miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNews"Ce urât vă despărțiți de poporul acesta, domnule Iohannis!" Unul dintre cele...

„Ce urât vă despărțiți de poporul acesta, domnule Iohannis!” Unul dintre cele 29.000 de mesaje primite de președinte, scris de un jurnalist care l-a votat

-

Printre cele peste 29.000 de mesaje lăsate de români la Declarația de presă de marți a președintelui Klaus Iohannis, postată pe Facebook, în primele 17 ore, s-a numărat și cel al jurnalistului Gabriel Ghișan din Satu Mare.

La Declarația de presă a președintelui au intervenit, cu texte mai scurte sau mai lungi, politicieni precum Mara Mareș (PNL) sau Cristian Seidler (USR), jurnaliști precum Gabriel Ghișan, precum și foarte mulți cetățeni care l-au votat pe Klaus Iohannis măcar o dată la alegerile prezidențiale (2014 și 2019, de fiecare dată în două tururi).

Gabriel Ghișan a scris un text încărcat de emoție și revoltă, sentimente pe care le trăiește cineva care, prin condeiul și vocea sa, l-a votat, susținut și apărat pe Klaus Iohannis în situații dificile, dar care acum se simte trădat și abandonat.

Textul lui Gabriel Ghișan

„Ce urât vă despărțiți de poporul acesta, care v-a dat girul, care v-a crezut, care v-a iubit! Și pentru ce, domnule Iohannis? Pentru că doriți să promovați, în conducerea acestei țări, oameni fără valoare, fără personalitate, oameni care nu au făcut nimic în viața lor până au ajuns în politică și tot nimic după ce au ajuns, pentru simplul fapt că ei nu știu să facă nimic.

- Advertisement -

Cât de frustrant este pentru dumneavoastră, pentru părinții dumneavoastră, pentru soția dumneavoastră să citească toate comentariile pe care vi le trimit oamenii care odată v-au iubit și au avut încredere în dumneavoastră?

Degeaba sunteți decorat de cancelariile străine, degeaba sunteti primit de președintele Statelor Unite dacă propriul popor vă detestă.

Până unde vreți să mergeți? Până acolo încât să fiți primul președinte al României demis prin referendum de poporul care v-a votat cu 66%?

- Advertisement -

Daca vă detestă atât de mult cei care v-au apreciat și v-au dat votul, vă dați seama cât vă urăsc cei care nu v-au votat niciodată?

Regret că ieșiți atât de urât din istoria acestui neam. Mi se întâmplă a doua oară în viață să mă simt mințit și dezgolit de sinceritate. Prima dată, când am aflat că nu există Moș Nicolae; iar acum, când am aflat că nu am un Președinte de care să fiu mândru. Dar atunci eram copil!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

EDITORIAL. Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

* TEXT ȘI VIDEO. Discursul integral al lui Florin Cîțu la moțiunea de cenzură. Analiză: 35 de afirmații bizare în 24 de minute

* Iohannis a reușit dezastrul perfect: Guvernul Cîțu a căzut după numai 9 luni! Înfrângere zdrobitoare: 281 de voturi împotrivă (cu 47 mai multe decât cele necesare)

* „O situație complicată, generată de politicieni cinici”. Klaus Iohannis n-a înțeles nimic din criza politică: alții sunt de vină, nu el sau Cîțu!

Pe Boc l-a luat gura pe dinainte în direct: „Sunt convins că putem face cu PS… USR reformele pe care ni le-am propus“

AUDIO-VIDEO. Dovada că un deputat PNL a încercat să cumpere un deputat AUR, înaintea moțiunii. „Promovăm câțiva oameni unde vrei tu, nu știe nimeni. Ne spui unde, instituții deconcentrate”

Orban amenință că-și face partid! „Iohannis a rămas repetent. Parcă a fost înlocuit cu o sosie”

CTP: „Ești președintele țării de 7 ani și spui că «statul a eșuat»? În loc să spui: «Eu am eșuat. Dacă statul a eșuat, și eu am eșuat»”

Un dintre vedetele regimului Dăncilă-PSD, numită de Cîțu administrator la Aeroportul Otopeni. A absolvit Academia SRI

Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

- Advertisement -

9 COMENTARII

 1. România n-a avut și nu va avea un președinte ca Johanis în următorii 100 de ani, că majoritatea suntem proști e altceva și nu vrem în ruptul capului să recunoaștem dar asta e realitatea, el a vrut să facă dar dacă naționaliștii nu vor, asta este, acum e condamnat de mulți, iar pe posturile de știri nu găsești unul care să nu dea vina pe el, iar Câțu avea dreptate cu televiziunile de știri, cel puțin 80% sunt vinovați de criza pndemică din țară, am stat 3 luni în Spania la cele câteva posturi de știri pe care le am ascultat, n-am auzit pe unul să să facă propagandă anti-vaccinare trageți voi concluzia !!!

  • CORECT! Subscriu la cele spuse de dvs și vă felicit! Aș mai adăuga doar că marele noroc al acestei țări a fost, este și va fi faptul că, în interiorul unei mări în care abundă imbecilii, mai există (încă) și insule pe care au reușit să se salveze oamenii deștepți (indiferent de originea lor etnică sau de orientarea religioasă), întrucât toți cei care (nu „ce”!!!) trăim in România formăm împreuna POPORUL ROMÂN…

  • D-le Pataki,
   Multi care comenteaza prestatia presedintelui habar nu au de atributiunile acestuia.
   Multi traiesc in trecut, au nevoie de un tatuc, sa-i mangaie pe crestet.
   De multe ori raman blocat cand vad reminiscentele comuniste.
   Nu poate un fermier sa-si vanda produsele,trebuie sa vina statul sa-l ajute.
   Statul trebuie sa ne stearga si la fund.
   Deocamdata, aveti dreptate, este cel mai bun presedinte pe care il are Romania postdecembrista.
   Respectat pe plan extern, un om decent si calculat.
   Numai ca romanul este ahtiat dupa scandal,mahalagism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -