Mesajul USR la un eveniment al partidului lui Orban: „Facem polul de dreapta. Anul viitor vom guverna. Vom reforma și moderniza România”

6
551
Ionuț Moșteanu

Prezent, sâmbătă, la Şcoala Politică a Tineretului de la Forţa Dreptei (partidul înființat și condus de Ludovic Orban), la Mamaia, deputatul Ionuţ Moşteanu, vicepreședinte și purtător de cuvânt al USR, a confirmat că USR, PMP și Forța Dreptei vor merge împreună la alegerile de anul viitor, în cadrul unei alianțe de centru-dreapta. Moșteanu e convins că noua construcție politică va guverna începând din decembrie 2024, reformând și modernizând România.

Ionuț Moșteanu a precizat că guvernarea actuală încearcă să-i păcălească pe români, spunându-le că anul viitor vor avea de ales între un așa-zis „bloc democratic” (PSD-PNL) şi extremiștii de la AUR. Deputatul USR a menţionat că alegerea corectă va fi dată de forţele de dreapta.

Principalele mesaje transmise de Ionuţ Moşteanu la evenimentul organizat de Forța Dreptei

* „Avem un peisaj politic care arată prost în momentul ăsta, şi arată cumva capturat de un partid unic, care de-a lungul celor 33 de ani de democraţie tânără s-a schimbat foarte puţin. A fost uşor cameleonic, când şi când s-au mai mutat de colo-colo, însă am văzut că de fapt nu au urmărit decât un singur lucru: să-şi păstreze privilegiile lor, ale găştilor lor, ale familiilor lor, ale «specialilor» lor, neinteresându-i cât de repede se mişcă ţara asta înainte şi ce lasă pentru generaţia viitoare.”

* „Sunt aici pentru a transmite un mesaj de unire, un mesaj de creare a acelui pol de dreapta de care vorbim deja de ceva vreme şi care se va întâmpla. Şi la anul vom fi împreună, umăr la umăr în bătălia cu acest aşa-zis «bloc democratic» – spun ei «blocul democratic», şi vor să dea de înţeles românilor că la anul vor avea de ales între un «bloc democratic PSD–PNL» şi nişte extremişti de la AUR.”

* „Ei bine, noi, împreună, o să fim acolo şi o să le dăm alegerea corectă românilor, alegerea unei construcţii politice care să făurească un viitor pentru voi, pentru copiii mei, pentru fiecare român din ţara asta, o construcţie politică care să arate că îşi doreşte o reformă şi o modernizare a ţării.”

* „Lucrurile trebuie schimbate din interior, din guvernare. Și vă dau o veste: vom guverna la anul! Nu vă speriaţi, nu vă îngrijoraţi! Văd presiuni de la televiziunile şi anumite medii înecate în banii PSD şi PNL, care vor să ne vândă această alternativă: că, vezi Doamne, nu o să aveţi de ales decât «blocul democratic», altfel vin extremiştii.”

* „Va fi o alianţă de dreapta, de centru-dreapta: USR – Forţa Dreptei – PMP, şi în jurul nostru vor veni oameni buni, oameni care vor să construiască, oameni care ştiu ce înseamnă să munceşti şi să plăteşti taxe, oameni care aşteaptă în schimbul acestor taxe o viaţă mai bună. Aşteaptă un spital decent, în care să aibă şanse şi ei, şi bunicii, şi părinţii lor atunci când intră; aşteaptă şcoli decente, cu profesori bine plătiţi; aşteaptă şosele decente; aşteaptă servicii sociale decente, care nu sunt numai nişte învârteli în mâna unor şmecheri şi nişte primari, ci aşteaptă ca fiecare ban pe care-l plătesc drept taxe să se regăsească în servicii publice corecte, decente şi să nu se regăsească în buzunarele, în portbagajele «Buzaţilor» din toată ţara.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dezvăluirile unei foste judecătoare, membră a CSM: „O mână de oameni ţine în mână un sistem întreg” în Justiția română. „Sistemul judiciar” este „într-o structură piramidală, care să permită controlul absolut”

* În loc să elimine pensiile speciale, coaliția PSD-PNL a încercat să fure pensiile private ale românilor!

