sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăOpiniiOPINIE. "Patrioții" lui Simion au ajuns să se fure unii pe alții!

OPINIE. „Patrioții” lui Simion au ajuns să se fure unii pe alții!

-

Și nu oricând. Chiar de Ziua Națională a României. Și nu oriunde. Chiar la Alba Iulia, unde, în urmă cu 103 ani, se realiza Marea Unire. Și nu de la oricine. Chiar de la „fratele” mai mare, RTV, care i-a sprijinit ori de câte ori au avut nevoie.

O jurnalistă de-a lui Ghiță (Iulia Blondea, venită tocmai din Gorj) s-a plâns că a rămas fără portofel, în timp ce-l intervieva pe fostul lider de galerie George Simion, devenit între timp unul dintre copreședinții AUR.

De menționat, acest partid nu are un președinte plin nici până în prezent. Poate e chiar fugarul Ghiță! Tot el lansase cu ceva vreme înainte alt partid ultranaționalist, dar fără succes în alegeri: PRU.

Apropo, îmi amintesc cum RTV-ul era nelipsit de la fiecare protest CapVid regizat de AUR. Mai ales pe vremea când portavocea era Diana Iovanovici-Șoșoacă, Senatoarea Urlătoare.  Cum și-a trimis Ghiță reprezentanții peste tot. Cum RTV și AUR și-au împărțit clisa jumi-juma prin fața Guvernului, a Palatului Cotroceni, a spitalelor și a altor instituții sau locuri publice.

- Advertisement -

Ce circ ieftin au putut să facă acești doi „frați pătați”, în loc să se bată pentru legi bune în favoarea celor care au pus ștampila pe ei, atunci când l-au lansat pe agitatorul Korpoș (ăla setat să dea aprobator din cap și să clipească la comandă) să inventeze explozii la Spitalul Universitar!

Cei doi „frați pătați”, RTV și AUR, s-au dus până și la Arcul de Triumf să strige: „Li-ber-ta-te! Li-ber-ta-te!…”. Senatoarea Șoșoacă, pe post de portavoce AUR, era ghidonată prin telefon de cei de la RTV: „Protestați acuma, la final! Protestați acuma, la final! Faceți gălăgie acuma, la final!”. La rândul ei, Urlătoarea îi îndemna pe combatanți să facă gălăgie: „Auzi, gălăgie! Hai!”.

Uite că, după un timp, rămași fără expulzata Șoșoacă, „frații” mai mici din AUR au dat iama în ograda „fratelui” mai mare, RTV. Până la urmă, nici nu-i de mirare. AUR-ul a promovat hoția și în Parlament.

- Advertisement -

N-a avut el în componență un deputat certat cu legea? Pe Mihai Lasca, ăla care a spart bancomate. Era să-l „spargă” și pe șeful său, pe Simion. De aia l-au pus pe liber AUR-iștii, altfel, cel mai probabil, și-ar fi păstrat cu cinste locul acolo.

Nu același AUR a umflat factura cheltuielilor din campania electorală cu 1,5 milioane de lei? Dacă liderii au asemenea șmenuri în cap, cum să nu atragă, în mulțimile patrioate, borfași care deschid fermoarul rucsacului și își fură până și „fratele” mai mare?

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Șoșocă italian” a ajuns la spital în stare gravă, infectat cu Covid. De la „No Vax” la „Vaccinați-vă!”

* Ministrul Romașcanu a abuzat de imunitatea parlamentară pentru a nu deschide portbagajul mașinii, la un control de rutină al Poliției

VIDEO. Satiră usturătoare a lui Oreste la adresa lui Rareș Bogdan: „S-a transformat într-un broscoi fără rușine” / „Când te urâțești la suflet, degeaba pui ruj roz” / „Prea mică satira politică pentru un prea mare mincinos!”

EXCLUSIV. Cei 5 deputați PNL care au votat-o pe avocata interlopilor la șefia Comisiei juridice din Parlament. Au mai contribuit: PSD – 7, UDMR – 2, Minorități – 1

* SERIAL (11). Silviu Brucan, agentul de pe axa Est-Vest

* Bănicioiu, ex-ministru PSD, inculpat de DNA pentru luare de mită: 3 milioane de lei ca să țină în funcție șefi de spitale conectați la Mafie

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -