Metoda perversă a rușilor pentru înrolarea bărbaților din Lugansk: îi atrag cu salarii uriașe la o firmă publică, iar a doua zi după angajare îi trimit pe front!

0
3606

Kremlinul recurge la o procedură ticăloasă pentru a-i recruta în “operațiunea specială” criminală din Ucraina pe bărbații din regiunea Lugansk, ocupată de trupele ruse. Îi momește mai întâi cu servicii foarte bine plătite la o firmă de utilitate publică. Apoi, dacă aceștia semnează contractul de muncă, se trezesc a doua zi cu citația la ușă. Astfel, în loc să meargă la lucru în calitate de angajați, sunt urcați în camioane și transportați pe front.

Metoda perversă a teroriștilor ruși a fost dezvăluită într-o emisiune difuzată la postul ucrainean de televiziune TCH, de către Serghei Gaidai, șeful administrației regionale militare din regiunea Lugansk. Practic, este vorba despre al doilea val de așa-zisă “mobilizare”, de care se ocupă acum tocmai lucrătorii din cadrul FSB-ului rusesc (succesor al KGB-ului din perioada sovietică).

Dezvăluirile de la TCH TV au fost preluate de site-ul Obozrevatel.com.

Securiștii dictatorului Vladimir Putin au primit ordin să-i mobilizeze pe toți bărbații trecuți de vârsta de 18 ani, din regiunea ocupată în estul Ucrainei. În primul val de recrutări, organizat de reprezentanții republicii-marionetă Lugansk, mulți locuitori le-au plătit invadatorilor sume importante ca să nu fie înrolați. Lucrurile s-au schimbat însă de când FSB-ul a preluat rezolvarea acestei probleme.

Dezvăluirile făcute de Serghei Gaidai la canalul TCH

  • “Mobilizarea s-a realizat în mod constant și are loc. Nu se oprește. Singurul lucru este că primul val de mobilizare, care a trecut, a fost realizat de LPR (autoproclamata Republică Populară Lugansk – n. red.) și i-au scutit contracost pe bărbații care nu voiau să intre în război.”
  • “Acum este în derulare al doilea val. Ofițerii FSB au sosit deja, au informații că mulți au cedat pentru bani. Nu iau acești bani acum. Au o comandă clară – să-i trimită pe toți pe front.”
  • “Uneori folosesc metode frauduloase. De exemplu, publică un anunț că o firmă de utilitate publică are nevoie de bărbați pentru lucru și pun acolo salarii uriașe. Dacă bărbații se lasă convinși, se duc, se înscriu pentru muncă, iar a doua zi li se aduce deja o citație și sunt trimiși pe front.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Partizanii ucraineni din Crimeea oferă 15.000 de dolari pentru lichidarea comandantului unei divizii de submarine rusești

* Ucraina e amenințată cu Apocalipsa, în caz că va încerca să recupereze Crimeea. Medvedev: „Într-o clipă va veni Ziua judecăţii de Apoi”

* VIDEO. Propaganda lui Putin le prezintă rușilor, la TV, avantajul de a le muri copiii în războiul din Ucraina: își pot cumpăra o Lada nouă!

* Cutremur la vârful puterii în Ucraina! Zelenski i-a demis pe procurorul general și pe șeful serviciilor secrete, pentru „înaltă trădare” a unor subalterni ai acestora

* Destine crunte pentru trei trădători ucraineni care au trecut de partea Rusiei teroriste. Bilanțul: un mort (împușcat) + un spitalizat (otrăvit) + un arestat

* Rusia vrea să anexeze și 3 regiuni din nordul Kazahstanului! Când a aflat planul diabolic al lui Putin, președintele kazah s-a rupt de acesta

* VIDEO-INTERVIU. Remus Cernea, mărturii de pe front. „În Ucraina, când spui că ești român, ești fratele lor. Ne bucurăm de un uriaș respect acolo”

* Marele sforar de la Agricultură nu era demisionarul Chesnoiu, ci actualul ministru, Petre Daea! „Nea Petrică” l-a rugat „două lucruri, trei, cinci, aproape șapte”, inclusiv să-i angajeze o pilă prin măsluirea concursului

* ANALIZĂ REUTERS: Italia ar putea provoca o prăbușire a zonei euro. Are datorii de două ori mai mari decât Spania, Portugalia, Irlanda și Grecia la un loc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here