Din cauza acestui palat, Ciorbea nu atacă la CCR ordonanța criminală!

6
4312
Vila lui Ciorbea

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, refuză să atace la Curtea Constituțională ordonanța de urgență adoptată marți de Guvernul Dăncilă, ordonanță prin care au fost modificate toate legile justiției, iar procurorii au fost transformați în subalterni ai lui Tudorel Toader.

Ordonanța de urgență este evident neconstituțională, în primul rând pentru că nu-și justifică urgența, așa cum cere explicit Constituția.

Singurul care poate sesiza CCR în legătură cu ordonanțele de urgență este Avocatul Poporului. În mandatul lui Ciorbea, acesta ne-a obișnuit însă cu inacțiunea. Pur și simplu, el lasă să treacă ordonanțe de urgență flagrant neconstituționale.

Slugărnicia lui Ciorbea față de PSD+ALDE și de Dragnea+Tăriceanu poate fi explicată prin foamea de bani a fostului prim-ministru, senator și primar al Capitalei (căci Ciorbea le-a bifat pe toate).

Lăcomia l-a împins să se împrumute la bănci sume enorme și să se lăfăie într-o vilă de lux, cu suprafața de 700 de metri pătrați, într-o zonă exclusivistă a Capitalei. Vila se află pe o limbă de pământ, pe malul lacului Floreasca.

În 2012, când Ciorbea a candidat pentru un loc de senator pe lista USL (PSD-PNL), declarația sa de avere a produs un în opinia publică: actualul Avocat al Poporului figura cu 4 credite totalizând 1.515.700 de euro, contractate în 2007 și având scadența în 2024! Cea mai mare parte a banilor a fost „înghițită” de construcția vilei de pe malul lacului Floreasca.

Victor Ciorbea, din specia „omul fără caracter”

Victor Ciorbea a obținut în 2007 un credit personal de 240.000 de euro și un credit ipotecar de 360.000 de euro, iar în 2008 două credite ipotecare, fiecare de câte 330.000 de euro, toate având scadența în 2024.

De asemenea, fostul premier are un contract de împrumut în valoare de 65.000 de euro, contractat cu scadență în 2012, și un altul de 90.000 de dolari, cu scadența în 2020.

Aceste împrumuturi uriașe l-au transformat într-un sclav al PSD. Nevoia de bani l-a împins în funcții publice bine plătite, dar și la nesimțirea de a solicita insistent să cumuleze salariul uriaș cu pensia nesimțită.

Pentru a obține din partea guvernării PSD-ALDE privilegii nerușinate, Ciorbea sacrifică interesele poporului român și apără clica de hoți care distruge România. El comite enorme abuzuri în serviciu prin refuzul de a ataca la CCR ordonanțele de urgență evident neconstituționale.

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

  1. Un vierme scarbos si inutil !!! Strivi-l-as si n-am cum…Decat cu vorba…
    Avem o intreaga fauna de pradatori si de viermi consumatori in Romania, dar acesta este un vierme umplut cu nerusinare cat tara de mare. O tara cu oameni toleranti si care accepta prea multi pradatori si viermi consumatori ca sa le fie bine!!!!!

  2. Victor Ciorbea este cel mai mare traseist politic, fost procuror ca după ‘89 sa fie lider de sindicat, primar, premier, senator ( ales in sectorul 4 ) și ulterior demisionar ca sa pună mâna pe funcția de Avocat al Poporului unde s/a remarcat prin nimic. Omul asta isi bate joc de romanii din țara asta care mai cred intr-o justiție corecta, onesta și ne arunca doar fumigene! Ce individ fără caracter o panarama a secolului XXI.numai când ii vezi mutra minte de cum respira! Și mai vroia pensie specială acest specimen fără valoare !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here