O întreagă familie anti-vaccinistă, exterminată de Covid. Doi frați și tatăl lor au murit în mai puțin de o lună

0
2202
Foto LaPresse/Andrea Alfano 23/03/2019 Torino (Italia) Cronaca No Vax Manifestazione Nella foto: Manifestazione No Vax. Photo LaPresse/Andrea Alfano March 23, 2019 Turin (Italy) News No Vax Demonstration In the picture: No Vax Demonstration

Tragedie homerică într-o familie italiană care nu a vrut să se vaccineze: în mai puțin de lună, Covid-19 a ucis doi frați și pe tatăl lor. Încercările rudelor și ale cunoscuților de a-i convinge să se vaccineze au fost zadarnice.

Cei trei membrii ai familiei Grassi din orașul italian Alessandria, din regiunea Piemont din nordul Italiei (regiune cu centrul de greutate în orașul Torino), aveau 58 și 61 de ani (frații), respectiv 86 de ani (tatăl lor). Niciunul dintre ei nu era vaccina. Cei trei erau cunoscuți în comunitatea locală pentru convingerile lor anti-vacciniste. Conform ziarului La Repubblica, ei făceau parte dintre cele peste 150.000 de persoane din Piemont care nu au acceptat să se vaccineze.

Massimo Grassi a fost primul care a murit. Avea 61 de ani și a fost internat pentru că acuza probleme intestinale. A avut rezultat pozitiv la testul Covid, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit rapid. În câteva zile a pierdut lupta cu virusul în a cărui existență nu a crezut niciodată.

Imediat după el a murit tatăl său, Giorgio Grassi, în vârstă de 86 de ani. Problemele de sănătate și vârsta înaintată nu i-au dat nicio șansă în lupta cu virusul ucigaș.

Ultimul care a pierit a fost fratele cel mic, Mario Grassi, în vârstă de 58 de ani. Cunoscuții săi spun că nu avea probleme de sănătate. A capitulat în ultimele zile ale lunii ianuarie.

Singura membră a familiei care a supraviețuit a fost mama celor doi frați, care într-o lună și-a înmormîntat soțul și cei doi copii.

Frații Grassi erau cunoscuți în comunitatea din Alessandria, mai ales Massimo, care lucra într-o întreprindere ce avea contracte cu Primăria. El fusese și consilier local și făcea parte dintr-o asociație culturală locală. Era căsătorit și avea doi copii adoptați. Încă de la începutul campaniei de imunizare se manifestase împotriva vaccinării, pe care o considera contrară Constituției italiene.

Mario, în schimb, era cunoscut pentru modul excentric în care se îmbrăca. Purta cu mândrie haine militare și participase la realizarea unor filme de acțiune. De ceva timp se afla în șomaj, după ce firma pentru care lucra își mutase activitatea în Turcia. Era căsatorit cu o asistentă medicală și avea un fiu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Lui Gâdea i s-a înfundat cu noua conducere a TVR: nu mai poate folosi televiziunea de stat ca pe o anexă a Antenei 3! Furtul și intoxicarea duc la procese în justiție și plângeri la CNA

* Încă o bombă lăsată de Firea lui Nicușor Dan: datorii de 33 de milioane de euro către turcii de la Otokar! Aceștia puteau să blocheze conturile Primăriei în orice moment

* Minciunile lui George Simion i-au șocat până și pe suveraniștii europeni, care l-au dat afară din hotel. Liderul AUR pretindea că a semnat un document la care n-a avut acces!

Vîntu îl face praf pe Călin Georgescu: “Dobitocul ăla nu are cunoştinţe elementare”

* Drulă îl critică dur pe Cioloș și spune că e gata să preia conducerea USR. „A fost destul de șocant”

* Cioloș îl somează pe Barna „să nu încerce o aventură politică prin care să rupă partidul”!

Orban către Cîțu: „Băi, nesimțitule!”. În ședința solemnă a Parlamentului, la 15 ani de la aderarea României la UE, Cîțu le-a dat cuvântul Dianei Șoșoacă și la 3 AUR-iști, nu și lui Orban

* Viorel Lis a rămas fără super-pensia de revoluționar, chiar dacă s-a milogit în instanță să i-o lase. S-a plâns că și-a tot pierdut cunoștința timp de trei luni

Arșinel era director deși lua pensie de handicap de gradul 2, care presupune „pierderea totală a capacității de muncă”!

SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (79) / „Iliescu şi Militaru or să ne termine!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here