SOMN , PLIMBARI INUTILE FARA REZULTAT SI PLIMBARI CU BICICLETA DEJA PRESA GERMANA CRITICA REFUZUL ADORMITULUI PENTRU DIALOG

  2. PTR rares orban,mamutu si alti batuti in cap IN ORICE TARA DEMOCRATA AU LOC DEZBATERII PUPLICE INTRE CANDIDATII LA PPRESIDENTIALE (nu stiu poate rom. nu e o tara democrata) ESTE OBLIGATORIU SI NU AI VOIE SA REFUZI IN CAZ CONTAR VEI FI ASPRU SANCTIONAT DE ELECTORAT (cu conditia daca rominii au o gandire democratica si inteleg ce este democratia)CHIAR PRESEDINTELE SPUNEA IN RARELE LUI APARITII SI SPUNEA FASPICAT SI APASAT CA ROMANIA ESTE TARA DEMOCRATA ….MUTULICA ..DEMONSTREAZA ACEST LUCRU ..CA NOI DEJA NE SIMTIM CA-N COREA DE NORD …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here