Mesajele clanului Firea către angajații STB: “Votează cu cel ce ți-a dat! Nu vota cu creierul! Burta simte foamea!”

2
1991
Mesajele pe care clanul Firea le-a transmis către angajații Societății de Transport, înaintea alegerilor pentru Primăria Bucureștiului

Sindicatul Societății de Transport București (STB, fosta RATB) i-a amenințat pe angajați, transmițându-le că, dacă pierde Firea alegerile pentru Primăria Capitalei, se vor tăia subvențiile, iar oamenii vor muri de foame, a dezvăluit miercuri Nicușor Dan, candidatul PNL și al USR-PLUS.

Cu doar câteva zile înaintea alegerilor (duminică, 27 septembrie), manevrele de-a dreptul penale ale clanului care a cotropit orașul s-au înmulțit, devenind sufocante.

Una dintre metodele Gabrielei Firea este aceea de a încerca să bage spaima în populație. Metoda a fost folosită și de Ion Iliescu în 1990, atunci când românilor li s-a spus că, dacă iese Ion Rațiu președinte, “se întorc ciocoii”, “moșierii ne vor lua pământurile” și “vor vinde țara străinilor”.

Mesajele transmise de oamenii Gabrielei Firea către angajații STB sunt la un nivel incredibil de jos, de o brutalitate jignitoare:

– Votează cu cel ce ți-a dat, nu cu cel care promite!

– Păstrează ce ai, poate se va înmulți!

– Nu vota cu creierul ! E sentimental. Burta simte foamea și neajunsurile!

– Dacă prezentul e acceptabil, viitorul poate fi sumbru!

– Fără subvenție călătoria va fi 7-8 lei! Votezi falimentul!

– Vezi cu cine votezi!!! Poate serviciul comercial dispare??

– NU ALEGI SIGURANȚA FAMILIEI?“.

La fel ca în toată campania sa, Gabriela Firea a ales și aici să se axeze pe minciună, manipulare și dezinformare. Nicușor Dan a precizat de mai multe ori că nu se pune problema tăierii subvențiilor pentru transportul în comun, după cum nu se discută nici întreruperea programului de ajutorare a cuplurilor infertile.

Minciunile pe care s-a construit campania Gabrielei Firea au mers în două direcții: falsificarea bilanțului pe care l-a avut ca primar și calomnierea contracandidaților. Totul, pe bani publici pompați în televiziuni și site-uri prietene

Clanul Firea – Pandele a alternat minciunile din propria campanie – realizări inexistente, cifre false, bilanțuri neadevărate – cu minciunile despre Nicușor Dan. Candidatul opoziției este linșat sistematic, 24 de ore din 24, de televiziunile mogulilor și de site-urile acoliților conectați la banii publici livrați din bugetul Primăriei sub formă de publicitate. O vastă rețea de postaci îl toacă pe matematician zi și noapte pe rețelele sociale.

Nicio minciună n-a fost scăpată de banda Gabrielei Firea: că e corupt, că face trafic de influență, că e homosexual sau bisexual, că va schimba legislația dacă iese primar (!!!), că va tăia programele sociale, că va lăsa oameni pe drumuri sau că îi va băga la pușcărie etc.

„Am spus de mai multe ori că administraţia PSD a folosit fondurile publice şi instituţia publică pentru a-şi face campanie.

Am văzut exemplul cel mai elocvent când, inclusiv în această campanie electorală, s-au plătit milioane pentru spoturi în care se preamăreau realizările primarului general.

Am văzut asta când viceprimarul a venit cu angajaţi din Poliţia Locală la conferinţele noastre de presă, pentru a ne hărţui.

Am văzut când Direcţia de salubritate din Sectorul 5 a făcut acel spectacol grotesc, tot la o conferinţă de presă pe care noi am făcut-o.

Vedem astăzi folosirea sindicatului STB în alegerile de duminică. Acesta este un mesaj care a fost, sub diferite variante, transmis angajaţilor din STB de către sindicatul STB“, a acuzat miercuri Nicușor Dan.

Mesajele prezentate de Nicușor Dan au apărut miercuri, în autobaza STB din Militari.

„În 2020, să vii cu mesajul «Nu vota cu creierul»? Adică, să te întorci la 1990, când minerii spuneau «Noi muncim, noi nu gândim». Mai mult de atât: «Burta simte foamea». Adică un om este o burtă?“

Acesta a subliniat nivelul de abjecție incredibil la care s-a ajuns sub stăpânirea PSD și a clanului Firea.

“Se vorbeşte aici încă o dată despre tăierea subvenţiei. Nu am spus niciodată aşa ceva. Dimpotrivă, exact ei sunt cei care nu au plătit subvenţia şi exact din cauza lipsei acestei subvenţii STB este în halul în care este azi!

Cum adică, «Nu vota cu creierul?». Cum adică, în 2020, să vii cu mesajul «Nu vota cu creierul»? Adică, să te întorci la 1990, când minerii spuneau – şi o parte din bucureşteni, din păcate – «Noi muncim, noi nu gândim». Mai mult de atât: «Burta simte foamea». Adică un om este o burtă? La atât se reduce omul în 2020? «Votează cu cel ce ţi-a dat». Adică bucureşteanul e unul care stă cu mâna întinsă şi vine un şef şi îi dă? Acesta este bucureşteanul în viziunea acestei administraţii? Nu, suntem în 2020. E vorba de demnitate!“.

În doar câteva cuvinte, Nicușor Dan a surprins esența regimului Firea în fruntea Bucureștiului: “Tot mandatul PSD la Primăria Capitalei a fost o spoială, în care această administraţie nu s-a ocupat de problemele reale ale Bucureştiului şi a încercat, dimpotrivă, pe foarte mulţi bani publici, să prezinte publicului o realitate inventată, în care bucureştenii să constate cât de bine le este, când ei, de fapt, ştiu pe pielea lor că există poluare, că traficul e sufocant şi aşa mai departe.

Vă prezint azi un document intern semnat de primarul general, într-o dată simbolică, 10 august 2018.

Acest document spune, nici mai mult, nici mai puţin, decât că directorii din Primărie nu au voie să dea informaţii publice consilierilor generali fără să aibă acceptul primarului general. Ne-am întors, deci, la epoca «Cabinetului nr. 2», în care tot ce se întâmplă în ţara asta trebuia să aibă viza de la tovarăşa Elena Ceauşescu!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

2 COMENTARII

  1. Frumoasele versuri, în limbaj cult, par scrise de un manipulator profesionist, ca ăia care lansau în 1990 lozinci precum „Noi muncim, nu gândim!” sau „Moarte intelectualilor!”. Miron Constantinescu i-a zis lui Dej, de faţă cu Stalin, că e sentimental, în mai 1952. Apoi, a plâns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.