Amendă de 10.000 de lei pentru aberațiile putiniste ale lui Călin Georgescu, găzduite de dragnista Anca Alexandrescu

3
5025
Călin Georgescu - Anca Alexandrescu

În ședința de joi a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), nu doar moderatoarea Alexandra Păcuraru a adus o amendă televiziunii pe care o patronează împreună cu tată său (Maricel Păcuraru), ci și conspiraționista dragnistă Anca Alexandrescu, care  podus o pagubă de două ori mai mare.

Pentru odele mincinoase aduse de Alexandra Păcuraru fostei primărițe Gabriela Firea, amenda decisă de CNA a fost de 5.000 de lei.

Anca Alexandrescu, vuvuzeaua lui Liviu Dragnea, a adus postului Realitatea Plus o amendă de 10.000 de lei. Motivul: l-a invitat în studio, la emisiunea securisto-infracționalo-manelistă pe care o prodce – „Culisele Statului Paralel” -, pe Călin Georgescu, căruia i-a înghițit cu plăcere fake news-urile grosolane, fără a încerca să-l confrunte cu devărul.

Titlurile care se lăfăiau pe ecran, în timpul emisiunii amendate:

  • „Georgescu dezvăluie planul resetării României”;
  • „Georgescu: România acceptă supusă orice din partea NATO”;
  • „Georgescu: Scutul Deveselu e o ruşine diplomatică”.

Afirmații aberante ale lui Călin Georgescu, aprobate de Anca Alexandrescu

Despre scutul de la Deveselu: „Scutul Deveselu este o ruşine diplomatică. Scutul nu are nimic legat de apărare, din contra, ne-a atras într-un conflict de care nu aveam nevoie! Scutul, ca atare, este o parte a politicii de confruntare. Scutul nu este «o chestiune de pace», aşa cum a fost prezentată de cei care au pupat ghiulul la diverse porţi. Armata Română, astăzi, ca apărare, nu există. Noi am externalizat răspunderea, acţiunile şi deciziile în securitatea naţională şi apărarea ţării. (…) Nu a fost decât o listă privată de cumpărături, o escrocherie! Vreau să precizez un lucru, ca să fie clar pentru toată lumea: nicio ţară din Blocul NATO, în eventualitatea că ar fi atacată de Rusia, vă asigur că NATO nu-i va lua apărarea!”

Despre pandemie: „O pandemie a fricii şi a prostiei! Absolut! Pentru că s-a investit în primul rând, în acest lucru, ca la un semnal, o lume întreagă să cadă în genunchi! Cum să cadă în genunchi? A căzut în genunchi, pentru că mai întâi au fost capturaţi aşa-zişii «lideri», care au răspuns la un semn, la o decizie dată! Altfel, este imposibil să putem să înţelegem cum toată lumea a marcat în acelaşi timp – o îngenunchere totală!”

Despre războiul din Ucraina: „După pandemie urmează ce se întâmplă acuma, primii paşi, apropo de potenţialul aşa-zis război – nu va fi niciun război în Ucraina! Ucraina este un stat inventat şi este un simplu troc. Este doar o poziţie… După aşa-zisul război, vor urma aşa-zisele schimbările climatice, cu aşa-zisul certificat verde, raportat la CO2, lucru care va duce… la ce? Ca omul să fie controlat în tot”.

VIDEO: Emisiunea conspiraționistă a Ancăi Alexandrescu

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Fiica patronului de la Realitatea Plus, osanale grețoase aduse catastrofei Firea: „De fiecare dată a dat dovadă de onestitate” / „Până şi cei care au votat USR plâng acum după dvs.”

* Parchetul Militar se jură că de data asta chiar îi înfundă pe Iliescu, Voican și generalul Rus (media de vârstă: 87 de ani). „Dosarul Revoluției” a fost retrimis în judecată

* Și sinistrul Nicolicea rămâne fără certificatul de revoluționar! Maximă impostură: nu s-a găsit nicio dovadă că fostul parlamentar PSD ar fi jucat vreun rol în evenimentele din 1989

* „Când vă lamentați de prețul energiei, amintiți-vă prețul pe care fiecare ucrainean îl plătește pentru pacea voastră!”

* Sadica putinistă Olga Kaciura, înainte de a fi lichidată în Donbass: „Că-i procesez pe polonezi, pe ucraineni sau pe americani, nu contează. Ei ard la fel”

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* FOTBAL. Turul 3 preliminar e deja prea greu pentru echipele românești! Iar până la grupe ar mai fi și turul 4…

3 COMENTARII

  1. Reaparitia acestui tradator in atentia publica – a aparut zilele astea si pe alte canale – nu este intamplatoare. Atentia presei internationale pentru tragedia din Ucraina a scazut dramatic in ultima luna, altele fiind subiectele de prima mana. Nu intamplator in Anglia exista un interes si o sustinere pentru Ucraina din ce in ce mai redusa dupa demisia guvernului BJ-marele prieten al Ucrainei. De Germania ce sa mai vorbim? Miscarea facuta de catastrofala politiciana Pelosi, cunoscuta pentru coruptie si sustinerea miscarilor radicale de stanga, a mutat atentia pe problema Insulei Formosa – un cadou venit la timpul potrivit pentru Rusia Criminala care astfel se afla intr-un avantaj psihologic si prin urmare si-a activat cozile de topor, inclusiv de la noi. Daca am fi in China, acest personaj toxic, prezumtiv fiu al killerului stalinist Teoharie Georgescu, ar fi deja executat cu un glonte in ceafa si organele lui date spre vanzare. Din fericire pentru propaganda lui Putin suntem in Romania si se gasesc o gramada de zombificati ai presei „Ciuma Rosie” sa caste gura la ce ineptii vorbeste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here