Cum arată „reforma administrației”: în 2023, PSD și PNL au angajat la stat câte 21 de oameni pe zi! În administrație sunt cu peste 50% mai mulți angajați decât în 1990

* Hemoragie din PNL: deputatul Ben Oni Ardelean – al treilea parlamentar plecat din partid în ultima lună, după senatorii Potecă și Bîca

* EDITORIAL CARTIANU. România văzută prin portbagajul lui Buzatu. Definiția PSD-ismului: o geantă cu bani, o oală cu mâncare, câteva sticle de vin, un baron feudal, o nevastă în Senat, o beizadea în Guvern, o amantă leșinată, un Solomon obraznic, un afacerist de casă, un ginere deputat și unul ucigaș

* Șah-mat în 5 fotografii: ridicolul în care e aruncat Mircea Badea când susține că n-a existat flagrant în „cazul Buzatu”. Partida anti-justiție a sărit deja în apărarea mega-șpăgarului PSD

STENOGRAME. Buzatu: „Aranjați acolo, când vin eu să se prindă peștele ca lumea! Vin, pescuiesc 5 minute și plec!” / Martor: „Îi spun lui Emil să vină cu «mâncarea caldă»”

* „Tâmpitule, prostule, unde sunt cartofii? Nu vezi că e numai carne pe masă? Tu nu știi că eu țin post?” Vasalitate feudală în Vaslui: asistenta lui Buzatu îl umilea pe șeful de la Protecție Socială pe județ, transformat în servitor

* Cele 3 greșeli majore făcute de Monica Macovei, în cazul accidentului de la Mangalia. Trimisă în judecată pentru vătămare corporală din culpă, ea riscă o pedeapsă la închisoare cu suspendare

* „Blasfemie!” Filmul despre Arsenie Boca bagă zâzanie între regizori. Scrisoare deschisă a lui Nicolae Mărgineanu către Alexandru Solomon

6 COMENTARII

  1. Iesiti cat mai mult in fata, dar fara a agasa, imbunatatiti-va comunicarea si adunati cat mai multi rataciti pe alte cai! Numai uniti, veti avea sansa de a rasturna smecheria si hotia care sufoca tara, de atatea decenii.

  2. Excelent. Modificati-vā strategia în functie de interesele si temerile oamenilor. Nu uitati: românii sunt de multā vreme asediati de rāzboiul infotmatic, asimetric, din surse care folosesc retorici anti UE, anti NATO, anti LGBTQ, conspiratii venite dinspre Rusia si dinspre extrema dreaptā evanghelicā din SUA. Deocamdatā aceste chestiuni nu pot fi adresate
    Adaptati-vā discursul în asa manierā încât sā nu cādeti în capcana polemicilor pe care nu le puteti câstiga. Cel mai important: amintiti-vā , repetati-vā tot timpul : scopul nu e preluarea puterii. Preluarea puterii e doar mijlocul pentru atingerea adevāratului scop: scoaterea tārii si a românilor din mocirla coruptiei si ignorantei. Faceti mult zgomot, fāceti-vā auziti. Vorbiti din suflet!

  3. Aveti grija!Cineva v-a raportat site-ul la GOOGLE cum ca ati avut tentative de phasing!Am incercat de ieri sa accesez normal site-ul,mesajul de avertizare este inca prezent.L-am ignorat pentru ca am incredere ca sunteti un site serios ,printre singurele cu puternica opozitie la guvernarea hotilor !

  4. Dreapta moderată!
    Aveți 50% în electorat. Alegeți vă candidați puternici, în primul rând la prezidențiale și veți câștiga mulți cetățeni! Nu vă gândiți la partide, ci la cei care vă susținem și la România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here