Olguța sare în ajutorul smardoiului, marcată încă de protestele #Rezist: „Ce e, puișorilor? Nu vă place de Bădulescu? Ați uitat cum vă tavăleați pe jos?”

1
3676

Olguța Vasilescu sare în apărarea viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu – cel care a întrerupt conferința de presă a lui Nicușor Dan – și amenință că acest tip de comportament va continua, ca răzbunare pentru protestele care au avut loc împotriva reprezentanților PSD în ultimii ani.

„Ce e, puișorilor? Ați uitat cum făceați când eram noi la guvernare? Cum țipați? Cum înjurați? Cum vă tavăleați pe jos? Nu vă place de Bădulescu? E «prost crescut»? «Nu se face așa ceva»? Cereți respect? Păi, o să primiți respect fix cât ați arătat și voi altora…”, scrie Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Deși scurt, textul suferă cumplit la capitolul gramatică (deși a fost ziaristă, vipera PSD-istă nu știe, pur și simplu, unde se pune virgula). Din respect pentru cititorii noștri, am făcut corecturile de rigoare, dar vă prezentăm și varianta originală.

Fosta PRM-istă, actuală deputată PSD, dă de înțeles că reprezentanții PSD vor continua cu acest tip de spectacol grotesc, la care am asistat vineri, cu viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, în rol principal. Acesta a intervenit în conferința de presă pe care Nicușor Dan – candidatul comun al USR-PLUS și PNL pentru funcția de primar general al Capitalei la următoarele alegeri locale – o ținea pe stradă, nelăsându-l pe acesta să vorbească. Mâna dreaptă a primăriței Firea, Bădulescu a adus cu el un dulap, spunând că Nicușor Dan a stat trei luni ascuns în dulap, pe timpul epidemiei de coronavirus, și a ieșit acum să facă  spectacol.

Viceprimarul Capitalei a încercat continuu să-l provoace pe candidatul PNL-USR-PLUS, intervenind peste el pe întreaga durată a intervenției acestuia și nelăsându-l să-și expună ideile. Totuși, Nicușor Dan și-a dus la bun sfârșit conferința de presă, cu răbdare și tenacitate, suportând mojiciile lui Bădulescu.

Desantul irațional al PSD-iștilor arată disperarea Gabrielei Firea și a găștii pe care a instalat-o în majoriatea instituțiilor din subordinea Primăriei Capitalei. Nicușor Dan este principalul contracandidat al primăriței PSD, fiind cotat cu prima șansă să câștige viitoarele alegeri.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Dezvăluirile lui Nicușor Dan despre „dezastrul Firea”, întrerupte de smardoiul Bădulescu, viceprimarul trimis de primăriță să facă scandal

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here