Monstrul KGB-ist Evgheni Gladkih, a cărui bandă a ucis afaceriști, taximetriști și imigranți, a fost lichidat în Ucraina. Lupta ca mercenar Wagner, după ce fusese condamnat la 25 de ani de închisoare

0
2031
Evgheni Gladkih

Războiul din Ucraina se dovedește a fi un imens cimitir pentru unii dintre cei mai mari criminali și mafioți de pe teritoriul Federației Ruse. Ca să scape de anii grei de pușcărie, aceștia s-au înrolat în gruparea paramilitară privată PMC Wagner și s-au dus apoi pe frontul din Donbass.

Cei mai mulți dintre odioșii pușcăriași ruși nu s-au mai întors vii de pe frontul din Ucraina. Este și cazul monstruosului killer KGB-ist Evgheni Gladkih (37 de ani), care a decedat în „operațiunea militară specială” la începutul lunii iunie.

Gladkih era originar din orașul Tiumen, din regiunea rusă cu același nume. În trecut a lucrat în cadrul Serviciului de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB) și fusese implicat, împreună cu alți doi colegi de-ai săi, în săvârșirea unor crime oribile în țara lor.

Potrivit publicației „Tiumen online”, agentul Gladkih, deținând gradul de sublocotenent în FSB, a făcut parte dintr-o bandă mafiotă de temut. Ea a acționat în perioada 2008-2017, terorizând și ucigând oameni de afaceri, șoferi de taxi și imigranți. A făcut-o pentru bani, tâlhăria fiind principala lui ocupație.

Cei doi camarazi ai lui Gladkih din FSB au fost Vladimir Ghilev (căpitan FSB și conducătorul bandei) și Aleksei Korotkov (locotenent FSB).

Pe lângă cei trei FSB-iști, gruparea de asasini i-a mai avut ca membri pe antrenorul de sambo Aleksandr Kobîlin și pe polițistul Serghei Zozulia.

În total, killerii au comis 7 crime. Situația lor din prezent este următoarea:

  • Vladimir Ghilev (născut în 1979) – căpitan în FSB; s-a sinucis la scurtă vreme după ce banda a fost demantelată, iar el și-a pierdut serviciul;
  • Aleksandr Kobîlin (născut în 1968) – antrenor de sambo; execută o pedeapsă de 12 ani de închisoare într-o colonie de maximă securitate;
  • Aleksei Korotkov (născut în 1984) – locotenent în FSB; execută o pedeapsă de 25 de ani de închisoare;
  • Serghei Zozulia (născut în 1985) – polițist în Tiumen; dat în urmărire internațională;
  • Evgheni Gladkih (născut în 1986) – sublocotenent în FSB; executa o pedeapsă de 25 de ani de închisoare când a decis să se înregimenteze în PMC Wagner; a fost lichidat în Donbass în iunie 2023.

Rețeaua:

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ciolacu, „mitraliat” în Parlament, la învestirea noului Guvern. Orban: „N-am cum să votez gonaciul lui Hayssam și vâslașul lui Dragnea“. Drulă: „Demagogie și minciuni. Dragnea vă dădea clasă la grafice colorate!”

* Caracatița din Buzău a lui Ciolacu: 104 rubedenii și prieteni care sug de la stat peste 6 miliarde de lei! Șeful PSD, viitor premier, n-a muncit până la 37 de ani

* Minciuna lui Iohannis: „Românilor li s-a promis stabilitate și au primit stabilitate”. În realitate, românilor li s-a promis „fără PSD” și „fără pensii speciale”, dar au primit PSD și super-pensii speciale! Iar stabilitatea a fost doar politică, nu și în privința prețurilor

* Prostie bubuitoare la Realitatea Plus. Fiica patronului: „Cei de la OMV-Petrom au găsit mai mulți țiței. Cei mai mulți țiței din ultimele decenii!”

* Un decret rușinos semnat de președintele Emil Constantinescu în 1999: grațierea lui Maricel Păcuraru, infractor cu vocație de recidivist. Acum e patronul Realitatea Plus, televiziune care face politică anti-europeană și rusofilă

* PSD-istul Mihai Tudose, acuzat de consiliera sa de la Bruxelles că a hărțuit-o sexual. „Îmi spunea să merg în fața lui ca să-mi vadă fundul. Vorbea vulgar, făcea aluzii: «Îmbracă-te mai mult în fustă, știi că ai craci frumoși!»”

* Prigojin anunță un viitor sumbru pentru banda lui Putin: „Suntem la 2-3 luni de plutoanele de execuție” / „Rusia va pierde teritorii”

* VIDEO+FOTO. Înregistrarea-cheie din TVR: cele 14 secunde în care Olaianos o „gâtuie” pe colega sa Nadine Vlădescu. O ridică în aer și o izbește de perete. Filmul agresiunii în 22 de fotografii

* Viața și moartea lui Silvio Berlusconi. I-a pupat mâna lui Gaddafi, îl admira pe Putin, l-a făcut „nazist” pe Martin Schulz, a triumfat de 5 ori cu AC Milan în Europa. De urmările Covidului n-a scăpat niciodată

* Furia tâmpă a lui Olăroiu: „Eu, când aud de UE, înnebunesc! Ce ne dă nouă Europa?! Ne pune tot felul de restricții, dar nu ne dă nimic în schimb”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here