O doctoriță a sechestrat în cabinet două persoane pentru că nu s-au înţeles la șpagă. Polițiștii au reținut-o

3
2147
Natașa Nenițoiu

Natașa Nenițoiu (65 de ani), medic ginecolog din Pitești, a fost reţinută de polițiști după ce ar fi sechestrat și lovit o pacientă căreia îi făcuse întrerupere de sarcină. De același tratament a avut parte și o însoţitoare a pacientei. Doctorița își exercita fără drept profesia de medic, deoarece dreptul de a profesa îi fusese retras în urma numeroaselor scandaluri în care a fost implicată.

Pacienta susține că inițial s-a înțeles cu doctorița asupra „onorariului” pe care urma să i-l plătească pentru întreruperea de sarcină. Numai că, atunci când trebuia să primească banii, medicul a ridicat pretențiile. Pacienta a refuzat orice supliementare a sumei inițiale, așa că s-a ajuns la scandal.

Doctorița și-a sechestrat pacienta în sala de așteptare a cabinetului său medical, la fel și pe însoțitoarea acesteia, somându-le să plătească suma sumplimentată. Pacienta i-a cerut să-i dea drumul, altfel sună la 112. Doctorița s-a înfuriat și a luat-o la bătaie.

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările în dosarul penal deschis pentru lipsire de libertate, tâlhărie, lovire sau alte violenţe, dar şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi. Ei au reţinut-o, joi, pe Natașa Nenițoiu.

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 22 iulie a.c., în calitate de medic, după exercitarea unui act medical, cea în cauză nu s-ar fi înţeles cu pacienta în privinţa onorariului, împrejurare în care ar fi încuiat-o, alături de persoana care o însoţea, în sala de aşteptare a cabinetului medical, timp de aproximativ 30 de minute, ulterior agresându-le fizic. Persoanele vătămate au reuşit să părăsească cabinetul, ca urmare a intervenţiei unui martor, însă medicul ar fi refuzat să-i restituie pacientei rucsacul, în interiorul căruia avea mai multe bunuri”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Argeş.

Totodată, din cercetări au rezultat indicii cu privire la faptul că Natașa Nenițoiu a exercitat profesia de medic fără drept, neavând avizat certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de joi, 10 decembrie, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au făcut o percheziţie la sediul clinicii, în urma căreia au fost ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

Ulterior, doctorița a fost reţinută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Asta-i Romania normală,… uite cadrele medicale pe care le pupați in cur, dați-le salarii, bonificații, prime..toți sunt la fel, asta-i nu e un caz izolat.,nu! …unde te duci in țara asta la fel se procedează,nu dai banul ești numeni…o țară de șnapani, impostori, penali,infractori , mediocrii…și culmea exact bugetarii sunt pe primul loc, medici,cadre didactice, funcționării din primării,din regii….este o rușine de țară de țigani,vorba lui erdogan….unul e bătut crunt că a sesizat furtul de lemne caz în Suceava ,iar many velă îl doare în cur, altul e bătut de țigani pentru o mașină parcată ,many velă plua,… și așa putem continua până mâine dimineață….ba fraților ce țară e asta dacă jumătate din populația de la țară nu are medic de familie!!!!… alo,prezidente unde poate face un român o injecție in țara asta???…ba nenorociților ati distrus tot sistemul medical românesc,am ajuns pe ✋ mafiei medicilor de familie,pe mâna unor impostori mediocri care sunt de fapt funcționari ,dau trimiteri….ori casierița de CFR ,ori cretinii ăștia așa zisii Medici de familie,totuna…ba din contră casierița îți mai zâmbește….. cancerul sistemului medical este filiera medic de familie, farmacist…!!!.. împreună au nenorocit un popor…. rușine sistemul de căcat medical românesc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here