Încă un fugar celebru! De trei zile, condamnatul Ioan Neculaie e de negăsit. La furie, a tras cu arma de vânătoare în roțile propriei mașini

1
2668
Wanted!

Au trecut trei zile decând Ioan Niculaie, fostul patron al clubului FC Brașov, trebuia să ajungă după gratii, dar polițiștii nu l-au găsit, iar el nu s-a predat. Milionarul a fost dat în urmărire națională.

Poliția Română l-a dat în urmărire națională pe Ioan Neculaie (64 de ani), pentru că milionarul brașovean este de negăsit după condamnarea definitivă de vineri. Fostul patron al FC Brașov trebuie să execute 2 ani și 2 luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Concret: Ioan Neculaie a fost condamnat de Curtea de Apel Brașov întrucât a tras cu arma de vânătoare în roțiile propriei mașini, de nervi că făcuse pană chiar înainte de a pleca la o partidă de vânătoare. Când a văzut că una din roți nu mai e utilizabilă, Neculaie și-a descărcat arma în celelalte roți, punând în pericol persoanele care se puteau afla în zonă.

În urmă cu un an, în primă instanță, Judecătoria Brașov îl condamnase pe Neculaie la 2 ani și 4 luni de închisoare, dar Curtea de Apel i-a redus pedeapsa cu două luni.

Acum, Ioan Neculaie pare să fi intrat în galeria marilor fugari, care încearcă să stea departe de procesele penale (Sebastian Ghiță, Mario Iorgulescu etc.) sau de executarea pedepsei (Puiu Popoviciu, Alexander Adamescu, Alina Bica, Dragoș Săvulescu, Daniel Dragomir, Cristian Rizea, Paul Al României, Sorin Strutrinsky, Marko Attila, Zaher Iskandarani, Avraham Morgenstern etc.).

Are palmares bogat la capitolul condamnări

Nu e prima oară când, în ziua încarcerării, Ioan Neculaie e de negăsit. În urmă cu 4 ani și 2 luni, tentativa lui de fugă a eșuat la granița cu Bulgaria.

Pe 24 noiembrie 2017, Ioan Neculaie s-a predat la Vama Giurgiu, după ce, cu câteva ore mai devreme, fusese dat în urmărire naţională pentru că dispăruse de la domiciliu în condițiile în care urma să fie încarcerat.

Dosarul său a fost deschis întâmplător; în ianuarie 2016, cei care îl anchetau într-un dosar de fraude economice au găsit în biroul lui 28 de cartuşe deţinute ilegal.

Pedeapsa, în acest caz, era de 6 luni, dar Ioan Neculaie trebuia să execute, în plus, şi o condamnare mai veche, de un an şi jumătate de închisoare, care fusese iniţial o pedeapsă cu suspendare.

În urma noii condamnări, din noiembrie 2017, pedepsele s-au contopit. Neculaie a ajuns după gratii, dar a fost eliberat condiționat după un an.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Terorismul sindical, pe cale să fie învins cu tramvaiele și troleibuzele! În București circulă 64% din tramvaiele programate, 54% din troleibuze și doar 3% din autobuze

* Chiar și fără „baronul de la metrou”, PSD continuă să terorizeze Capitala! „Noul Rădoi”, lăcătușul Vasile Petrariu, e omul Gabrielei Firea, căreia i-a făcut campanie deșănțată la STB, în 2020

* George Simion culege ce a semănat: a fost împroșcat cu cerneală pe față la Iași. Ultrașii AUR l-au agresat pe tânărul care le-a atacat „Conducătorul”

* AUR și propaganda rusă nu au spor. Sondaj: 64% din români consideră Rusia o amenințare, doar 18% nu vor mai multe trupe NATO în țara noastră

* Idei de AUR: deputatul Ciubuc cere să săpăm „urgent” la granița de est „șanțuri de 4 metri adâncime și 8 metri lățime”, să minăm podurile și să atacăm Ucraina!

* Șeful ANRE, PSD-istul Dumitru Chiriță, și-a angajat în instituție toate neamurile. În Republica Dominicană nu le-a dus chiar pe toate…

* Ciucă reușește s-o egaleze pe Dăncilă: l-a pus șef la Protecția Consumatorului pe Horia Constantinescu, nepotul unui mare demnitar comunist și nașul fiului lui Adrian Năstase

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (70) / Fugar prin satul arestării din tinereţe

* Eliminare dureroasă a Simonei Halep, în „optimi”, la Australian Open. Și Sorana Cîrstea a pierdut

1 COMENTARIU

  1. Sunt multe alte cazuri cand marii afaceristi dau bir cu fugitii, duoa ce justitiea ia mangaiat cu pedepse de parca ar fi furat o gaina 9aduct.va aminte de femeia care afurat o gaina ca sa.si hraneasca copiii si „onor fustitiea i.a dat patru ani, halal justitie); iar cei care au jefuit tara care au facut romanii (copilasii si parintii lor sa plece din tara, o duc meresi foarte bine in tari mai calde, intre: cum este posibil acest lucru dece justitiea nu a dat verdictul de interzicere a iesirii din tara?, daca au avut pedeapsa definitiva dece nu sa pus in functie tot angrenajul necesar latoate nivelurile?, pentru mine nu exzista decat o posibilitate: „sumtem tara tuturor posibilitatilor”, atunci dece politie , dece justitie, dece treceri de frontiera la care se sta la coada cu orele???.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here