„Mergem pe linia de contact și-i întrebăm pe oameni de ce n-au plecat. Ne-au râs în față, spunându-ne că, potrivit documentelor, ei sunt de mult evacuați!”

0
1218
Tatiana Montian

„Operațiunea militar specială” de „denazificare” a Ucrainei este tot mai criticată chiar de propagandiștii cei mai vehemenți ai Kremlinului. Printre ei, avocata Tatiana Montian, care a susținut până de curând politica distructivă a tiranului Vladimir Putin; acum acuză Federația Rusă că nu-i sprijină deloc pe locuitorii din Donbass.

În trecutul recent, Tatiana Montian a cerut cu insistență bombardarea orașelor ucrainene. Acum se plânge de lipsa totală de protecție a invadatorilor „pacificatori”.

Vineri, 3 martie, informatoarea ocupanților a făcut mai multe declarații incredibile în emisiunea „Seiatel Vetra” („Seamănă Vânt”), realizată de un blogger rus.

Toți oamenii chestionați de Montian, ucraineancă la origini – așadar, trădătoare –, i-au dezvăluit că în acte figurează „evacuați” din Donbass, dar în realitate supraviețuiesc printre bombardamente! Mai mult, ei au precizat, fără să se teamă, că rușii nu le-au adus niciun fel de ajutoare umanitare. Informațiile au apărut pe site-ul Obozrevatel.com.

Propagandista Tatiana Montian: „Cine a putut, a fugit cu mult timp în urmă, iar cine nu a avut posibilitatea, nu a fugit. Unde să fugi, cu ce bani să trăiești, cine are nevoie de cineva undeva anume? Oamenii sunt atât de ciudați… Nu ai bani, nu ai ce mânca, este imposibil să obții un loc de muncă, iar copiii nu pot fi plasați la școală sau la grădiniță. Cine are nevoie de tine, unde te vei duce? Mergem pe linia de contact și-i întrebăm pe oameni în fața camerei de ce n-au plecat. Oamenii ne râd în față. Ei spun că, potrivit documentelor, au fost evacuați de mult timp. De fapt, nimeni nu a încercat să-i evacueze. Sau evacuarea se face în niște condiții încât e mai bine să stea sub bombardamente. Ăsta e tot adevărul! Nu inventez, așa spun oamenii în fața camerei. Oamenii spun că, de la începutul războiului, nu a venit nimeni la ei, nu le-a adus nimeni ajutoare umanitare, nimeni nu i-a văzut acolo”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Minciuna lui Grindeanu: la 8 zile după ce „era pregătit” să măsoare Canalul Bâstroe, ministrul PSD amână până după 15 martie, pentru că nu are nave dotate corespunzător

* Colonelul Turcescu și-a găsit locul: s-a angajat la televiziunea clanului Firea-Pandele! Milionarul putinist va fi plătit generos de locuitorii orașului Voluntari. Va fi coleg cu Oana Lovin și Mădălin Ionescu, prietenii ambasadorului Kuzmin

* Ministrul PSD de la Finanțe zice că nu mai e nevoie de reforma pensiilor speciale, chiar dacă ele ne costă 2,5 miliarde de euro în acest an și ne lasă fără miliardele din PNRR!

* S-a speriat Ghiță că-i poate fi închisă televiziunea din cauza propagandei pro-ruse „dirijată” de Ciutacu? Comunicat umil-mincinos: RTV își cere scuze, se declară „atașată valorilor europene” și asigură că „astfel de situații nu se vor repeta”

* Doar în ultimele două luni, Guvernul Ciucă a creat 26 de noi posturi la Secretariatul General, cu salarii medii de 14-16.000 de lei pe lună!

* Se conturează coaliția forțelor de dreapta pentru alegerile din 2024. USR ar urma să formeze, probabil cu PMP și Forța Dreptei, un „pol democratic“ care să se opună „mamutului USL 2“ (PSD-PNL)

* Conectați la presa de la Budapesta, maghiarii din Ardeal au devenit comunitatea cea mai filorusă din România. Etnicii români au încredere în UE și Occident, maghiarii în Orban și FIDESZ

De ce au dispărut știrile „de rău“ despre Putere: PSD și PNL au plătit „pentru propagandă și presă“ 90 de milioane de lei în 2022! Grosul banilor s-au dus la televiziuni

* VIDEO. Alberto Caraian, PSD-istul care a participat gol pușcă la ședința Consiliului Local, pleacă de la Primărie, dar rămâne în minister!

* VIDEO. Bătăușul Olaianos e prea bolnav pentru a lucra la TVR, dar e suficient de sănătos ca să comenteze la Prima Sport! Un concediu medical dubios, care trebuie verificat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here